2014 ikiz anneleri

Bende kansızlık hiç olmadı çok şükür, takiplerde hemoglobin 14 den 12 ye düştü ama hamilelikte kan hacmi arttığından normalmiş, kansızlık değil bu dedi doktorum, beklenen bir durummuş. Tabii daha düşük değerler ekstra takviye gerektirir muhakkak. Ben günde 1 tablet demir hapı alıyorum. Balık hapını özellikle sordum balık yiyin haftada bir yada iki kez yeterli olur dedi, balık hapını önermedi, zaten ben de sevmiyorum o kapsülleri. Balık yiyemeyenler için belki olabilir. Bir de ceviz önerdi.
 
arkadaşlar akıntınız var mı ?
Evet akıntı oluyor hamilelikte, kötü koku ve kaşıntı yoksa doğal bir akıntı ama varsa vajinal ovül veriyorlar. Bende kaşıntı yapan kokulu bir akıntı olmuştu, sanırım 4. Ayda idi, bir gece ovül kullandım tek seferde geçti. Şimdi de halen devam eden beyaz- şeffaf renkte akıntı var ama bu hamilelikte olurmuş.
 
Kızlar ben de 28 haftalık oldum👏 sağ sırt ve ön kaburgam çok ağrıyo. Bi çözüm bulamadım, siz de var mı böyle bi ağrı


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 


Bende 27 haftalık ikiz hamilerim. Benimde sağ sırt bölgem çok ağrıyor. Sağ kolumuzu çok kullandığımız için olma ihtimali yüksek galiba...doktora göründünüz mü hiç?
 

ben de oluyor canım.üstelik ben 15 haftalığım.böyle üşütürsün de kaburgaların batar ya aynen öyle oluyor.daha doktora gitmediğim için sormadım ama deneyimli hamile arkadaşlar olur diyor.
 
arkadaşlar akıntınız var mı ?

Ben de 14. haftamdayım, her gün 2 günlük ped kirlenecek kadar akntım oluyor. Doktor normal dedi,gerçi ben yurt dışında yaşıyorum,burda her şey normal doktorlara göre.
Peki bulantılarınız ne alemde? benim azalmadı ama boğazımda bir yumru var sanki kurtulamıyorum ondan.Var mı böyle hisseden?


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
günaydın kızlaaarr


evet canım akıntı oluyor normal..benimde ara ara geliyo bulantılar...geniz akıntısı da var

arkadaşlar akıntınız var mı ?

evet canım bende de oluyor...
 

Benim 15. haftadan sonra yeni yeni geçti bulantılarım. Bazen atak gibi geliyor ama dayanılmayacak gibi değil eskisine rağmen şükür. Yutkunmaya korkuyordum ağzımdaki kötü tadı hissedeceğim diye. İnşAllah birkaç hafta içinde geçer seninki de
 
kızlar el ve ayak parmaklarım çok uyuşuyorr sizdede oldu mu böylee bu gün çok kötüyüm ayaklarım çok şişmiş birde küçük kızım var ona bakmak zorunda oldugum için çok ayakta kalıyorum acaba o yüzden mi
 
Kızlar meraba bi sorum olucak ya benim 1haftadir inanılmaz ağrılarım arttı geceleri dönemiyorum bile ağrılar tam bikini bölgesinde sizde de oluyomuydu?
Haftada iki kez nstye giriyorum yarın yine var her gittiğim de yaptıracaklar die gidiyorum valla yalan yok zaman geçtikçe korkularım atriyo ; ( Allah hepimize sağlıkla yavrularimizi kucağımıza almayı nasip etsin
 
Bende de sabahları yataktan kalktığımda ellerde şişlik ve parmak eklemlerimde ağrı oluyor ama uyuşma yok. Hareket ettirdikçe gün içinde geçiyor. Yalnız doktorum dedi ki gebelikte el bileğindeki bağlarda kalınlaşma oluyormuş ve bu sinirlere damarlara baskı yapabiliyormuş. Ellerdeki ödem ve uyuşma bu nedenle oluyormuş. Ayaklardaki şişlikte ayakta kalmakla doğrudan alakalı, mümkün olduğunca yukarı uzatmak gerekiyor. Ödem çok fazlaysa mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün, gebelikte yüksek tansiyon tehlikeli, preeklampsi falan olmasın.
 

El ve ayaklarda şişme genelde tuzlu yiyeceklerden kaynaklanıyor.ama uyuşmayı sadece netten okumuştum olabilir bu haftalarda diye.dr sorun bence.bir de daha fazla su için.benim de küçük bir kızım var.sizi anlayabiliyorum.bizim işimiz çok daha zor.siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ben bugün izne ayrıldım.okul ve kızım ve bebekler arasındaki dengeyi koruyamıyorum artık.bedenimizin dinlenmeye çok ihtiyacı var.
 

canım uyusukluk özellikle ellerimde sürekli vardı iş bile yapamıyordum dr normal olur dedi doğumdan sonra sükür geçti
 

ecrin maşallah az kalmış canım bu haftalarda normal ben yatakta sağa sola dönemiyordum esim çeviriyordu kalkamadığım zaman da oluyordu hayırlısıyla doğur canım hepsi geride kalır ben iki bebekle uğrasmaktan hamileliğimi unuttum
 
Bende 27 haftalık ikiz hamilerim. Benimde sağ sırt bölgem çok ağrıyor. Sağ kolumuzu çok kullandığımız için olma ihtimali yüksek galiba...doktora göründünüz mü hiç?

Canım hiç iş yapmıyorum ki sağ taraf ağrısın. Dr normal diyor, sanırım genişledikçe ön kaburgamdan başlıyor ağrı. Allah yardımcımız olsun


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…