- 18 Nisan 2010
- 251
- 21
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.981
Ayy ne çok yeni anne adayımız gelmiş, maaşallah barekallah hepinize.Rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin sizlere de.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353
+Ekstra bişey yapmadım bu haftalar için, en büyük silahım rahat ve stressiz bir hamile olmamdı.Bana göredr ler almasaydı 40 hf bile görebilirdim.
+Çalışıyodum ve 28.hftan sonra hareketlerim bayağı bi kısıtlanmaya başlamıştı.30. hf da izne ayrıldım. Alaturka wc kullanmak çok sıkıntı oluyordu iş yerinde.
+Hiç hareket edemediğim bi hf olmadı.Doğum haftamda bile gayet rahattım.
+24. ve 28. hf larda erken doğum riskim oldu.24. hf da 5 gün hastanede yattım.Serum yedim 2 doz ciğer geliştirici oldum.Herhangi bir ilaç kullanmadım
28.hf ta 3 gün hastanede yattım tamamlayıcı doz ciğer geliştirici oldum.Yine ilaç kullanmadım.Bu yatışlarım devlette oldu hep.
+49 kilo ile hamile kaldım,72 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 64 tüm. 1.5 ay oldu doğum yapalı ve 56 kiloyum.
+Spinal anestezi ile doğum yaptım, kuzularımız 17.04 ve 17.05 'te doğdular.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353
Canım ben de 37+1 de tek yumurta ikizlerime kavuştum. 2590 gr doğdu ikisi de. Mrsbeyaz arkadaşımız hemen yazamayabilir, ben yazmak istedim.Gözün aydın canım, maşşallah.. Ben geçmiş sayfaları okuyorum henüz 440. sayfadayım, hepiniz çok heyecanlısınız o dönemlerde Hızlandırılmış olarak sormak isterim, ikizler için 38. hafta çok iyi, kiloları da öyle.. Bu zamana kadar gelebilmek için extra birşey yaptın mı, çalışıyor muydun, hangi haftadan sonra artık hiç hareket edilemez oluyor, erken doğum riskine karşı birşey yapıldı mı, kaç kilo ile bitirdin, doğum hangi yöntemle oldu, epidural sezeryan ise 2. bebek kaç dakikada alınıyor? Biraz çok oldu ama :26: Şimdiden teşekkür ederim, Allah evlatlarına ve size hayırlı ömürler nasip etsin..
+Ekstra bişey yapmadım bu haftalar için, en büyük silahım rahat ve stressiz bir hamile olmamdı.Bana göredr ler almasaydı 40 hf bile görebilirdim.
+Çalışıyodum ve 28.hftan sonra hareketlerim bayağı bi kısıtlanmaya başlamıştı.30. hf da izne ayrıldım. Alaturka wc kullanmak çok sıkıntı oluyordu iş yerinde.
+Hiç hareket edemediğim bi hf olmadı.Doğum haftamda bile gayet rahattım.
+24. ve 28. hf larda erken doğum riskim oldu.24. hf da 5 gün hastanede yattım.Serum yedim 2 doz ciğer geliştirici oldum.Herhangi bir ilaç kullanmadım
28.hf ta 3 gün hastanede yattım tamamlayıcı doz ciğer geliştirici oldum.Yine ilaç kullanmadım.Bu yatışlarım devlette oldu hep.
+49 kilo ile hamile kaldım,72 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 64 tüm. 1.5 ay oldu doğum yapalı ve 56 kiloyum.
+Spinal anestezi ile doğum yaptım, kuzularımız 17.04 ve 17.05 'te doğdular.
Son düzenleme: