2014 ikiz anneleri

Eylüül sen 32 mi oldun:)süper ya ben seni 29 falan sanıyorum daha:)wc dırumu çook normal canım.ben şimdi 45 dkya wc deyim,özellikle geceleri.gerçek isminde eylül dimi senin:)

Evet canım 31+3 olduk Rabbim'in izniyle.
eylül ta liseden beri kızım olursa adını koymak istediğim isim,nasip olmadı henüz,bakalım belki 3.ye nasip eder Rabbim hayırlısıyla:)
Gerçi eşim beni birkaç gündür kasılmadır-ağrıdır-sızıdır yatarken,inlerken görünce,sen 3.yü zor görürsün,hiç öyle hayaller kurma diyor ama dediğim gibi nasip bakalım:)

Sedefin soyledigi gibi bende eylül seni 29saniyordum masallah canim az kalmis Allahim yardimcin olsun darisida bizlere olsun inşallah

amin canım,inşaallah hepimiz çok iyi haftalara geliriz Allah'ın izniyle.

Iyi geceler arkadaslar

Kacgundur telden giriyorum bi alisamadim gecmisi okuyamadim pek fazla rahatsizlananlar var eylul ve asbelove sanirim cok gecmis olsun kizlar aman az kaldi cok d.edin kendinize
Bana gelince sanirim bunalimdayim 2 gundur aglayip duruyorum yasadigim yerde hic arkadasim yok hergun ayni geciyor cok sikildim ve sabahtan beri kasiklarimda hafif agri var hayirlisi bakalim

Sağol canım Allah razı olsun.yazdığın şey ptesi benim de başıma geldi,resmen bunalımda gibi br psikoloji yaşadım,salı da devam etti,içimden hiçbirşey yapmak gelmedi,eşimle bile doğru dürüst konuşmadım.benim de burda samimi arkadaşım yok,iş çıkışı herkes kendi dünyasında,ilk zamanlar çok ilginç gelmişti,şimdi alıştım.ama çok şükür ki burası var bak,daha çok girmeye çalış,netten merak ettiklerii araştır,güzel yabancı diziler var onları izle,alışveriş sitelerine takıl,kuzularının ihtiyaçlarına bak:)
Kasık ağrısı zaman zaman oluyor,çok şiddetli değilse kanama filan da yoksa normal diye biliyorum.

Bu arada esim bugun doktora bebekler cok hareketli hic durmuyolar bu normal mı diye sordu doktor hareketli bebek her zaman iyidir dedi..bende ama genelde gece hic durmuyolar bu da normal mı dedim güldü:) iyidir iyidir dedi:) demiştim ya gecen esim sok geçirdi karnımı izleyince bunlar napiyo boyle içerde canavar var gibi diye:) :KK1::KK52:

Gidince ben de soracağım inşaallah,hata geçen merak ettim neti karıştırdım,iyi birşeymiş diye okudum da rahatladım biraz:) ama şunu da söylüyor anneler,içerde hareketli olan doğunca da öyle oluyormuş,yaramaz olmaz inşaallah bizimkiler:)

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...669353-2014-ikiz-anneleri-paylasim-alani.html
kizlar topigimizin listesini burada nefisebrk arkadasımız bizim için yapıyor bilgilerinizi yazarsanız takip etmek guzel oluyo..burada cok kışıyiz ama listemiz baya kısa:) bilginize..

ben de bakayım buraya.

Günaydın canlar,
Dün Hsst'nin doğumu oldu kızlar. Kızçeleri 1600gr doğdular, nefes alabiliyolar. Konyada oldu doğum, kızları başka bir hastanenin küvezine almışlar, yer problemi sanırım. Ama şükürler olsun 3üde iyi. Hepinizden Allah razı olsun...:nazar::nazar::nazar:

Allah bağışlasın yavrularını,analı babalı büyütsün,sevindim iyi olmalarına.senden de Allah razı olsun cnm.

Eylül, daha iyi olmana sevindim canım. Dualarımdaydınız Handeyle dün hep :)
İnşallah tekrarlamaz, uslu uslu durur kuzucukların daha 1 ay :))

Herkese selam :KK3:
Allah razı olsun canım,amin..
senin de sonuçlarının tertemiz çıkmasını nasip etsin Rabbim,inşaallah güzel haberler vermek nasip olur,öğrenince bize de yaz olur mu,merak ediyorum.

Canım ne guzel bu haftalara geldin..ben aklımda kaldığınca özet geceyim..
handeta minnoslarina kavuştu bi kuzusu birazcık küçük doğmuş o yüzden kuvozde amasanirim bi sıkıntı yok..
menac sanırım cuma gunü dogum yapacak..
seybil hafif bi kanama yaşadı sma cok sükür mühim bi durum yok..
asbelove hastaneye yattı :KK43: sanırım kızı da az büyümüş bu yzden kontrol altında olacak bundan sonra..iki güne kadar yazarım dedi..iyi haberler bekliyoruz..
Eylül izne ayrılacak artık cok kasilmam var diyo ins bisi olmadan izne ayrılır o da..
jelybondsdf Cumartesi doktora gidicek ve dogum tarihi belirlenecek..
benim de plesentam yukarı çıktı cok sükür..
ee sende ne haberler var dogum gunünüz belli mı?

woww uçan kuş beyaz:) maşallah canım sana,resmen haber başlıkları gibi olmuş.


merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım hepimiz bebişlerimize sag saglim kavusalım inşallah

hayırlı olsun bebişleriniz,hoşgeldiniz:)

hayırlı olsun :) benim oglum da 3130 dogmuştu kızım da 2580.ultrasonda ikisi de daha farklı çıkıyordu. doktorum + / - 400 fark edebilir dogumda demişti.gerçekten öyle oldu.inşallah minigin de çarçabuk toparlar kendini.ama bu arada sen de ikizlerle başbaşa kalmadan tek çocukla kendini azıcık toparlarsın.bir de öyle düşün.herşeyin hayırlısı.ilk zamanlar zor olacak allah yardımcın olsun bol uykulu gazsız geceler nasip etsin :) tebrik ederim seni.

nefise,sen nasıl beslendin bize de yazar mısın,maşallah çok iyi kilolarda doğmuşlar,ikizde 3 kilo herkese nasip olmaz,hem kızın da 2,5'u geçerek doğmuş,kaç kilo almıştın?hiç kaldı mı kilo?ne kadar zamanda verdin?

Normalde ben bazen günde 2kes duş alırken simdi nasil eriniyorum insan duş alırken yemek yerken yorulurmu yahu benim soluk başka yerden çıkıyor

ben de banyo yaparken acayip yoruluyorum,Allah'tan kış geldi de yaz kadar terlemiyoruz,biraz uzatabiliyoruz arayı..yakında eşimden yardım istyeceğim diye korkuyorum.bi de terliyken doğum başlarsa diye korkuyorum gülmeyin ama:)hemşireler dr.lar ayy pis şuna bak yıkanmıyor mu diyecek diye..

Hamileliğin basından beri en cok canımın çektiği ama esimin izin vermediği şey..kola..evde bi kutu var açıp icsem mı bende:) aylardır savaşıyorum kendimle:KK66:

yettimm hüleyn ben yokken kolalar sucuklar havada uçuşmuş,görmiyim bi daha:))

Biz adanaliyiz canim şalgami su gibi icerim..mutfaga gittikce az az dikiyorum kafaya:-)))

ben de çok seviyorum şalgamı,ama canım sen geçen gün gazdan şikayet ediyordun,çok içme,şalgam da gaz yapıyor rahatsız eder.

eylülll öpüyorumm canım senii ayrıl kuzum izne accık da evde dur :KK34:

Dinlenicem artık inşaallah canım,sağol.senin de iyiye gitmene sevindim,sakın iyiyim diye ayaklanma sen de,bak ben çok yapıyorum iyiyim diyorum yoruyorum sonra kasılma üstüne kasılma..Allah korusun hepimizi ve kuzularımızı..

Eki Görüntüle 926173

İşte benim şuan ki göbeğim:)

Çok tatlııııı,ben de sana yakınım:) Kızım 20 kilo nerene aldın,hepsi ödemdir ben sana söyliyiym,bacakların filan şişiyor ya,ayak numaran da büyümüş..doğumdan sonra çabuk gider o zaman kiloların.çünkü göbeğin devasa filan değil.
Bu arada benim hiç hamilelik kıyafetim yok,sizi gördüm ne tatlı pijamalar,fotolar:)
Normalde de daracık giymeyi sevmediğim için giyorum önceki kıyafetlerimi.geçenlerde özendim,alayım dedim,ama üzerinde ikiz bebek olan kıyafet bulamadım,bulan varsa haber versin hatıra olarak bile kalsın isterim yani öyle bir kıyafet.

kızlar bu arada pruluton depot eczanelerde yok. çok zor buldum geçen hafta. bakalım yarın nasil bulacam? 34 e kadar yapılacak dedi dr. 4 tane bulsam yetecek. siz de bulmakta sorun yaşıyor musunuz?
Bu arada dün itibariyle resmen doğum iznine ayrılmış durumdayım. İnşallah sağlıkla zamanında gelir miniklerim :)
Hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve miniklerinize iyi bakın :)

Prolutonu geçen gün ben de hep gittiğim yerde bulamadım,bana da sıkıntı var dedi,karşısındaki eczaneye gittim orda vardı.bu hafta yine buldum şükür,bulursan birkaç tane fazla al ve başka yerlere bak.
iyi olmanıza sevindim,iznin de hayırlı olsun,bol bol dinlen:)
 

vahim mi:)) gülerim sadece,ben de snin haftalardayken çok büyük gelirdi,daha büyüyecek onlar inşaallah annesi.

Kızlar bide hizlica bana bakın kaldiricam hemen..gülmek yok ama:)

ben sedef'in alıntısından gördüm:) hiç hamile gibi değilsin,benim de hamile olduğumu okuldaki birçok kişi 5,5-6 ay civarında öğrenmişti cnm,ben de zayıfım( zayıftım):KK1:herkes aynı şekilde kilo alacak diye birşey yok,ama 25ten sonra atakların artacak 30a kadar bayağı büyüyecek inşaallah annesi.

Canimmm sağolasın iyi olacağız insallahhh:KK16: Bu arada havası da atayim tokluk şekerim 98:)))

Evet canım çapada yatıyorum aminnnn hep birlikte inşallah canim:KK16:

Canım iyi olmanıza çoook sevindim,hem de güvenilir bir yerde yatıyorsun maşallah,Rabbim'in izniyle güzel olacak herşey inşaallah.tokluk şekerini yirim kız senin maşallah:nazar::nazar:

tesettürlü arkadaşlara bir sorum var kıyafet nerden buluyorsunuuuz :KK43: eteklerim dar geliyor artık tepeme cekiyorum Allah tan kıs uzun cizme kapatıyor alt tarafı pantalon da giymiyorum malesef küçük yerde yaşadığım için internet adresi lazım bir de cok fazla öksürük var düşürmem dimi bebeklerimi ?

canım ben önceden de bol kesim tunikler giydiğim için henüz hiçbirşey almadım desem..şimdi onlar da yavaştan zorlamaya başladı. lcw,defactoda uygun şeyler var ama.sitelerinde de satış var bakabilirsin.kumaşları çok ahım şahım değil ama idare eder seni.

Evet çok düşkün benim cadılar birbirlerine hem kavga ederler heemde severler birbirlerini birini kızınca diğer ikisi anne kızma kardeşime diyorlar geçen hfta kızların ikisi hastaydı diğerini annem ben gelip bize götüreyim dedi ona da bulaşmasın diye gönderdim 2. Gün geldi noldu dedim anneme niye geldimiz senin kızın hiç birşey yemiyor dedi çikolata vermiş onu bile yememiş kardeşlerim gelince beraber yeriz demiş inşallah hep böyle düşkün olurlar birbirlerine benim kız kardeşim yok çok dua ettim allaha en iki tane çocuğum olsun ikiside kız olsun diye rabbim üç tane kız nasip etti bana şükürler olsun

Kurban olurum onları YARADAN'a..maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar: inşaallah bizimkiler de böyle düşkün olur birbirlerine,ne kadar güzel ya çok hoşuma gitti..

cok teşekkürler canım... bir de şunu merak ediyorum... pilates veya yoga oneriliyormu ikizde? kaçıncı aydan itibaren başlayabilirim?

benim bildiğim çoğul gebeliklerde fazla hareket ve spor riskli,ben hiç yapmadım o yüzden.

Hoşgeldin canım.daha erken gelsene fırsatın oluyosa sohbet daha koyu oluyo:)benim bünyeye göre epey büyük göbek:))nohut yutmuş karınca gibiyim:))

ben de bazen leblebi yutmuş solucan diyorum:) bu tabirler çok tatlı ya:)

Ayy hoşgeldin canım. 2 gün giremiyoruz sonra geçmişi okicaz diye telef oluyoruz valla.Canım çıktı. En son sana mesaj yazmıştım 1000. sayfada, sana ne kadar imrendiysem artık, yarına beni de hastaneye aldılar sancım çıktı yine NST de. 2 gün kaldık bugün akşam çıktık. Çok şükür her şey yolunda. En güzel haberimiz Hande doğum yapmış sağlıcakla çok şükür. Darısı sıradakilere... 40 sayfa okuyunca beynim uçtu resmen.:KK52::KK52::KK52: Tek aklımda kalan sırada sedef var galiba. Allah t-yar ve yardımcısı olsun doğumu yaklaşanların. Herkesi öpüyoruz kocamaann. Özellikle kız annelerini:KK16::KK16::KK16:

Canım ne oldu,neden oldu,Allah korumuş sizi..inşaallah bir daha sıkıntın olmaz,ne dedi pei dr?neden olmuş? paylaşırsan belki biz de dikkat ederiz.ben de merak ediyorum kaç gündür kasılmam varken sancım da var mıydı,rahim ağzında incelme oldu mu diye,inşaallah gittiğimde hayırlı haberler alırım ben de,Allah korktuklarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah.Beni de soksun şu nst.ye artık,sancı varsa ve anlamazsam diye çok korkuyorum,sen hissettin mi mesela sancılarını,nasıl birşey?

Gecmis benden is yapmak falan..yatağa zor attım kendimi..tansiyonum düştü biraz ciddiye almadım kulaklarım uguldadi gözüm karardı icim gecti dedim bayılıyorum oturdum oldugum yere geçmedi yatağa zor geldim:KK43: içimdekilerin bisiden haberi yok tepiniyolar oyle:)

Beyaz sakın sakın canm,ben de senin haftalarında ilerde zaten yapamam diye yok dolap sil,yok raf indir bi sürü şey yaptım,dualar hürmetine,belki verilen sadakalar hürmetine Rabbim korudu ama artık bir yerden sonra pat diye birşey oluverirse,geri dönüşümüz olmaz,lütfen yapma boşver,benim ev çok pis artık,napiyim ya..yapamıyorum.

canlarım canım arkadaşlarım merhaba

35 hafta iki günlükken biraz rahatsızlanınca tansiyon falan akşam acil sezeryanla kızlarıma kavuştum bugün tam 14 günlük olduk 27.12.2013 2014 bekleyemden geldi benim minik farelerim ve yeni yıla kızlarımlarımla girdim
Çok güzel bir duygu allah herkeze nasip ettsin

MUTLU SON :KK70:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah,belki daha önce yazıyordunuz foruma,ben tanıyamadım..
peki neden rahatsızlandınız,kendinizi yordunuz mu stres mi oldunuz,anlatırsanız belk bize de faydası olur.maşallah kızlarınız küvöze girmedi galiba ne güzel:nazar::nazar:

Arkadaşlar salı günü ne olduğunu anlamadan kendimi ameliyat masasında buldum onun için ne konuşursak konuşalım ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.bebişlerimi daha kucağıma alamadım kızımın ciğer gelişimi için ilaç veriyorlar hafta olarak geride geliyordu sizlerden dua bekliyorum dün taburcu olunca onları orda bırakıp eve gelmek çok zor geldi Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Canım Allah'a şükür ki yavrularını sana bağışlamış,inşaallah en kısa sürede toparlanırlar da eve beraber dönersiniz.bu arada çok özür dileyerek soruyorum,bugünlerde yoğunluktan kafam çok karışık ve çok unutkanım,geçen gün oğlunun doğum kanalına yerleştiğini söyleyen,endişelenen sen miydin?neden erken doğum olduğunu söyledi mi dr.lar,sebebi neymiş?

herkese merhablar bebkleri uyuttup bir gözüm onlarda bir gözümle hızlı hızlı size yazıyorum herkes iyidir inş.,yeni doğum yapanlar bebkleriniz hayırlı ömürlü olsun benim minikler sabaha kadar bizi ayaktta dikiyorlar biri susuyor biri ağlıyor yada ikisi bir anda ağlıyor sanki hamilelik daha kolaymış,Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin başım biraz daha hafifledi süt yetmiyor zaten çokta emmiyorlar malesef biborona alıştılar .şimdi bi gözüm onlarda ıhlayıp duruyorlar annemle birlikte bakıyoruz.çok tatlılar ama bi o kadar da zahmetliler teyzeleri .Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın Allaha emanet olun fırsat buldukca yazarım geçmişi hiç okuyamadım inş.heşey yolundadır.

Canımmm,yoruluyorsun ama ne güzel kuzuların seninle,galiba birkaç ay böyle sıkıntılar oluyormuş ama sonra düzene giriyormuş,senin kuzular da çabucak bir düzen oturtur inşaallah.güzel anne,bizlere de dua et olur mu?çok korkuyoruz senin gibi yavrularımıza sağlıkla kavuşabilecek miyiz diye,duanı eksik etme inşaallah.
 
Son düzenleme:
Evet canım 31+3 olduk Rabbim'in izniyle.
eylül ta liseden beri kızım olursa adını koymak istediğim isim,nasip olmadı henüz,bakalım belki 3.ye nasip eder Rabbim hayırlısıyla:)
Gerçi eşim beni birkaç gündür kasılmadır-ağrıdır-sızıdır yatarken,inlerken görünce,sen 3.yü zor görürsün,hiç öyle hayaller kurma diyor ama dediğim gibi nasip bakalım:)



amin canım,inşaallah hepimiz çok iyi haftalara geliriz Allah'ın izniyle.



Sağol canım Allah razı olsun.yazdığın şey ptesi benim de başıma geldi,resmen bunalımda gibi br psikoloji yaşadım,salı da devam etti,içimden hiçbirşey yapmak gelmedi,eşimle bile doğru dürüst konuşmadım.benim de burda samimi arkadaşım yok,iş çıkışı herkes kendi dünyasında,ilk zamanlar çok ilginç gelmişti,şimdi alıştım.ama çok şükür ki burası var bak,daha çok girmeye çalış,netten merak ettiklerii araştır,güzel yabancı diziler var onları izle,alışveriş sitelerine takıl,kuzularının ihtiyaçlarına bak:)
Kasık ağrısı zaman zaman oluyor,çok şiddetli değilse kanama filan da yoksa normal diye biliyorum.



Gidince ben de soracağım inşaallah,hata geçen merak ettim neti karıştırdım,iyi birşeymiş diye okudum da rahatladım biraz:) ama şunu da söylüyor anneler,içerde hareketli olan doğunca da öyle oluyormuş,yaramaz olmaz inşaallah bizimkiler:)



ben de bakayım buraya.



Allah bağışlasın yavrularını,analı babalı büyütsün,sevindim iyi olmalarına.senden de Allah razı olsun cnm.


Allah razı olsun canım,amin..
senin de sonuçlarının tertemiz çıkmasını nasip etsin Rabbim,inşaallah güzel haberler vermek nasip olur,öğrenince bize de yaz olur mu,merak ediyorum.



woww uçan kuş beyaz:) maşallah canım sana,resmen haber başlıkları gibi olmuş.




hayırlı olsun bebişleriniz,hoşgeldiniz:)



nefise,sen nasıl beslendin bize de yazar mısın,maşallah çok iyi kilolarda doğmuşlar,ikizde 3 kilo herkese nasip olmaz,hem kızın da 2,5'u geçerek doğmuş,kaç kilo almıştın?hiç kaldı mı kilo?ne kadar zamanda verdin?



ben de banyo yaparken acayip yoruluyorum,Allah'tan kış geldi de yaz kadar terlemiyoruz,biraz uzatabiliyoruz arayı..yakında eşimden yardım istyeceğim diye korkuyorum.bi de terliyken doğum başlarsa diye korkuyorum gülmeyin ama:)hemşireler dr.lar ayy pis şuna bak yıkanmıyor mu diyecek diye..



yettimm hüleyn ben yokken kolalar sucuklar havada uçuşmuş,görmiyim bi daha:))



ben de çok seviyorum şalgamı,ama canım sen geçen gün gazdan şikayet ediyordun,çok içme,şalgam da gaz yapıyor rahatsız eder.



Dinlenicem artık inşaallah canım,sağol.senin de iyiye gitmene sevindim,sakın iyiyim diye ayaklanma sen de,bak ben çok yapıyorum iyiyim diyorum yoruyorum sonra kasılma üstüne kasılma..Allah korusun hepimizi ve kuzularımızı..



Çok tatlııııı,ben de sana yakınım:) Kızım 20 kilo nerene aldın,hepsi ödemdir ben sana söyliyiym,bacakların filan şişiyor ya,ayak numaran da büyümüş..doğumdan sonra çabuk gider o zaman kiloların.çünkü göbeğin devasa filan değil.
Bu arada benim hiç hamilelik kıyafetim yok,sizi gördüm ne tatlı pijamalar,fotolar:)
Normalde de daracık giymeyi sevmediğim için giyorum önceki kıyafetlerimi.geçenlerde özendim,alayım dedim,ama üzerinde ikiz bebek olan kıyafet bulamadım,bulan varsa haber versin hatıra olarak bile kalsın isterim yani öyle bir kıyafet.



Prolutonu geçen gün ben de hep gittiğim yerde bulamadım,bana da sıkıntı var dedi,karşısındaki eczaneye gittim orda vardı.bu hafta yine buldum şükür,bulursan birkaç tane fazla al ve başka yerlere bak.
iyi olmanıza sevindim,iznin de hayırlı olsun,bol bol dinlen:)

İnşallah dediğin gibi ödemdir kız:)zaten bi 10 kiloya yakın bebeklerin eşi suyu falan gelir diyorm:)ikiz bebek tişörtü yok be canım.internetten bulursun ancak.google a yaz bi kaç yerde çıkıyo.
 
Kızlar bu hafta cok midem şişti , hazımsızlık var sade soda içine limon dilimi atıp içiyorum günde 1 tane .. sorun olurmu acaba ?? :KK53:
 
bence artık zor, teferruTlı yemekleri bırakmalı. biz genelde yapması kolay olan et tarzı şeyleri yiyoruz. yanina bir salata ve bol yoğurt:KK52: caninin istediklerini de dışardan almaya çalışın, İstanbulda herşey mümkün:KK28: yorma kedini canikommmmmm.....


Canım son zamanlarda biz de dışardan yemek söylemelere başladık..ama dün canımın çektiği şeyi birebir dışarda bulamazdım,arkadaşımdan gördüğüm bir yemekle benim canımın istediği birşeyin harmanlanmış hali,uyduruk tarif demeyeyim ama birebir yok dışarda..ve salata tarzı yeşillikleri,sebzeleri dışardan yemeye de korkuyorum,zorlanmam sandım,kırk yılda bir cnm birşey istedi dedim,çok yoruldum..ama artık yapmayacağım inşaallah,dün bi sürü yapmışım yemeğim var,hafta sonu da eşim yapar,diğer haftaya da rapor alıp evde durursam dışardan söylerim artık napim.

Tatlım bu kadar yormasan kendini artık zor dönemler başladı yat dinlen bol bol lütfen dikkat et kendine artik:KK34::KK34:

İnşaallah yormayacağım artık kendimi cnm( gene de çok inanmıyorum bu söylediğime) en azından bu kadar yormayacağım inşaallah,hem artık ben istesem de yoramam,bel ağrıları ve kasılmalar izin vermemeye başladı.Senden de güzel haberler duyabilmeyi çok istiyorum,net paketi almana sevindim,bol bol yaz,keşke yakın olsaydık,görmeye gelirdim belki seni.herşey güzel olacak Allah'ın izniyle inşaallah:nazar:

Kizlar nette gördüm aventin 125 lik biberonu kolik onleyici 2adeti 24.90 nasil tavsiye edermisiniz

canım fiyatı çok iyi,kolik önlüyorsa dediği gibi,düşünebilirsin,ben de bi ara netten onu gördüm almak istedim de sonra dışarda alışveriş yaparken başka marka denk geldi almış olduk,o yüzden tavsiye veremiyorum..

ayy bi sürü alıntı yaptım,inşaallah okursunuz:)
biraz alışveriş sitelerine takılmak istiyorum.
Bu arada kızlar bir yerde isimli yastıklar gördüm bebekler için,kılıfa çok güzel şekilde isim yazmışlar,ama iki yastık 65 civarı tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam..ya bebek yastıkları fiyatları ne civarda,pahalı mı alsam mı ki? çok hoşuma gitti,dekorasyon amaçlı düşündüm aslında ama pahalı geldi,keşke tek kılıf satsalardı.
 
Canım son zamanlarda biz de dışardan yemek söylemelere başladık..ama dün canımın çektiği şeyi birebir dışarda bulamazdım,arkadaşımdan gördüğüm bir yemekle benim canımın istediği birşeyin harmanlanmış hali,uyduruk tarif demeyeyim ama birebir yok dışarda..ve salata tarzı yeşillikleri,sebzeleri dışardan yemeye de korkuyorum,zorlanmam sandım,kırk yılda bir cnm birşey istedi dedim,çok yoruldum..ama artık yapmayacağım inşaallah,dün bi sürü yapmışım yemeğim var,hafta sonu da eşim yapar,diğer haftaya da rapor alıp evde durursam dışardan söylerim artık napim.



İnşaallah yormayacağım artık kendimi cnm( gene de çok inanmıyorum bu söylediğime) en azından bu kadar yormayacağım inşaallah,hem artık ben istesem de yoramam,bel ağrıları ve kasılmalar izin vermemeye başladı.Senden de güzel haberler duyabilmeyi çok istiyorum,net paketi almana sevindim,bol bol yaz,keşke yakın olsaydık,görmeye gelirdim belki seni.herşey güzel olacak Allah'ın izniyle inşaallah:nazar:



canım fiyatı çok iyi,kolik önlüyorsa dediği gibi,düşünebilirsin,ben de bi ara netten onu gördüm almak istedim de sonra dışarda alışveriş yaparken başka marka denk geldi almış olduk,o yüzden tavsiye veremiyorum..

ayy bi sürü alıntı yaptım,inşaallah okursunuz:)
biraz alışveriş sitelerine takılmak istiyorum.
Bu arada kızlar bir yerde isimli yastıklar gördüm bebekler için,kılıfa çok güzel şekilde isim yazmışlar,ama iki yastık 65 civarı tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam..ya bebek yastıkları fiyatları ne civarda,pahalı mı alsam mı ki? çok hoşuma gitti,dekorasyon amaçlı düşündüm aslında ama pahalı geldi,keşke tek kılıf satsalardı.

Ne yemeği bu kız söyle valla çok merak ettim:)
 
İnşallah dediğin gibi ödemdir kız:)zaten bi 10 kiloya yakın bebeklerin eşi suyu falan gelir diyorm:)ikiz bebek tişörtü yok be canım.internetten bulursun ancak.google a yaz bi kaç yerde çıkıyo.

canım çok aradım ama sadece 1 yerde bulmuştum,o da minicik birşey yazısı filan yani,çok içime sinmedi almadım,daha da başka bulamadım.yani resim olarak çıkıyor ama satışta bulamıyorum.
bence ödemin çok canım,ayak numaran çok artmış,bu hafta her gün okul dönüşü benim bacaklarda da acayip şişme gözledim,demek artık bende de başlıyor..

Kızlar bu hafta cok midem şişti , hazımsızlık var sade soda içine limon dilimi atıp içiyorum günde 1 tane .. sorun olurmu acaba ?? :KK53:

içebilirsin,faydalı cnm,ama sade iç mutlaka
 
Arkadaşlar salı günü ne olduğunu anlamadan kendimi ameliyat masasında buldum onun için ne konuşursak konuşalım ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.bebişlerimi daha kucağıma alamadım kızımın ciğer gelişimi için ilaç veriyorlar hafta olarak geride geliyordu sizlerden dua bekliyorum dün taburcu olunca onları orda bırakıp eve gelmek çok zor geldi rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Çok geçmiş olsunnnn..inş en yakın zamanda bebiklerini sağsalim alırsın kucağına kucağına dualarımız seninle:KK16:

Şükür canım maşallahhhhh:KK16:hiçbişiy olmicak inş bebiklerin sağsalim gelivercek kucağına sen gönlünü ferah tut:KK16:

İnşallah dediğin gibi ödemdir kız:)zaten bi 10 kiloya yakın bebeklerin eşi suyu falan gelir diyorm:)ikiz bebek tişörtü yok be canım.internetten bulursun ancak.google a yaz bi kaç yerde çıkıyo.

Gebe mağazasında vardı ama bir tek siyahta varmış ben de öle koyu renk giyinmeyi sevmem diye almamıştımmm 30lira öle bişiydi tam emin değilim.şu yazdığın internet sitesine bakam şimdi :KK34:

Kızlar bu hafta cok midem şişti , hazımsızlık var sade soda içine limon dilimi atıp içiyorum günde 1 tane .. sorun olurmu acaba ?? :KK53:

Sade soda içine limon sık iç canım günde iki tane gayet sağlıklı çok içersen tansiyonun düşebilir ben ikiden çok içmezdim çok sıkışmadıkça
 
Kizlar nette gördüm aventin 125 lik biberonu kolik onleyici 2adeti 24.90 nasil tavsiye edermisiniz
Canim ben en iyileri avent diye duydum o yüzden bende yeni dogan avent almistim:))
vahim mi:)) gülerim sadece,ben de snin haftalardayken çok büyük gelirdi,daha büyüyecek onlar inşaallah annesi.



ben sedef'in alıntısından gördüm:) hiç hamile gibi değilsin,benim de hamile olduğumu okuldaki birçok kişi 5,5-6 ay civarında öğrenmişti cnm,ben de zayıfım( zayıftım):KK1:herkes aynı şekilde kilo alacak diye birşey yok,ama 25ten sonra atakların artacak 30a kadar bayağı büyüyecek inşaallah annesi.



Canım iyi olmanıza çoook sevindim,hem de güvenilir bir yerde yatıyorsun maşallah,Rabbim'in izniyle güzel olacak herşey inşaallah.tokluk şekerini yirim kız senin maşallah:nazar::nazar:



canım ben önceden de bol kesim tunikler giydiğim için henüz hiçbirşey almadım desem..şimdi onlar da yavaştan zorlamaya başladı. lcw,defactoda uygun şeyler var ama.sitelerinde de satış var bakabilirsin.kumaşları çok ahım şahım değil ama idare eder seni.



Kurban olurum onları YARADAN'a..maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar: inşaallah bizimkiler de böyle düşkün olur birbirlerine,ne kadar güzel ya çok hoşuma gitti..



benim bildiğim çoğul gebeliklerde fazla hareket ve spor riskli,ben hiç yapmadım o yüzden.



ben de bazen leblebi yutmuş solucan diyorum:) bu tabirler çok tatlı ya:)



Canım ne oldu,neden oldu,Allah korumuş sizi..inşaallah bir daha sıkıntın olmaz,ne dedi pei dr?neden olmuş? paylaşırsan belki biz de dikkat ederiz.ben de merak ediyorum kaç gündür kasılmam varken sancım da var mıydı,rahim ağzında incelme oldu mu diye,inşaallah gittiğimde hayırlı haberler alırım ben de,Allah korktuklarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah.Beni de soksun şu nst.ye artık,sancı varsa ve anlamazsam diye çok korkuyorum,sen hissettin mi mesela sancılarını,nasıl birşey?



Beyaz sakın sakın canm,ben de senin haftalarında ilerde zaten yapamam diye yok dolap sil,yok raf indir bi sürü şey yaptım,dualar hürmetine,belki verilen sadakalar hürmetine Rabbim korudu ama artık bir yerden sonra pat diye birşey oluverirse,geri dönüşümüz olmaz,lütfen yapma boşver,benim ev çok pis artık,napiyim ya..yapamıyorum.



Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah,belki daha önce yazıyordunuz foruma,ben tanıyamadım..
peki neden rahatsızlandınız,kendinizi yordunuz mu stres mi oldunuz,anlatırsanız belk bize de faydası olur.maşallah kızlarınız küvöze girmedi galiba ne güzel:nazar::nazar:



Canım Allah'a şükür ki yavrularını sana bağışlamış,inşaallah en kısa sürede toparlanırlar da eve beraber dönersiniz.bu arada çok özür dileyerek soruyorum,bugünlerde yoğunluktan kafam çok karışık ve çok unutkanım,geçen gün oğlunun doğum kanalına yerleştiğini söyleyen,endişelenen sen miydin?neden erken doğum olduğunu söyledi mi dr.lar,sebebi neymiş?



Canımmm,yoruluyorsun ama ne güzel kuzuların seninle,galiba birkaç ay böyle sıkıntılar oluyormuş ama sonra düzene giriyormuş,senin kuzular da çabucak bir düzen oturtur inşaallah.güzel anne,bizlere de dua et olur mu?çok korkuyoruz senin gibi yavrularımıza sağlıkla kavuşabilecek miyiz diye,duanı eksik etme inşaallah.
Iyiyiz sukur canım yaa Rabbim sağlıkla hayirla 3 kişi cikmamizi nasip eder insallahhhh:KK16: şekerim düzene girdi çok şükür canim durmadan yiyorum ama hiç aç kalmiyorum aç bırakmıyor zaten ara öğünler falan filan:)))
 
Çok geçmiş olsunnnn..inş en yakın zamanda bebiklerini sağsalim alırsın kucağına kucağına dualarımız seninle:KK16:



Şükür canım maşallahhhhh:KK16:hiçbişiy olmicak inş bebiklerin sağsalim gelivercek kucağına sen gönlünü ferah tut:KK16:



Gebe mağazasında vardı ama bir tek siyahta varmış ben de öle koyu renk giyinmeyi sevmem diye almamıştımmm 30lira öle bişiydi tam emin değilim.şu yazdığın internet sitesine bakam şimdi :KK34:



Sade soda içine limon sık iç canım günde iki tane gayet sağlıklı çok içersen tansiyonun düşebilir ben ikiden çok içmezdim çok sıkışmadıkça

Amin canım benim aminnnn:KK16:
 
canlarım canım arkadaşlarım merhaba

35 hafta iki günlükken biraz rahatsızlanınca tansiyon falan akşam acil sezeryanla kızlarıma kavuştum bugün tam 14 günlük olduk 27.12.2013 2014 bekleyemden geldi benim minik farelerim ve yeni yıla kızlarımlarımla girdim
Çok güzel bir duygu allah herkeze nasip ettsin

MUTLU SON :KK70:

Allahım hayırlı ömürler versin yavrularına tebrik ederim.

Vallahi dün beyaza dedim kendi göbeğimdem seninkini takdir ettim biz kapılardan geçemeyiz doğuma giderken ben sana diyimmmmm:KK76::KK52::KK53:

Ben kesin top olurum inan yandık desene :):) neyse sorun yok onlar sağlıklı olsunda anneleri topiş olsun onada razıyım:KK9:

Eylülcüm sağol canım yazdklarını okudum ama alıntılayamamışım.Sen artık yorma kendini için rahat etm,yor sanırım bi işin ucundan tutuyorsun hemen fıkkırıklı anne seni :KK1: benm bunalım sürecim arada bir oluyor galiba alışamadım ben bu koca şehre herkes birbirine cok uzak komşuluk ilişkileri bile yok yalandan gülmsemeler felan filan yaşadığığım şehirde komşu seni bikaç gün göremese gelir kapını çalardı iyimisin diye sanırım birde çalışmamak beni cok etkliyor ama oğluşlar gelsin canımı okuyacaklar biliyorum :KK30: Ben kitap delisiyim onlarda olmasa naparmış bilmiyorum :)

Duru denizderya = Canım mükafatını aldın şimdide bol bol sabır diliyorum senin için ayrıca süt için incirleri bir suda bekletip suyunu iç bol bol kayısı komposto ve dereotu gelmiyor diye sağmamazlık yapma düzene girer inşallah
 
Kizlar girp okuyamadim yazdiklarinizi sukur iyiyiz bir oglusumla ciktik hastaneden diger oglusumz dusuk kilolu oldugundan hastanedkaldi malesef cocuk doktorlari bile sasti duruma aradaki kilo farki cok dediler 4d doplerde bile 2ay once 1500 grm gelmislerdi basabas gidiyorlardi . Epidural oldum sancim hala gecmedi oglum cok fena bu arads:-) gece uykusu yok gunduz uyuyor gece ma aile ayaktayiz kucaga alindigi an susuyor vallabu gunlern kiymetimi bil diyenlere uyuz oluyodum ama bu gunlern kiymetni bilin :-) hormonlar bi anda degisti herseye agliyorum bebekleri gozu gormyr bazen naptk biz diyorum gecer ins. Bu gunlerde dualarinizi eksk etmeyn ..eylulcm mesajini aldmcok saol
 
Geçmiş olsun canım.nazar değiyo nazar:nazar:sancı için ilÇ iğne falan verdimi doktorun.Allah razı olsun canım güzel dileklerin için.sırada sedef var deyince tuhaf oldum ya tırstım azcık:18:nasıl doğuracam ben ya çok korkuyorum.
Serum verdiler sancı için, bi de tamamlayıcı tek doz ciğer geliştirici. Kız korkma ben de ne biçim demişim sanki kurbanlık koyun gibi sıradaki sedef diye:KK52: Ama senden önce TCTRSVL vardı onu unutmuşum. Allah yardımcınız olsun inşaallah. Dualarla sağ salim atlatacaksınız. Hiç sıkılmayın.
Gecmis olsun canım ya...allah kuzularımızı korusun..
Teşekkür ederim canım, hepimizinkileri inşaallah...:KK16:
Canim çok geçmiş olsun. Tesadüf kontrolde mi çıktı sen mi şikayetle gittin:26: maşallah iyisin ya... Ben de öpüyorum göbişten :KK16: kız niye özellikle kız anneleri senin oğluşlar mı vardı gelin mi ariyooon şimdiden :KK1:
Aynen canım kontrol günümdü ama bir gün öncesinden farklı bir kasılma hissettim kasıklarımda. Doktorum var mı sıkıntı deyince böyle böyle dedim. Bakalım bi NST de dedi. Sonrasını biliyosunuz işte. Neyseki evdeyiz şimdi. :21: Aynen benimkiler oğlan, şimdi başlasam ancak bulurum dedim. Kız bulmak zor öyle gönlüne göre, ben de elimi çabuk tutup kız annelerini kandırmaya çalışıyorum.:KK52::KK52::KK52:
Canim kiyamammm Rabbim bir daha gostermesin bi sonraki gidisin doğum zamanin olsun insallahhh:KK16:
Hande doğum yaptı mı kacirmisim Rabbim analı babalı evinde huzurla sağlıkla büyümesini nasip etsin insallahhh:KK16::KK16:
Sağolasın canım benim. İnşaallah dediğin gibi olur. Handenin bebeklerinin biri küvözde biri yanında ama iyiler bildiğim kadarıyla.Çok şükür atlattı. Darısı başımıza:KK16::KK16::KK16:
Arkadaşlar salı günü ne olduğunu anlamadan kendimi ameliyat masasında buldum onun için ne konuşursak konuşalım ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.bebişlerimi daha kucağıma alamadım kızımın ciğer gelişimi için ilaç veriyorlar hafta olarak geride geliyordu sizlerden dua bekliyorum dün taburcu olunca onları orda bırakıp eve gelmek çok zor geldi rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Allah yardımcınız olsun canım. İnşaallah tez zamanda kavuşursun kuzularına.:KK16:
Canım ne oldu,neden oldu,Allah korumuş sizi..inşaallah bir daha sıkıntın olmaz,ne dedi pei dr?neden olmuş? paylaşırsan belki biz de dikkat ederiz.ben de merak ediyorum kaç gündür kasılmam varken sancım da var mıydı,rahim ağzında incelme oldu mu diye,inşaallah gittiğimde hayırlı haberler alırım ben de,Allah korktuklarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşaallah.Beni de soksun şu nst.ye artık,sancı varsa ve anlamazsam diye çok korkuyorum,sen hissettin mi mesela sancılarını,nasıl birşey?
Canım kontrole gitmiştik işte rutin kontrol için. Ama ben bir gün öncesinden değişik bir sancı hissetmiştim işyerinde. Sandalyede uzun süre oturunca tam kasıklarımda çok feci bir ağrı hissettim. Yarım saat uzandım geçti eve öyle geldim. NAsıl olsa yarın gidicem diye doktorumu felan da aramadım. Kontrole gidince NST ye girdim işte orda çıktı sancı. 3 ünite serum verdiler yine geçmedi. Bu sefer de yatış dedi doktorum. Öyle işte...Ama akşam olunca da sancılar gitti serum etkisini gösterince.Bir gün de gözetim altımda tutalım dediler, dün çıktık işte.Çok şükür...

Kızlar bu arada ben hastanedeyken 28+1 de bir ikiz gebeyi doğuma aldılar kanaması olmuş. 1020 gr ve 880 gr kızları oldu. Küvöze aldılar tabi ama iyilermiş çok şükür. Rabbimden temennim burdaki küçük haftada olar arkadşlarımız inşaallah önce 28 haftayı görürler. Sonra da artık 32-36 Allah ne verdiyse.:KK1::KK16::21:
 
Kizlar girp okuyamadim yazdiklarinizi sukur iyiyiz bir oglusumla ciktik hastaneden diger oglusumz dusuk kilolu oldugundan hastanedkaldi malesef cocuk doktorlari bile sasti duruma aradaki kilo farki cok dediler 4d doplerde bile 2ay once 1500 grm gelmislerdi basabas gidiyorlardi . Epidural oldum sancim hala gecmedi oglum cok fena bu arads:-) gece uykusu yok gunduz uyuyor gece ma aile ayaktayiz kucaga alindigi an susuyor vallabu gunlern kiymetimi bil diyenlere uyuz oluyodum ama bu gunlern kiymetni bilin :-) hormonlar bi anda degisti herseye agliyorum bebekleri gozu gormyr bazen naptk biz diyorum gecer ins. Bu gunlerde dualarinizi eksk etmeyn ..eylulcm mesajini aldmcok saol

Allah diğer bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sütün nasıl geliyormu çıkardığın oğlun emiyormu dualarım seninle tatlım...
 
X