- Konu Sahibi durudenizderya
- #14.201
ohoooo bilidğin 1 - 1,5 ay kanama yaşadım ben aynı senin gibi iğne kullanıyodum test sonucunu aldım kese muaynesine gitmeden önce başladı kanamam ... apar topar koştum hastaneye baktık ikiz sonra o gün lekeler oldu geçti gitti... iki gün ter temizdim. sonra bidaha kanama... hemde peçete dolusu kan... saf kan öyle koyu renk fln deil .. ogün öyle bir kere fln gelirdi yoğun kan sonra kahverengi lekeler gelirdi biterdi iki gün fln temiz gezerdim sonra bidaha sonra bidaha işte öyle öyle geçti çok şükür.. imzamı görüyomusun bilmiyorum ama 24, haftamızdayız.. ikiz bebeklerin çoğunda olurmuş.. bana göre eskiden kanaması olan hamile deildi ama yanlış biliyomuşum yaşadım gördüm.. sende yaşayıp göreceksin.. kanaman oldukça huzursuz olacaksın ama geçecek üzülme.. hhee ayrıca bende çalışıyorum hiiiççte rapor fln almadım o dönemde... eşim arabayla bırakıp alıodu o kadar.. evde de bol bol yatıyodum hiç bişey yapmıyodum... inşallah kısacık sürer hemencecik geçer kanamaların ... iğnelerine devam et sen hiç bişeycik olmaz korkma
Sagol canım walla nasıl iyi geldin bilemezsin🙏😊 dun aksam 6dan beri yataktan cikmamistim, az once kahvalti icin kalktim. Bi kalp atislarini duysam rahatlicam biraz galiba..Bi de ben de hic oyle mide bulantisi, fenalasma filan yok. Sadece bazi seyleri yemek istemiyorum artik, mesela cikolata.. Asiri cay duskunuydum, pek icemiyorum simdi. Goguslerde hafif dolgunluk, hepsi bu. doktor kendini hamile gibi hissettigin surece sorun yok dedi ama ben oyle hissetmiyroum ki 😠 adam iyi bisey demeye cakisirken, hepten psikolojimi bozdu☺️
Sen de bebeklerini saglicakla kucagina alirsin umarim 😊
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü