2014 İzmir düğün mekanları,fiyatları

angelique88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
3
0
6
34
İzmir
Herkese merhaba. Şubat ayında evlenmeyi planlıyoruz. Yemekli düğün için yer arayışındayım. Evli yada evlenme hazırlığında olan arkadaşlar mekan fikirleri verebilirler mi? Özellikle İzmir'de kapalı mekan alternatiflerini ve fiyatlarını bilen var mı?

Aynı şekilde ben de kapalı mekan arıyorum.. Mart ayında evlenıcez net tarihim yok ama yerine karar verebilsek tarihimizi de alıcaz inşallah.. Nikah- nikah kokteyl yoksa nikah sonrası belli kişilere yemek mi??? vallahi deliricem karar veremiyorum..

Bostanlı meyhanesinde yemekli fasıllı bir aile yemeği verebilirsiniz nikah sonrası.Kişi başına 60 tl idi en son ..

nikah kokteyl birarada yapmaya karar verdik ..Yarın Anemon ege Otel ve Kordon Otel ile görüşmeye gidicez..Bu otellerle ilgili daha önce düğün dernek yapmış arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim tabii..

MERHABA öncelikle hayırlısı olsun diyorum sizlere.ben düğünümü pınarbaşında topkapı garden de yaptım çok ta memnun kaldım fiyatlarıda çok uygun 5 tane salonları var her büyçeye uygun salonu var yani ben görmenizi tavsiye ederim....fiyat ve kalite açısından çok güzel ve çok ilgililer...

arkadaşlar bnde bornovada beyazsaray diye düğün salonu varmış orda yapmayı planlıyoruz şehir dışında yaşıyorum salonla ilgili hiç bilgim yok sizn biliginz vrmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…