- 27 Nisan 2010
- 171
- 7
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.301
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza..doya doya yasayın heyecanınızı :) ben bile hala heyecanlıyım :)
Çok teşekkür ederim =) Hoş bulduk! Rabbim hayırlı heyecanlar versin hep inşAllah =))
aynı sey benım basımada geldi canım 8 hafatalıgım ilk zamanlar doktora gittigimde tek görünüyordu en son 6 haftalık gittigimde bile tekti 2 gün önce gittik bide baktık ki bi tane daha :) şaşırıp kaldık ama bi tanesi digerine göre daha iyi gelişmis diger bebişde yetisir inşallah hamileligin nasıl geçiyor benım gün boyu mide bulantılarım var midemde yanma var bide idarr yolundan enfeksyon kapmısım doktor antiyotik içmesen geçmez dedi bende korkuyorum içenler oldu mu acaba
Çok yakınmış haftalarımız Söylediklerinin hepsini bende yaşıyorum şuanda... Bebişlerin büyükleri ileride Allahın izniyle sorun olmazmış =) Bulantı feci ve yanmada cabası... =( Ama geçer inşAllah bu günlerde Hayırlı ve kolay bi şekilde. Eskiden de olurdu bende İdrar yolu enfeksiyonu, varmış yine biraz ama doktorum antibiyotik içme daha minik bebişler dedi bu yüzden bol bol su iç, su içmek mide bulantısı yaparsa taze sıkılmış meyve suları, ayran vb sağlıklı sıvı şeyler tüket dedi. Ben de öyle yapacağım inşAllah... Dikkat etmek gerekliymiş özellikle bu konuda... Rabbim kolaylıklar versin inşAllah
Hoşgeldin canim hayirli olsun saglikli bir hamilelik gecirirsn ins
Hoş buldum! amin inşAllah hepimiz hayırlı ve kolay bi şekilde geçer... =)
hayırlı olsun canım hoşgeldin
Çok teşekkür ederim , Hoş buldum! =)