2014 ikiz anneleri

Canım kuzum ins en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi...eskiler ne demiş çıkmadık candan ümit kesilmez sen güçlü ol onları sev uzaktanda olsa sesini duyur.. allah 6 ay once onları sana vermeseydi su an dünyada olmayacaklardi eger alırsa boyun bükmekten baska çaremiz yok canım..cenabı hak acılarını hafifletsin kuzularını sana bagışlasın ins mucizelerin olur onlar...üzülme kuzum emanet onlar bize..bizim değiller hic bi zaman da olmayacaklar allah esine ve sana sabır versin..arada bize de yaz biz de duaciyiz..
 
Kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum aşağı inmiş her an doğum başlayabilr dedi dr yada 10 gün sonra alırız riske atmayalım dedi şu an çok huzursuzum yatmaktan başka elimden birşey gelmiyorrr..
 

Canım tabiki dursalar çok iyi olurdu ama senin kuzularda aceleci çıktı.yat dinlen wc dışında kalkma.yaşam sınırını gectiler canım allahın iznşyle,küvöz süreleri uzayabilir sadece.moralde çok önemli unutma,iyi şeyler düşün.
 
Canım sen dinlen ins vaktin uzar belli olmaz..cok sükür yasam sınırını gectiniz allah kuzularını sağlıkla kucağına kavuştursun..
 
Herkese hayırlı akşamlar kızlar,
ancak eve geldik..sabah endokrine gittim nihayet ve kan verdim,dr sağlık ocğındaki testime de baktı,ilaç dozunu artırdı ama yanlış çıkma ihtimaline karşı bi daha test istedi kan verdim. aksu'cum sormuşsun sonuçları sağol canım,çıkınca yazarım elbet..bu arada çok yüksek değil değerin,bir sıkıntı olmaz dedi,inşaallah olmaz.kadın doğumcumun test hakkındaki yorumlarını söyledim,akıllı adammış,güven ona dedi:) Rahatlayarak çıktım ordan,inşaallah doğuma kadar da doğumdan sonra da ben de bebişlerim de hiçbir sıkıntı yaşamadan bu tiroit macerasını atlatırız.Bu arada aksu'cum hastanedeyken 20 ayetel kürsi,20 nas suresi okudum,Ya Mübdi de bayağı okudum ama onu sayamıyorum,inşaallah daha da okurum,unuturum diye şimdiden yazayım dedim.
Bu arada kayınvalideme yemeğe gittik,tlf.dan siteye gireyim dedim,birkaç sayfayı okuyabildim,sonrasını bir türlü açmadı,hele cvp yazmayı hiç beceremedim,bende mi tlf.da mı sorun var anlamadım,tlf.dan yazanları tebrik ediyorum,cidden zormuş:)
Bugün hiç uzanamadım,eve gelip uzanınca anladım yorulduğumu..



Canım hep duamızdasın,inşaallah sonu harika bitecek hamilelik yolculuğunun,10 ocağa kadar dayanmanız sizler açısından sıkıntı olmayacak daha iyi olacaksa inşaallah umduğu olur dr.un:)hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah.


güle güle giysinler canım,ikisi de güzel:)


Canım bilemiyoruz Rabbim ne gösterir ama 2 kese yoksa diye üzülme,Rabbim herşeyin hayırlısını versin de,hayırlı sağlıklı evlat veya evlatların olur inşaallah.

Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir ben hastane ev arası koşturuyorum bebeklerim küvezdeler ne zaman çıkarırlar bilmiyorum.sütüm çok çok az ne yapacağımı bilmiyorum dua edin bize.

ayşecim hep duamızdasın,hastanedeki arkadaşlar isimlerinizi her gün zikredemesek de burada,hep dua ediyoruz,Rabbim herşeyin hayırlısını verip yüzünüzü güldürsün.


Seybil allah yar ve yardımcın olsun inşaallah.zaman zaman dediğin durumu yaşayan arkadaşlarımız oldu burda,sen de biliyorsun,çok şükür ki müdahale edilmiş,seni eve bile çıkarmışlar,Allah'ın izniyle inşaallah içerde daha duracaklar,bak duru da haftalar önce doğum beklenerek hastaneye yattı ama çok şükür buralara kadar geldi,lütfen ağlayıp bebeklerini daha çok üzme.



Kalp atışına çağırmıştır canım,korkma,duanı eksik etme..Rabbim hayırlısını versin inşaallah.


canım hoşgeldin,bayağıdır yoktun,sevindim iyi olmana ve izne ayrılmana,inşaallah biraz daha dinlenebilirsin,hem bu arada kuzuların biraz daha büyümüş olur.Hayırlı,kolay bir doğum olur inşaallah:)

Canım sanırım seninle aynı gün doğuracaz:)yada bi kaç gün farkla

aaa sedeeeeeff,haftana filan hep bakıyorum ama hiç hesaplayıp sedef şu tarihlerde doğum yapacak diye düşünmedim,15 ocak mııııı,çok heyecanlandımmm


Çok şükür Rabbime,çok sevindim canım adınıza..1 kız 1 erkek kuzucuklarını Rabbim bağışlasın,ayrıntılıya girdiniz yani,bu saatten sonra değişmez sanırım:)
içini ferah tutman ne güzel canım,oğluşunun kalbi inşaallah en kısa zamanda düzelir,hiçbir sorun kalmaz..zaten bunu duyduğumuz arkadaşlarımızda hep böyle oldu dimi,güzel haberler alacağız senden inşaallah.



Canım korkma ne olur,Rabbim nelere kadir,belki beklediğinizden çok daha gecikir doğum,hem de yavruların zarar görmeden..O'na sığınmaktan başka yapacak birşey yok,Allah yar ve yardımcınız olsun..dr dediklerini harfiyen yap,inşaallah faydası dokunacaktır.
 


canım sen dinlen ins vaktin uzar belli olmaz..cok sükür yasam sınırını gectiniz allah kuzularını sağlıkla kucağına kavuştursun..

teşekkür ederim arkadaşlar rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz hakkımızda hayırlısı....
 

Canım metanetli ol,yazması kolay,acıyı derinden hisseden sensin..ama Rabbim o kadar büyük ki,olmazları öyle güzel oldurur ki..O'ndan başka kimimiz var?Kime sığınabiliriz,kimin kapısına gidebiliriz? sana teselli edici cümleler yazabilmeyi çok isterdim,ama seni ve yavrularını Rabbim'e emanet etmekten ve dualarıma almaktan başka birşey elimizden gelmez..Allah kuzularınız ve sizin için,hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin,duam o ki,inşaallah tüm sıkıntıları,acıları,hastalıkları silinsin gitsin ve 2 gerçek mucizeyle hayatınıza devam edin.
 

Hoşgeldin tatlım sen o sonuçlara tiroide hiç kafanı takma allahın izniyle hiiç bişi olmayacak.he kız valla bende heyecanlıyım hemde tırsıyorumdoktor 15 ocak demedi benim hesabım:))36 dan sona beklemeyiz dedi.36 da o tarihe denk geliyo:)inş sizlerde bizden daha iyi haftakarı görürsünüz,gönülden diliyorum bunu
 

Allah razı olsun canım,bizim için dilediğinden daha güzellerini Rabbim nasip etsin sana ve diğer arkadaşlarıma
ocak ortası yani 36-37 zaten hep görmek istediğimiz haftalar,sağlıkla gelsin yeğenlerimiz:)

söylemeyi unuttum,biz eşimle yemekten sonra e-bebek'in bize en yakın mağazasına gittik,pompalara baktık,kaç zamandır netten bakıp bakıp alamıyordum ya son günlerde,canım sıkılıyordu bu duruma.eşim de görerek alalım dedi,gittik görevli nasıl çalıştığını gösterdi ve lansinoh aldık,korktuğum kadar gürültülü değilmiş,yalnız plastikten olduğu için sanki çıt diye gidiverecekmiş gibi geldi:) Rabbim her iki yavrum için de kullanabilmeyi,uzuuun zaman onları emzirebilmeyi nasip etsin inşaallah (hepimize inşaallah) sedef'çim eşimde demememe gerek kalmadı:)
 

Hayırlı olsun kuzum:))sen yine bi dene eşinde gırgırına:))sağlamdır canım ya,lansinohun göğüs ucu kreminide al ben sürmeye başladım,göğüs uçlarım yarık yarık duruyo şimdiden
 
Hayırlı olsun kuzum:))sen yine bi dene eşinde gırgırına:))sağlamdır canım ya,lansinohun göğüs ucu kreminide al ben sürmeye başladım,göğüs uçlarım yarık yarık duruyo şimdiden

Yok hayatta izin vermez:))
Lansinoh'un kremini bir siteden alışveriş yaptığımda ellerinde varsa tester olarak istemiştim,sağolsun yollamışlar,şimdilik almayacağım:) Kullanayım memnun kalırsam alırım belki sonra:)
ya ben de göğsümün yan tarafında birşey gördüm,kir gibi öyle duruyor,bu ne çekeyim ordan dedim,resmen minik bi parça kopmuş,ama bağlı duruyor,niye öyle oldu anlamadım,göğüs kremi olmasa da ara ara nemlendiriyordum halbuki..
 
Benimde öyle canım uçları kavlıyo resmen,bölünmüş gibi.o kremi sürünce emzirirken silmene gerek yokmuş.tamamen bitkisel zararsız.40 ml bendekide,tekrar almama gerek kalmaz yeter umarım
 
Aksucummm mrbbb usg uyi gecmiss gozunn aydinn canimmmm cokkkkkkkkk sewindimmm darisi benim ve dger arkadaslarimizaaaaa...bende cumartesi gidicemm burda 19.hafta gosteruyoda 20.haftadayizz
..
...
Ayrintili ultrosani kaca cektiler canumm
 

onu bende sordum çok acıkıyorum dedim şekerden dedi bebekler beslenir korkma dedi ama ölçüm aletiyle mutlaka ölç dedi banada ööle bi liste verdi esdeğer gıdalar bide hemoglobin a1c dye bir test yaptı onun neticesine göre ilaç vermedi .diyettttt baska yolu yok
 
doktor progesteron içerikli ilç vermiştir zaten kkorkma yat dinlen
canım dualarımız sizinle raabbim bağışlasın inşallah sağlıkla
Sen inş ilerde pipi bulursun bende pıtış
jely sen nerelisin bizim ordada pıtış derlerde
Hayırlı olsun kuzum:))sen yine bi dene eşinde gırgırına:))sağlamdır canım ya,lansinohun göğüs ucu kreminide al ben sürmeye başladım,göğüs uçlarım yarık yarık duruyo şimdiden
eylül sen kaçıncı haftadasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…