2014 ikiz anneleri

Inşallah olmasın zaten canimmm Allah korusun bu zamana kadar olmamış bundan sonra da olmayacak insallahhh:KK16:

Maasallah subhanallahh canım inşallah hep böyle devam eder:KK16:

Canim arkadasim hosgeldin aramıza pardon hoşgeldiniiiz demeliydim nolur stres yapma ikizlerin belki ucuzlerin seninle insallahh dualarım seninle:KK16:

Aminn inşallah hepimiz 30lu haftaları görüp ne kadar dayanabilirsek dayanacagiz desteginiz için teşekkür ederiz bana moral oldunuz...

Denk gelirsek tanisiriz belki canım çapada belli mi olur:KK34: inşallah gerek kalmaz da bebislerimiz bizimle birlikte eve gelir:KK16:
Canım burun kanamasini engelledi mi buhar makinesi bende hiç olmazsa 2 günde bir burun kanaması yasiyorum

Canim maasallah subhanallahh tez zamanda minişlerin de çıkacak ordan evinize gideceksiniz dualarım sizinle canim:KK16:
Allah razı olsun canimmm

Canimm adamcağız seni düşünmüş ama napacaksin erkek işte bizim kadar düşünceli olamiyor:KK1: köpeğin içinde üzüldüm evin bireyi gibi oluyorlar bi süreden sonra üzülme ama bebislerini de uzme:KK34:


Benim bebislerde aynı ya erkek sağ on üst kız sol alt arka oğlum kaburgaları zorlamaya başladı şimdiden ilerde ne yapacağız bilmiyorum neresini dayiyorsa 2 adet kaburgami aldirmayi düşünür oldum:KK1::KK1:
Tabi canim inşallah tanisiriz zaten benim kimsem yok burda:)
Benim burun kanamalarım gecti canim ve rahat nefes almaya başladım memnun kaldim yani ama benim kuruluktan dolayi kaniyordu damar genişlemesi varsa onun ocin bisey diyemem hamilelikte olabiliyormus çünkü
Bu arada uyku nerdeyse bana ugrasin :KK43:
 
Bismillahirrahmanirrahim....

İsim .........Ayetel kürsü.....Nas-Felak......Ya Şafi....Ya Mübdi

Aksu81---- 50-------- 50-------- 100 -------100 Okudu

Fpmk------50---------50---------50---------50 Okudu

Pınar-------

Esalales----

Seybil----

Mrsbeyaz--

Alexandria--

Asbelove--

Glaze-------

Rabbim şimdiden dualarımızı kabul etsin... Mümkün olduğunca güncellemeye çalışıcam ki daha çok aklımıza gelsin :KK16: Sizde okudukça toplu söylemeyi beklemeden parça parça söyleyebilirsiniz....
 
Moral kaynağımız gelmiş :KK16: Canim normaldir artik inmeleri top koymuş gibi demek :KK1: ben yürümeyi düşünemiyorum o haftalarda Maşallah maşallah sana:nazar:

Canim çok fikrim yok ama ben antibiyotik kullanincada akintim biraz sariydi herhalde enfeksiyon atıyordur...

Canim gözün Aydin :KK16: Allah anneli babali uzun saglikli ömürler versin... İnşallah en kısa zamanda eve gelirler, haftan iyiydi Canim kilodan öte o gelişim haftalarini senin karninda geçirmiş olmalari güzel hemen toparlar inşallah :16;

Benimkilerde öyle sağ üst ve sola doğru alt, benim doktorum yer değiştirmek değilde büyüdükçe ister istemez alt alta gibi olurlar dedi. Ben hareketlerini de hep sağ üst ve alt şeklinde hissediyorum. Maşallah bu ara dediğin gibi artti hareketleri, alttan vurulursa kızım üstten vurursa oğlum diyorum :KK1: doktora detaylida sorayim hangisinin hareketini nasil ayiririm...
Canim demek ki plasenta aşağıda olan da güzel besleniyor maşallah hem plesanta aşagida deseler hem o zayif olsa daha tedirgin olurdun. Rabbim korusun güzel prenseslerini :KK16:

Canim bana da kız daha arka erkek ön gibi birşey dediler de kafam basmamişti nasil oluyor diye :KK1: sen kızını mı oğluşunu mu daha çok hissediyorsun?ikisini ayirt edebiliyor musun?
Canim kızcemiz daha büyük olduğu için kizin Icerdeki karate hareketlerini daha çok hissediyorum bi de erkek önde daha dar alanda olduğundan onun donuslerini bile hissediyorum ama alanı dar olduğundan kız gibi oynayamiyor dün sanki dogmusta sağ gobisin üstüne yüzü koyun yatirmisim gibi çıkardı poposunu sirtini sipam çok mutlu etti beni:KK16:
Benimde mideme bastiriyo şimdiden azıcık bisi yesem tıkanıyorum..:)
Ay o mide sorunu bende de var azıcık yesem tıkanıyorum bi de yanmalarda başladı reflü olmuş gibiyim:KK9:
Tabi canim inşallah tanisiriz zaten benim kimsem yok burda:)
Benim burun kanamalarım gecti canim ve rahat nefes almaya başladım memnun kaldim yani ama benim kuruluktan dolayi kaniyordu damar genişlemesi varsa onun ocin bisey diyemem hamilelikte olabiliyormus çünkü
Bu arada uyku nerdeyse bana ugrasin :KK43:
Ben kan sulandirici iğne de yapıyorum ya canım onun da etkisi var bende ama etrafa şu koyup deneyeyim bi belki az da olsa hafifler.
Senin memleket neresi canım sanırım memlekette doğum yapacağım demistin:KK34:
Ah ah o uyku kaçıp gidiyor bi yerlere şimdi de ben nobetteyim:))
 
Son düzenleme:
Kaburgalarımın arasına girmeye calışıyo gibiler dedinya:)ordan anladım:)benim kaburga rahatsızlıklarım olmadı hiç.normalde göbek nerde durur bilmediğim için benşmki sanki aşağıda gibi geliyo bana.normali nasıl oluyo bilsem:)

he doğru,ay yazdığım şeyi unutuyorum ya,doğru öyle dedim tamam:) 2 gündr bir oğluşum oraya tırmanıyor sanki,her ikisi değil ama.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cumartesi saat 12.55 de miniklerim dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum miniklerim hastanedeler kızım çok zayıf ikiside kuvezdeler dualarinizi esirgemeyin.ameliyatim cok zor geçti.hepiniz icin dua ettim rabbim yardımcımız olsun.

Allah bağışlasın canım,sağ salim en kısa zamanda evinize dönersiniz inşaallah.

Kızlar çok sağolun ya... Eylülcüğüm iğneleyici not süper fikirmiş :KK47: ama ben affettim bile, köpeğimiz hastaydı kaç gündür, meğer bugün öğle saatlerinde ölmüş, o da üzülmiyeyim diye bana söylememiş ama canı çok sıkkındı, istemeden kalbimi kırmış, çok özür diledi şimdi ben de affettim...

Canım başın sağolsun,hayvan sevgisi de bambaşka birşey biliyorum,insanın onlara birşey olursa aklı çıkacak gibi oluyor sevgiden,inşaallah acı çekmemiştir hastayken.eşini de affetmekle iyi yapmışsın,suçu yokmuş adamcağızın.

Günaydın kızlar:KK54:
 
Canım arkadaşım, üzülme vardır Allah'ın bi bildiği... biz dua ederken hep ekliyoruz Allah olmayanlara da versin diye. bakarsın, hamile dualarımız senin işine yarar, önümüzdeki ay yazarsın buraya benim de oluyor diye. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım bak ben bunu hep sölüyorum..allah hiç ummadığın anda veriyo senin mucizeni…sakın yıpratma kendini..en az bizim kadar hakediyosun anne olmayı…inş ilk tüpünde alırsın olumlu sonucu…buraya istediğin zaman gel konuşalım sormak istediiğin olursa sor cevaplarız...

Kız üzme kendini kolay değil ikiz annesi olucaz inşallah :KK16: insanlar tek bebekte nasıl çatliyor, tek olsa çatlamiycakmişin demek ki:KK1: boyun kaç Canim bende 50 kilo ile başladim da hamilelige, 109 çok gelmedi ya ben şimdiden 80'im:18: senin bebekler yan yana mı yoksa alt üst şeklinde mi?
İkizlerde 16-23 kilo alimi normal deniliyor, 20 kilo iyi Canim zayiflarin daha çok almasi da normalmiş, bende kendime de pay çıkartıyorum:KK1:

Canim pek çoğumuz o yollardan geçtik, inan okurken insan bir gün ben hamile olup bunlari yazan olamam diyor ama Rabbim çok büyük... İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsin yavruların :KK16:


Canımmm maşallah çok sevindim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider. Bende de sırt üstü yatinca daha çok oluyor bide yan olunca hissedemiyor insan sertliği iyi olmuş sorduğun Canim sağol...
Bu arada kizlara katiliyorum, rahim boyunu sen yanlış anlamışındır, yoksa prof diyorsun Canim atlamaz kolay kolay yine de sor için rahat etsin. Bence bi dahakine de gerekirse olmadi alttan baktır...
Bu arada senin kuzularının cinsiyeti neydi :KK16:

Bastan beri asagidaydi zaten plesenta :KK43: neyseki hic kanama falan yasamadım..ins öteki bebisim de büyür teyzesi..gecen gittiğimde 1 gun farkları vardı sadece..

Amin..Sagol canım ins hepimiz kavuşalım kuzularımıza..

Bastan beri asagidaydi plesenta.. 24 ten sonra çıkar yukarı muhtemelen dedi..sanırım cok aşağıda degil ama tehlike de arzetmiyor degil iliski falan yasak:KK43: su zamana kadar kanamam olmadı cok sükür ins olmaz bundan sonra da..bana 24. Hafta seker yükleme yapılacak..

Cok gecmis olsun canım..hemen iyileş iyi bak kendine..magnezyum kalsiyum falan vermedi multivitamine ve coraspirin e devam..p.depot da vermedi..iki hafta sonra küçük bebisime bakacak bi daha..büyümüş mu yoksa beslenmiyor mu geri kalmaya devam mı edecek diye kontrol amaçlı..dua edin:KK43: benim bi tanesi tam haftayla uyumlu bi tanesi bi haftaya yakın geride su an..

Canım ins allah sana da sürpriz gibi bi bebek verir ümidini kaybetme..

Ay ne guzel nihayet kavusabildin kuzularına..ne guzel olmuş..memnun kalmana sevindim.cinsiyetleri belli olmuş muydu senin?
Rahim ağzı iyi dediyse iyidir o merak etme..muayene için be kadar ödediniz? Merak ettim:) bugun bende gittim kasilmayi sormayı unuttum ben..bi dahakine sorarım artık..

aksucum ayrintili ultrason dediğimiz bebeklerin organ gelişimlerine ve özellikle kalbine ince ince bakılıyor..diger ultrasondan pek bi farkı yok organlarına bakarken söyledi ama kalbi midesi hariç pek anlamadım..böbreklerine safra bilmemne herseyini inceledi..bi tanesinin yüzü elleriyle kapalıydi birinin yüzünü gösterdi cok tatliydi kuzum benim..esim tutturdu bana benziyo diye:) önemli olan bebegi 4 boyutlu görmek degil yani bebegin uzman tarafından guzelce incelenmesi..

Üzme canım kendini,ikiz annesiyiz,lastik mi bu çek çek hiçbirşey olmasın,daha birçoğumuz çatlarız bence.benm de 4-5 gündür deli gibi alt karnım kaşınıyor,aynadan bakmadım ama benim de çatlarsa ilk çatlaklar ordan başlar,bazen öyle deli ediyor ki kaşımamam lazım ama kaşıyorum napim.



İnşaallah,en merak ettiğim o,bazılarında dönmüyormuş.



Canım çok sevindim,hayırlı olsun prenseslerin,arada fark olması da normaldir,inşaallah kısa zamanda toparlar kuzun.biraz daha dikkat edersen hiçbirşeycik olmaz plasentadan Allah'ın izniyle inşaallah.



Slm meryem hoşgeldin,hatırlıyorum ben seni bak bunca unutkanlığıma rağmen:) 3 prenses annesi,önerilerin için tşk ederiz,malesef benim pek yardım edenim olmayacak,Allah güç kuvvet versin hepimize inşaallah,bakarız bir şekilde,şu an en çok endişelendiğimiz;ne zaman doğacaklar,sağlıkla kucağımıza alabilecek miyiz..kuzularına da Allah şifa versin inşaallah,her zaman gel,biz burda karşılıklı birbirimizi korkutup duruyoruz:) gel arada topla bizi olur mu:)



Allah şifa versn canım dikkat et kendine,ben de yeni atlattım gribi,hamilelikte daha can yakıcı birşey bilirim.



Demek ordan başlıyor..benim de oralar kaşınıyor daha çok.



yirim seni:) biraz dikkat ederin canım,hem merak etme bu gidişle ben sana yetişicem(Allah korusun) Okulda bayılacak gibi olunca düzeleyim diye en kalorili şeyler neyse onları yiyorum toparlanayım diye,e haliyle alırım yani.



ben de 1 sağ 1 sol diye değiştiriyorum ama ikidir sol taraf sakatlanmışım gibi ağrıyor,bi dah sağdan devam edeyim iyisi mi.
ya işte kasılmalardan korkmasam 1 alıcam da(ki bazen bugün evdeydim,çok yorulmadım diyip 1 alıyorum) ama işte arada bel ağrısıyla beraber sertleşme olunca vardır bir hikmeti diyorum alıyorum.sorarım dr.a unutmazsam.



ya biz çalışıyoruz,ergenlerle sinir harbi yaşayıp,merdiven çıkıp,ordan oraya koşturup acıkmamak mümkün mü sence??tabi ki doğal olarak yiyoruz,önemli olan sınırları çok aşmamak,bak izinlerimize az kaldı,artık dikkat ederiz.




Allah razı olsun iyi dileklerin için,Rabbim sana da en hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar versin canım.



Biz almayacağız,ben de başta peteğin üzerine su kabı koyalım demiştim :) pahalı mı makineler?



Gözün aydın canım,sevindim bebişlerin iyi olmasına ve içine sinen dr bulmana.ama kızların dediği gibi sen yanlış anlamışsındır,22mm olup o prof seni gülerek eve uğurlamazdı,yanlış anlamışsındır.

Kızlar yavruşlarımdan biri sabahtan beri kaburga aralarıma girmeye çalışıyor sanki,o tarafta bir sızı var.Bi de bugün durup dururken belim ağrımaya başladı,ben de kurup duruyorum böyle olunca ya..

kızlarr ilginize çok teşekkür ediyorum..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
gerçekten yazdıklarınız beni çok mutlu etti.keyfımı yerıne getırdı..
sizi okuyorum ya burda sankı bende yaşıyormuşum gibi hissediyorum ne bıleyımm ki duygularım bu şekilde..
İnşallah bi günn bende buraya hamileyimm diye yazabilirim..
evlat hasreti çekmek çok zormuş be kızlar..Yine herşeyde bir hayır vardır diliyorum ALLAHA sığınıyorum..
arada gelip yine sizi okur bişeyler yazarımm :KK1:
Allaha emanet olunn siz ve minicik meleklerinizz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
 
Canim kızcemiz daha büyük olduğu için kizin Icerdeki karate hareketlerini daha çok hissediyorum bi de erkek önde daha dar alanda olduğundan onun donuslerini bile hissediyorum ama alanı dar olduğundan kız gibi oynayamiyor dün sanki dogmusta sağ gobisin üstüne yüzü koyun yatirmisim gibi çıkardı poposunu sirtini sipam çok mutlu etti beni:KK16:

Ay o mide sorunu bende de var azıcık yesem tıkanıyorum bi de yanmalarda başladı reflü olmuş gibiyim:KK9:

Ben kan sulandirici iğne de yapıyorum ya canım onun da etkisi var bende ama etrafa şu koyup deneyeyim bi belki az da olsa hafifler.
Senin memleket neresi canım sanırım memlekette doğum yapacağım demistin:KK34:
Ah ah o uyku kaçıp gidiyor bi yerlere şimdi de ben nobetteyim:))

Kütahyada canım burda kimsem yok hem güvenemiyorum daha önce özel bir hastanede 6 yıl çalıştım ve cok sevdiğim bir doktorum var o yüzden Allah nasip ederse oraya gitmeyi planlıyorum..
 
Günaydin canlar.hepinize guzel dilekleriniz icin tsk ederim Allah razi olsun.cok şükür annem iyi bikac saate cikaricaz hastaneden.Rabbim kimseyi saglikla sinamasin inşallah.sizlerinde gonlunuzden gecen tum dualarinizi kabul etsin.

Aysecim gozun aydin Rabbim anali babali buyutmek nasib etsin insallah.tez zamanda sagligina kavussun yavrularin.acil sifalar..

sedefcim dun senin ayak sisligin icin tam yaziyodum esim gelince cikmak zorunda kaldim hastaneye goturdu annemin yanına.ayak sisligi 3 hafta oncesine kadar bende vardi 1 numara buyuj aldigim ayakkabi bile sıkıyordu.dr kilona dikkar et dediginden beri ekmek gun boyu 3 dilim yiyorum ve odem varmi diye hep baktigi halde odem olmuyodu ayak balon gibiydi.dikkat ettigimden beri ayaklarim sondu sisligi.seninde yediklerinden kaynaklidir.bide uzanirken ayaginin altina.destekle yukselt yatarkende gece aynen destek koy.o zaman sislik kalmicak bak.catlaklarda zaten bende olmamasina ihtimal vermiyordum ama kremleri en az hasari gormek niyetiyle kullanmistim.bendede suan yok ama olucak o kesin :)) ikiz dogurup çatlamadim diye duyamayiz herhalde.yavrularimizin imzasi onlar hatira bırakıyolar.
 
ben aldım canım gereksiz görüyordum ama hamilelikte cok boğaz kuruluğu ve burun kanaması yaşadım ucuz bişey aldım sınbo ama cok memnun kaldım söylemek isterim evde her peteğin üzerinde su kasesi var ama faydası olmuyo

Bak şimdi yine almaya karar verdim ne kadar çabuk karar değiştiren bi insanım ben yaaaa :)

Kızlar buhar makinasını bende 75 liraya aldım arnica markası.ama daha uygun fiyatada var

Canım bu iyiymiş! Benim eşim böyle oda uygun nem seviyesine gelince kendi kendini kapatan bişey istiyo (var mı böyle bişey bilemiyorum) hani bu elektrikli sobalar gibi. biraz daha bakıp, eğer böyle bişey yoksa ben de ucuzundan bişey alırım. ben gerekli mi değil mi ondan bile emin değilim zaten.

Bir arkadaş burun spreyini sormuş otrivine veya illiadin ise çok zararlı 1 hafta neysede sürekli kulllansam demiş bağımlılık yapıyor bu ilaç... bunu lütfen doktorunuzla paylaşın bize sormak yerine .. ve hiç korkmayın zaman öyle bir geçiyorkiii..


Alexendra ( yanlış yazmadım inş :) 29. haftadaa ultrason kağıdıma baktım 1200 1300 iken 30. haftada 1500 görünmüş... yani seninkilerde anormal bir kilo farkı yok...


Kızlar lütfen ama lütfen kilo , boy, kafa çapı v.s kıyaslamalarına girmeyin başka bebeklerle kendi psikolojinizi bozmaktan başka bi işe yaramaz ... genetik faktörlerde önemli ... Doktorunuz normal standartlar içerisinde ise normal diyor zaten ciddi fark var ise bunuda söyler..üzmeyin bebeklerlinizi ve kendinizi..

Sağolsasın canım. Ya bi kaç sorum daha olacak sana, bu burun spreyi dediğimiz şey çocukların burnunu açmak için değil mi?

Ya benimkiler hep bi hafta önden gidiyorlardı, ben de seviniyodum ooh maşalallah diye :) sonra ayrıntılıda prof. "eyvah, bu ikisi de bi hafta önden gidiyo" dedi, biz de "e güzel bişey değil m bu" dedik, o da "biz herşeyin haftalarıyla uyumlu olmasını isteriz" diyince, ben korktum, şimdi de biraz tombiş gelnce bebekler, panik oldum erken falan gelirler mi ki diye... inşallah gelmezler ya, 36 ya kadar kalırlar...

Benim doktor kafasına falan normal diyo da, benim doktora göre herşey normal olunca, insan bi acaba diyor işte :)))

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cumartesi saat 12.55 de miniklerim dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum miniklerim hastanedeler kızım çok zayıf ikiside kuvezdeler dualarinizi esirgemeyin.ameliyatim cok zor geçti.hepiniz icin dua ettim rabbim yardımcımız olsun.

Canımm çok şükür sağlıkla almışsın bebişlerini kucağına, Allah sağlıkla eve gitmeyi de nasip etsin inşallah. Çok şükür, haftan iyi aslında doğum için. Allah hepinizin yardımcısı olsun, sağ salim eve gidin hep birlikte inşallah.

Günaydın kızlar:KK54:

Günaydın hepinize :)
 
Günaydin canlar.hepinize guzel dilekleriniz icin tsk ederim Allah razi olsun.cok şükür annem iyi bikac saate cikaricaz hastaneden.Rabbim kimseyi saglikla sinamasin inşallah.sizlerinde gonlunuzden gecen tum dualarinizi kabul etsin.

Aysecim gozun aydin Rabbim anali babali buyutmek nasib etsin insallah.tez zamanda sagligina kavussun yavrularin.acil sifalar..

sedefcim dun senin ayak sisligin icin tam yaziyodum esim gelince cikmak zorunda kaldim hastaneye goturdu annemin yanına.ayak sisligi 3 hafta oncesine kadar bende vardi 1 numara buyuj aldigim ayakkabi bile sıkıyordu.dr kilona dikkar et dediginden beri ekmek gun boyu 3 dilim yiyorum ve odem varmi diye hep baktigi halde odem olmuyodu ayak balon gibiydi.dikkat ettigimden beri ayaklarim sondu sisligi.seninde yediklerinden kaynaklidir.bide uzanirken ayaginin altina.destekle yukselt yatarkende gece aynen destek koy.o zaman sislik kalmicak bak.catlaklarda zaten bende olmamasina ihtimal vermiyordum ama kremleri en az hasari gormek niyetiyle kullanmistim.bendede suan yok ama olucak o kesin :)) ikiz dogurup çatlamadim diye duyamayiz herhalde.yavrularimizin imzasi onlar hatira bırakıyolar.

Anladım canım bende tuzu ve ekmeği azaltıyım o zaman,tuz zaten çok az kullanıyorum..ay çatladığımı görünce bi moralim bozuldu.kendimi hep ikiz annesi aynı zamanda çıtır anne olarak nitelendirmek istiyodum:))olsun napalım bu kadarına şükür:)temennim çoğalmaması:)
 
Günaydın kızlar:)ellerim artık öyle şişiyoki sabahları özellikle,harekt ettirirken ağrıyo.sabır napalım dayanıcaz:)

Benim de canım ya :) Ya asıl komik olan 30. haftaya giriş yaptım geçen cuma, ertesi gün parmaklarım şişmeye başladı. ya dedim nasıl hafta dönümünde başlar değişiklikler. daha önce de oldu böyle bir iki şey. yüzükleri sabah takamıyorum, akşam zar zor takıyorum artık. bugün ayakkabımı da giyemedim sabah evden çıkarken, yazık eşim bi yandan, ben bi yandan zar zor soktuk ayaklarımı içine :) operasyon şeklinde giyindim yani. bi izin zamanım gelse...
 
Bak şimdi yine almaya karar verdim ne kadar çabuk karar değiştiren bi insanım ben yaaaa :)



Canım bu iyiymiş! Benim eşim böyle oda uygun nem seviyesine gelince kendi kendini kapatan bişey istiyo (var mı böyle bişey bilemiyorum) hani bu elektrikli sobalar gibi. biraz daha bakıp, eğer böyle bişey yoksa ben de ucuzundan bişey alırım. ben gerekli mi değil mi ondan bile emin değilim zaten.



Sağolsasın canım. Ya bi kaç sorum daha olacak sana, bu burun spreyi dediğimiz şey çocukların burnunu açmak için değil mi?

Ya benimkiler hep bi hafta önden gidiyorlardı, ben de seviniyodum ooh maşalallah diye :) sonra ayrıntılıda prof. "eyvah, bu ikisi de bi hafta önden gidiyo" dedi, biz de "e güzel bişey değil m bu" dedik, o da "biz herşeyin haftalarıyla uyumlu olmasını isteriz" diyince, ben korktum, şimdi de biraz tombiş gelnce bebekler, panik oldum erken falan gelirler mi ki diye... inşallah gelmezler ya, 36 ya kadar kalırlar...

Benim doktor kafasına falan normal diyo da, benim doktora göre herşey normal olunca, insan bi acaba diyor işte :)))



Canımm çok şükür sağlıkla almışsın bebişlerini kucağına, Allah sağlıkla eve gitmeyi de nasip etsin inşallah. Çok şükür, haftan iyi aslında doğum için. Allah hepinizin yardımcısı olsun, sağ salim eve gidin hep birlikte inşallah.



Günaydın hepinize :)

Otomatik kapanan varmı bilmşyorum canım benim aldığımda çok şık ama:)led ışıklı,görüntüsüde vazo gibi:)
 
Benim de canım ya :) Ya asıl komik olan 30. haftaya giriş yaptım geçen cuma, ertesi gün parmaklarım şişmeye başladı. ya dedim nasıl hafta dönümünde başlar değişiklikler. daha önce de oldu böyle bir iki şey. yüzükleri sabah takamıyorum, akşam zar zor takıyorum artık. bugün ayakkabımı da giyemedim sabah evden çıkarken, yazık eşim bi yandan, ben bi yandan zar zor soktuk ayaklarımı içine :) operasyon şeklinde giyindim yani. bi izin zamanım gelse...

Hah işte bendede aynı oldu:)32 hafta bitti çatlak gördüm:KK43:sizdede öle olcakmı bakalım:)
 
Selam kizlar.. belki hatirlayan vardir pazartesi ayrintili ultrasonumuz vardi. Bebeklerin ense kalinligi birinde 1.6 digerinde 3.0 cikti. Peenatest onerdi doktor.. dunden beri agliyorum bugunde baska bi doktora gidiyoruz. Aksu, sen prenatesti ne sebeple yaptirmistin cnm? Kizlar ense kalinligi olculeriniz bukadar kotu cikan var mi :KK43:( ne yapicagimi ne dusunecegimi bilmiyorum...
 
Selam kizlar.. belki hatirlayan vardir pazartesi ayrintili ultrasonumuz vardi. Bebeklerin ense kalinligi birinde 1.6 digerinde 3.0 cikti. Peenatest onerdi doktor.. dunden beri agliyorum bugunde baska bi doktora gidiyoruz. Aksu, sen prenatesti ne sebeple yaptirmistin cnm? Kizlar ense kalinligi olculeriniz bukadar kotu cikan var mi :KK43:( ne yapicagimi ne dusunecegimi bilmiyorum...

Canım 3 ün ğstündeyse riskli diye bilşyorum ben yanlışmı biliyorum?tek doktorla kalmayın başka doktora gidin.
 
3 SINIRMIS jelibon :KK43:(( kotu dedi doktor.. yoldayiz suan baska doktora gidiyoruz :KK43: umarim yanilmistir gerci 45 dk bakti dr..
 
Bugün kontrolümüz vardı canlar, herşey yolunda çok şükür... Erken doğum riski yok ama yine de ilaca başlattı bugün, ne olur ne olmaz önlemimizi alalım dedi... Adalat crono diye bir ilaç, kullanan var mı aranızda?
Bu arada eşim de canımı sıktı bugün, çok moralim bozuk, bütün gündür ağlıyorum :KK43: Bebeklerimi de üzeceğim diye de kendime kızıyorum... Çok düşüncesiz oluyor bu erkekler bazen, yarın da doğum günü ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.. :KK47:

burda bieçok kişi nidilat kullanıyor galiba, adalatta aynı içerikte bir ilaç diye biliyorum ben.

Kızlar dün duşumu aldım pijamalarımı bi giydim göbeğim bi anda aşağı inmiş gibi geldi bugün okulda gören arkadaşlarda aaa göbeğin inmiş iyice dediler sanırım kızlar bende yaklaşıyorum ufaktan sona :)) göbek indiği için ne sola dönebildim ne sağa ... oturur vaziyette uyudum bütün gece... ama bi anda nefes darlığı karın ağrıları falanda gitti amaaa rahime baskı arttığından rahim ağrısı başladı :KK43: sanki bacağımın arasına top koymuş gibi yürüdüm durdum tüm gün :KK9:

Bir arkadaş burun spreyini sormuş otrivine veya illiadin ise çok zararlı 1 hafta neysede sürekli kulllansam demiş bağımlılık yapıyor bu ilaç... bunu lütfen doktorunuzla paylaşın bize sormak yerine .. ve hiç korkmayın zaman öyle bir geçiyorkiii..


Alexendra ( yanlış yazmadım inş :) 29. haftadaa ultrason kağıdıma baktım 1200 1300 iken 30. haftada 1500 görünmüş... yani seninkilerde anormal bir kilo farkı yok...


Kızlar lütfen ama lütfen kilo , boy, kafa çapı v.s kıyaslamalarına girmeyin başka bebeklerle kendi psikolojinizi bozmaktan başka bi işe yaramaz ... genetik faktörlerde önemli ... Doktorunuz normal standartlar içerisinde ise normal diyor zaten ciddi fark var ise bunuda söyler..üzmeyin bebeklerlinizi ve kendinizi..

:nazar::nazar: ne güzel bu haftalara gelmen, üstelik hala da çalışıyorsun. gerçekten maşallah sana, Rabbim nazardan saklasın. aşağı inmiş olabilirler canım ama bu hemen gelecekleri anlamına gelmez, daha durur onlar sen kalbini ferah tut :KK34:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cumartesi saat 12.55 de miniklerim dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum miniklerim hastanedeler kızım çok zayıf ikiside kuvezdeler dualarinizi esirgemeyin.ameliyatim cok zor geçti.hepiniz icin dua ettim rabbim yardımcımız olsun.

miniklerin hoşgelmiş :KK16::KK16: aslında haftan da kötü değil ama demek biraz daha kilo almaları gerekiyor. organ gelişimlerinde sorun yoksa çok dert etme canım. hemen büyüyor minikler. sen onlar küvezde güzel güzel bakılırken kendini toparlamaya bak, hızlıca iyileş, bol bol sıvı tüket...eve gelmelerine hazırlanmış ol :KK34: inşallah bundan sonrası hep güzel olacak
 
Selam kizlar.. belki hatirlayan vardir pazartesi ayrintili ultrasonumuz vardi. Bebeklerin ense kalinligi birinde 1.6 digerinde 3.0 cikti. Peenatest onerdi doktor.. dunden beri agliyorum bugunde baska bi doktora gidiyoruz. Aksu, sen prenatesti ne sebeple yaptirmistin cnm? Kizlar ense kalinligi olculeriniz bukadar kotu cikan var mi :KK43:( ne yapicagimi ne dusunecegimi bilmiyorum...
Canım bende 3 un üstünde çıkarsa riskli diye biliyorum..peentest yaptırsan ve allah korusun sonuc kötü çıksa aldırmayı düşünür musun? Eger hic kıyamam diyosan yaptırma bence 20 haftada ayrintiliya giriceksin o zaman da belli oluyo bazı seyler..birde sadece ense kalınlığı degil risk olan beslendiği damarın akım şiddeti ve kalp kapağı kaçağı burun oluşumu da önemli bunlar da risk yoksa cok da takma kuzum bebisin iyidir ins..
 
X