selam. Benim de 18 aylık 1 kız 1 erkek ikizlerim var. Geçen ay bizde tatile gittik.Otel tatili filan değildi. Akrabaların yanına gittik , hemde çocukları ilk kez denize sokalım dedik. Öyle aman aman bir beklentim yoktu yani. Amaaaa çok yorulduk
Eşim ve ben işe başlasakta azcık dinlensek dedik
O kadar yani !! Bir kere 3 . bir kişi kesinlikle olmalı yanınızda. Bir de bol bol kıyafet. terliyorlar, yemek düzeni bozulduğu için üstlerini çok kirletiyorlar. bir de ilaçlarınızı ve ateş ölçer, tırnak makası gibi alet edevat unutmamak lazım. Sonra gereksiz masraflar olabiliyor. Birde biz park yataklarımızı yanımızda götürdük, o çok rahatlık oldu. Alıştıkları uyku ortamını sağlayabildik. Biz uykudan taviz vermedik, (sadece 1 gece oldu) saat 21:30 gibi yataklarına koyduk onları. Ağlasalarda, bağırsalarda uyudular. Milletin "tatilde çocuklar, bırakın otursunlar, geç yatsınlar" laflarını takmadık. Çünkü dönüşte biz uğraşacağız, tekrar alıştırıncaya kadar, onlar değil
Hem çocuklar zaten yoruluyor gündüz birde geç yatınca, sıcak bir taraftan, gereksiz bence
Elektrik prizleri için kapak aldık yanımıza, gittiğimiz ev ortamlarında hemen çıkarıp takıyordum, çok meraklılar çünkü oralara bişey sokmaya
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım sizinki dinelenebildiğiniz bir gerçek TATİL olur.Sevgiler