2014 ikiz anneleri

Canım ben bubchen şampuan aldım yag almadım pisik kremi de bubchen aldım ama iyi bi bez kullanınca pek pisik olmuyoruz arada kızarik gibibuyunacak sürüyorum iyi geliyo..memnunum..
Cnm benim cvp için çok saol inş bizde 37. Haftalari buluruz ayy çok zormuş gercekte ağrılar berbat
Bulursunuznins canım bende inanamadım insaflara geldigime..allah bir avazda kurtarsın bebislerinizi kucağınıza alın hemen ins..bide kızlar eger anne sutuyle besleyelim derseniz doğumdan hemen sonra hatta yarım saatbicinde iki bebeginizi de emzirin yarım saat..sonra memeleri değiştirin yarım saat daha..toplam 1 saat ilk emzirme..sütünüz gelir ve yeter ins..
Benim 34 haftada ikisi bas bas pozisyondaydi normal istedim ama 37+1 de dogum yaptım biti ters donmuştu normal olmadı Spinal oldum biraz da nasip o yuzden cok kafaya takma o anda hangisi sana guzel gelirse oyle yap..
Hayırlı olsun canım bu topige 4,5 haftalık geldim ben nası heyecanlıydim..simdi kızlarım 3 aylık oldu..
 
Son düzenleme:
İkiz anne adaylarına alışveriş konusunda bir önerim olacak yenidoğan zıbınları bile büyük geliyor ilk doğduluk prematüre beden zıbınlardan ve body lerden alın yoksa içinde kayboluyorlar. Mothercare in tiny baby bedeni, boy ölçüsü verilenlerde de 42 - 46 cm iyi geldi benim bızdıklara. Hastane çıkışı idil baby aldım onların ebatları nispeten daha küçük uydu sayılır, penyesi de yumuşacık. Ben alışveriş yaparken beden konusunda çok tereddüt yaşamıştım, o yüzden paylaşayım dedim.
 

Canım çok tşk ederim gerçekten çok gerekli bi bilgi. Yavastan alışverişe başladım ama hep aklımda bunlar nası olur vardı. .


❤️👯❤️👯❤️
 

Tebrik ederim canım Allah bağışlasın kızlarını bende çok heyecanlıyım ya nasıl yapıcam iyi bakabilecekmiyim bilmiyorum kaygılarım çok fazla allahım hepimizin yardımcımız olsun
 
Tebrik ederim canım Allah bağışlasın kızlarını bende çok heyecanlıyım ya nasıl yapıcam iyi bakabilecekmiyim bilmiyorum kaygılarım çok fazla allahım hepimizin yardımcımız olsun

O kaygılar hic bitmeyecek maalesef..anne olmak sürekli evladını düşünmek demek..
 
Canım 13 hafta olduk şimdilik iyi gidiyor allaha şükürler olsun doktor decavit yazdı vitamin olarak kullanamiyorum ama kusuyorum direk sen ne yapıyorsun nasil gidiyor cinsiyetleri daha ogrenmedim ya:)

Sesin soluğun çıkmıyor nasılsın cinsiyetler belli oldu mu hamilelik nasıl geçiyor :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar bişey danışmak istiyorum size. Çalışmayan ikiz anneleri göğüs pompası aldınız mı? İhtiyaç oluyor mu yani? Benim şuan joker mağazından hediye çekim var, bana bedavaya gelicek nerdeyse avent elektrikli pompa. Ne yapayım sizce? İmkanım varken almalı mıyım, dediğim gibi çalışmıyorum.Azda bişey değil 300 lira, alıpda kullanılmazsa boşa gidecek..
 
arkaasdaşlar bişey soracağım özel muayenehanesinde takip eden dr. anlaştığı hastanede doğum yaptırıyor ya hani. işte biz hem dr'a hem hastanneye para mı ödiyeceğiz yoksa sadece hastaneye ödeme yapıp onlar aralarında mı anlaşacaklar şaşkınım bu konuda.
 

Canım benim ilk doğumumda 500 lira doktor aldı 250 lirada hastaneye ödemiştik.Yani doktora ayrı ödenmişti o zaman.. 4 yıl önce..
 
slm kızlar bebişlerinşz için alışverişe başladınız mı ben halen birseyler almaya cekiniyorum

ben 25. haftama girdim,aldım kıyafetlerini filan,zaten sıcakta zor oluyo gezmek,30. dan sonra karın iyice büyüyecek,çıkamam diye. Sorana da şu eksik diyorum,erken gelirlerse diye abartmadan aldım bişeyler..


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar mrb,
Dr dan geldim.bu Perşembe daha erken gelmezlerse bebişlerimi alacak Allah'ın izniyle.inşallah sağ salim gelirler.
Ultrasonda kiloları 3150-2800 gibi çıktı.ama daha düşük olacaklar dedi.
300 gr fark eder dedi.
Hem heyecan hem de korku duyuyorum.
Daha önceki doğumumda sezeryandı 2 gece kalmıştım hast.de
Şimdi tek gece kalacakmışız.doğum yapan annelerimiz kaç gün kaldılar acaba
 
Kızlar bebişlerinize nasıl yataklar aldınız ? Park yatak mı beşik karyola mı? Hangisi daha avantajlı acaba? Bize yardım edin karar veremiyoruz


❤️👯❤️👯❤️
 
Ben de bahsettigin sekilde dogum yapicam insallah. Doktora ayri hastaneue ayri para vericeksin canim. Hatta disari doktoruna dogum yaptirdigin icin eger varsa sgk indiriminden de yararlanmiycaksin. Ama cok farketmiyor sgk indirimi. En saglikli bilgi icin dogum yapmayi dusundugun hastane ve doktorunun sekreteri ile gorus derim ben.
 
Kızlar bebişlerinize nasıl yataklar aldınız ? Park yatak mı beşik karyola mı? Hangisi daha avantajlı acaba? Bize yardım edin karar veremiyoruz


❤️👯❤️👯❤️
Ben besik aldim canim ama karyola olandan degil. Hani su 6 aya kadar kullanilan tahta besikler var ya onlardan. Ayaklari tekerlekli her yere rahatlikla tasiniyor. Ben park yataklari sevmedigim icin onlardan aldim. Tercihine kalmış
 

Dr'un unvani nedir cnm -? Prof ve Perinatolog mu ortalama kac lira alir acaba hic konusmadim da adamla bu meseleyi
 
Dr'un unvani nedir cnm -? Prof ve Perinatolog mu ortalama kac lira alir acaba hic konusmadim da adamla bu meseleyi
Operator dr canim. Ben iki ikiz hamile arkadasimin tavsiyesiyle ozel klinigine gidiyorum. Ucretleri net aklimda degil ama 3000 civari doktora vericez, 2100 civari da spinal ikiz dogum ucreti olarak hastaneye vericez.
 
Pompa ilk ayda bebek yeterince ememediği için çok gerekli oluyor. Hem süt üretimini artırmak için hem de göğüsler şişip sertleşip ağrımasın diye sütü sağıp boşaltmak gerekiyor. Benim sütüm az geliyor, artırmak için hergün sağıyorum. Bunun için hastanelerde kullanılan elektrikli pompaları kiralayan firmalar var 80tl karşılığında 1 aylığına kiraladım ben. Philips avent in elektrikli pompasını da bir arkadaşım kullanıyor o da çok memnun. Ama 1 aydan sonra kullanır mısınız onu bilemiyeceğim, ben de o yüzden şimdilik kiralamayı tercih ettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…