2014 ikiz anneleri


Tek gebelikte 30. haftadan sonra hızlı kilo alımı başlıyor internettede bakarsanız öyle yazıyor ama çoğul olunca bebeklerin yeri kalmıyorki büyümeye Şamdan deme anneleri minyon doğacak bizimkiler de napalım :) doğsunlarda tosuncuk yaparız inş
 
Canim Allah korusun inşallah yoktur öyle birşey doktorlar en kötüyü söylemek durumunda. Bu arada ben o yurtdisina gönderilen testi yaptırdım sırf içim rahat etsin diye aslinda doktor sonuclarin riskli değil demişti. 15 günde şükür temiz sonucu aldik. 1800 TL para verdik . Çok huzursuz olacaksan yaptır bence, ama eminim Allahin izni ile temiz çıkar... Bide asbelove dediği gibi benim doktordan 18+5den önce gelme dedi detaylıya, 3 hafta sonrada bi daha çagriyormuş sanirim o ücretsiz yada 125 normal muayene ücreti..
 
Son düzenleme:
Kızlar çok teşekkür ederim, daha iyi gibiyim maşallah diyim de sadece şimdi de sağ böbreğim sanırım ağrıyor( neyse olacak herhalde böyle şeyler yarin devam eder yada kasılma çok olursa doktora giderim.
 
Canım benim boyum 167..hemen hemen ayniyim senle ölçüler yakın..ben 2 kilo aldım canım son haftalar kalçalar 2 cm büyümüş benimde :) gerisi hak götüre zaten:) sertleşmeyi sormuşsun benim göbek deliğimin orda toplanıyorlar ve zaten icim geçiyo gibi oluyo kalbim hızlanıyor hemen anlıyorum yani dedigin gibi tas oluyo bi anda harekerltleri duruyo bebeklerin geçince başlıyorlar harekete yine..zaten 10 sn sonra geçiyo..15. Haftalarda sol tarafa toplanmıştı bi kaç kere ama bi daha olmadı..
Canım benim hiç takılma üzülme bi tanecik belirti tek basına bisi ifade etmez ve sen biraz erken gittin ayrintiliya 20. Hafta bi daha baska bi doktora git ins bisicik yoktur canım üzme kendini..
 


Banada tavsiye etti doktor ama yaptırmak istemiyorum canım olumsuz düşünmek istemiyorum hep hakkımda hayırlısı olsun diyorum sizinle konusunca biraz daha rahatladım.Ben aslında 18+6 yım evet cağırdı benide 23. haftada bikaç doktorla daha görüşsem iyi olacak artık
 
Sağlıkla hayırla zamanında gelsinler de varsın minik olsunlar valla raziyiz canım
çocuklarda haklı canim bi damlacik alanda kocaman olmalarını bekleyemeyiz dediğin gibi hele bi gelsinler alalım onları evimize gidelim sonrasında tosun yaparız biz onlariii:)))

Aman dikkat canım bol bol dinlen ama ani bişey olursa da muhakkak git dr.a nolur nolmaz tedbir bizden takdir Allahtan
 

Güzel düşünelim herşey Güzel olsunnnn
 

cok sağol beyazcım hayırlısıyla artık iyi olucak inşallah hersey...
 
Çok gzl canım.şimdi bile kiloları süper:)demir bende iki kullanıyorum bidd yanında pekmez,ama yinede çok iyi değil kanım.bende 19 kilo aldımsenden geri bide haftam
Yoktur bişey canım sen rahat ol rahim büyüyo hemde 2 kat kolaymı.
Ayy o doktorlar yokmu,senin doktorda iyice tuhafmış.tam felaket tellalı.başka belirti yoksa boşuna üzme kendini bak görecen 3 haftaya bişeyleri kalmaz allahın iznşyle:)
kızlar bu arada ben ara ara sizin topige dalıyorum,
dogum yapmış biri olarak dertlilerinize derman olurum belki umuduyla
dostluklarınız çok güzel maşallah daim olsun inşallah.
Güzel yürekli anne iyiki varsın sen
 
kızlar bu arada ben ara ara sizin topige dalıyorum,
dogum yapmış biri olarak dertlilerinize derman olurum belki umuduyla
dostluklarınız çok güzel maşallah daim olsun inşallah.
Amiin Canım hep bekleriz bizimde Cook tecrübeye ihtiyacımız var olmasa bile seni aramızda görmek cok guzel..önemli olan şurada kurduğumuz dostluklar birbirimize verdigimiz destek degil mı sende bizim dostumuzsun kapımız hep açık..
 
kızlar herkese selamlar

tecrübelerinize ihtiyacım var.

dün tüp bebek doktoruma son kez gittim çok pahalı oldugu için artık devlet hastanesine gideceğim..doktor 16. haftada rahim agzı kontrolü yaptırman lazım bir acılma vs olursa dikişi fln gerekebilir dedi ikizlerde bu kontrol yapılıyormuş..sizlerde yaptırdınız mı zor bir kontrol mü nasıl yapılıyor.?bilgi verebilirsiniz çok sevinirim..
 
Hay masallah Sana ve bebislerine ne guzel bi haftaya geldiniz siz kilo almadıklarını okumuştum bende son ay hatta 7 aydan sonra azalıyor diyordu tek gebeliğe göre kilo alımları yanlış da hatirliyo olabilirim..saglıklı sıhhatli doğsunlar da kilo alırlar ins bol bol emerler sütun bol olur ins:) artık her gun bile senin için heyecan simdi ben bile heyecanlandim yaa allah kucağına kavuştursun..bize de göstersin bu haftaları ins..
bu arada 46 kilo baya azmış sen cok zayıf hamile kalmışsın tabi boyun nası bilmiyorum ama iyi bi avantaj olmuş bende kendime zayıf hamile kaldimvdiye seviniyordum 53 kilo:)
 
Yok benim doktorum alttan muayenesini yapmadı hic ama ultrasonda bakıyor her gittiğimde rahim ağzına..eger bi şikayetin olmazsa sancı kanama rahim ağzında kısalma olmazsa dikişe gerek yok canım onu doktorlar ayarlıyorlar ins gerek olmaz .. Buradaki bir sürü arkadasımız dikussiz geziyoruz.. Rahat ol:)
 
Son düzenleme:

Bendede dikiş falan yok canım.alttan muayene olmadım hiç hamileliğimden beri,rahim ağzınıda ultrasonda ölçüyo doktor.sen doktoruna güven.
 

Bendede dikiş falan yok canım.alttan muayene olmadım hiç hamileliğimden beri,rahim ağzınıda ultrasonda ölçüyo doktor.sen doktoruna güven.

kızlar cok sağolun biraz içim rahatladı dikiş fln deyince korkmuştum açıkcası..inşallahbir sıkıntı olmadan rabbim bebeklerimin ikisinide sağ salim kucagıma almayı nasip eder..
 
Kızlar günaydın
bu aralar giremedim malum dolu dou geçiyor giden gelen falan oluyor... Bizde durumlar çok şükür bebekler hala kuvezde inşallah önümüzdeki hafta biri çıkabilir dedi Dr bakalım dua edip bekliyoruz.insanoğlu başına gelmeden neyin zor olduğunu bilmiyor dün ilk defa bebeklerime dokundumRabbim inşallah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
 
Geçmişi pek fazla okuyamadık galiba bir arkadaşımız daha erken doğum yapmış Rabbim den acil şifa diliyorum ve bol sabır
 
Ay kuzum kıyamam sana bu bekleyiş daha bi zor desene..ins sağlıkla çıksınlar canım kucağına bol bol alacaksın bebislerini..anne olmak nasıl? Duygulandım simdi ben Allah kuzularımızdan ayırmasın bizi..
 

Canim ya aglattin benii.Allahim korusun kuzularini
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…