- 10 Haziran 2012
- 860
- 560
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.181
bende artık sızın gibi herşeylerini öğrenmek istiyorummm sizinkileri okuyuncaa acayip özeniyorum yaaa dra gitmemize daha 2 hafta var kocaman kocamaan zaman geçmiyor yaa
Ben bi kere (nasıl durduysam şu an hiçbi fikrim yok)6 hafta beklemiştim randevu için zaman zor geçiyor ama geçicek işte valla ne edek bnde bilmombizde herşeylerini bilmioruzki hatta hiçbişiylerini bilmioruz tahmini işte herşeyy anın tadını çıkar gerisini boşverrrr
Aminn Canim hepimizin kuzuları kocaman olsun
Bende şimdi şekerli su içtim bekliyorum
İnşallah senin 100'luk iyi çikar hiç diyet falan yapmana gerek kalmaz
Hani haber etmemişinnnnnnn merak ettimmmmmmminş sorunsuz çıkmıştırrr
Canım kiloyla alakası yok ki bebeklerin onlar gerekeni alıyo:) Ama zayıf degil bebislerin benim de 23+4 de 550-570 di kiloları..haftasında yani..ne zaman bi sonraki randevun yani kac haftalıkken? buyucek ins annesi onlar inanamicaksin görünce
Canım tadını çıkar hamileliğinin..ins her gidişinde bişeylerini ogreniceksin büyümeleri hızla ilerliyor ve inanki nası geçtiğini anlsmicaksin..bende karnım çıksın diye cok isterdim 4 aydan sonra birazcık belli oldu:) hamileliğin her anının ayrı güzelliği ve zorluğu var..saglık probleminiz olmasın tek tadını çıkarmaya bak..
Bu perşembe 24/4 de 100 gr şeker için gidicem bakar hehalde :26:ay ne bilim kuzum sanki hiç kilo olmicaklarmış gibi gelio artık kıymık kıymık kilo alıolar
Asbe den haberin var mı demiştim ama görmedin herhalde merak ettim bebiklerini