- 21 Haziran 2011
- 2.929
- 85
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.641
gunaydinlaaar kızlar..durudenizderya soranlara ailemde herkes ikiz tek doğan yok deseydin:)
bende cok sıkılıyorum bu konudan size ne demi.. Elimde olsa doğan'a kadar kimseye söylemicem bebeğim olacagını.. Ne meraklı bu insanlar anlamıyorum..
herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım
O zonklama fena korkutuyo insanı ama nırmalmiş.bendede var sanki heran çıkacaklar:)
Aras kayra güzel oluyo bence ya:)aras ismine hastayım Zaten:)eşim E ile başlayacak diye diretmese aras koyardım:)ayy canım benım maşallah.herseyleri çok güzel kendılerıde ısımlerıde, hayırlı zamanda gelırler ınş.sedefcım.. bu arada bızımde bırının adı bellı :) eşim ketumluğunu bozdu bırının adını Kayra istiyormuş.Kayra olucak Allahın ıznıyle:))dedelerıının isimleride olucak başında tabıı...neyse sesımı çıkarmadım diğerinide ben koyucam dıye anlaştık.neysekı ikisini kendı uydurup koymucak:) yaa kızlar Kayraya uygun ne olabılır fıkırlerınıze ıhtıyacaım var.bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım .bana yardım edın nooolurr
Canım aynen benim de var!!! Çok korkuyorum erken doğumla ilgili bişeyse de benim haberim yoksa diye. Senin kaçıncı haftada başlamıştı?
canım sallama tüplü olsun benzinli olsun, ama bizim olsunherkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım
Aras kayra güzel oluyo bence ya:)aras ismine hastayım Zaten:)eşim E ile başlayacak diye diretmese aras koyardım:)
Yaklaşık 3 haftaya yakındır var canım senin haftalrında başladı galiba hepimiz aynı şeyleri yaşıyoz normal ama insan korkuyo yine:)
saol canım benım yaa..ama geçenlerde eşımın kuzenının oldu Aras koydular.( bende begenıyorum Arası.Kayrayada uyduramadım bi isim.babamın adıyla Mehmet Kayra olucak bebişim biri Allahın izniyle:) diğer kuzumada buluruz ınş:))
Haha zaten insanin canını sıkan bu mesele..sanki normal hamile kalan burjuva da biz eksik insanlarız:) bi havalar bi havalar tup bebek mı diye sanki kendisi Nobel ödülünü almış normal hamile kalmış da:)hayır sankı tup le deyınce uzaydanmı geldı zannedıyolar bu bebelerın anlamış dglım..
Kesın tup der gıbı bakıyolar ama hıc da sorma cesaret eden olmadı cunku ıkız oldunu kımse solemedım annem babam ve esım bı ıkı yakın arkadasımm onlarda zaten tedavıde oldumu bılıyolardı..
Durudenır-zderyaaa takmaaaa bosverrrrrrrr
Buğra geldi benim aklıma soylenisi benziyo diye ama manasını falan bilmiyorum..saol canım benım yaa..ama geçenlerde eşımın kuzenının oldu Aras koydular.( bende begenıyorum Arası.Kayrayada uyduramadım bi isim.babamın adıyla Mehmet Kayra olucak bebişim biri Allahın izniyle:) diğer kuzumada buluruz ınş:))
herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım
Babalar dokunulacak hareket etmiyorlar benimkiler deoff kızlar, benim sadece belim değil her yerim ağrıyor..
hamilelğin başından beri de şu mide belasından kurtulamadım,bulantı , yanma, kaynama.. ne ararsan var :)
kızlarımın hareketlerini hissediyorum artık, çok güzel.. Ama eşim daha hissedemiyor, erkekler ne zaman hissetmeye başlıyorlar acep ?
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler gerçekten çok duygusalYeni Doğan İkizlerin Duygulandıran Görüntüsü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
kızlar bu linkteki videoyu izlemenizi tavsiye ederim, çok duygulandım ben:26:
Mehmet kayrada çok gzl olmuş:)adıyla yaşasınlar inş
belim çok ağrıyor bugün
gece de hiç uyuyamadım...nasıl geçer bu bel ağrısı??
Benim eşim çoktan hissediyo ama bebekler o dokununca kımıldamıyo:))beni biliyolar
Yeni Doğan İkizlerin Duygulandıran Görüntüsü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Yaklaşık 3 haftaya yakındır var canım senin haftalrında başladı galiba hepimiz aynı şeyleri yaşıyoz normal ama insan korkuyo yine:)
O sorular bitmeyecek herhalde Canimherkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım
Canim geçmiş olsun sola doğru iyice bacagini çekip cenin pozisyonunda biraz yatsan. Bide sakın hani hamileler elini beline koyar ve arkaya gerinir ya onu yapma tam tersine ağriyi arttirirmiş.belim çok ağrıyor bugün
gece de hiç uyuyamadım...nasıl geçer bu bel ağrısı??
Bende ölçüceeem ben deeee :))) zayifim ama hiç bir zaman incecik belim olmadi. 65-68 arasiydi bak alim kaç olmuş97 le takipteyim :)
Çok sağol Canim darısı başına, varya inanamiycaksin yok böyle bir güzellik uzun uzun koca ekranda seyrediyosun. Mutlaka kameraya çekin, eşim daha çok foto çekti ama videoyu izlemek daha güzel oluyor. Bakalim cinsiyet tahminleri senin ne olacakAKSUCUMM HADI GOZUN AYDINN DARISI BIZIM BASIMIZAAA ..BIZDE CUMARTESI GIDICEZZZ ..
GUZEL HABERLER ALMAK NE GUZELL MASAŞŞALAHHH 41 KEREE
Bende dün izlemiştim ne muhteşemler maşallah darısı bizim başımıza bu günleri görelimYeni Doğan İkizlerin Duygulandıran Görüntüsü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Ayy demek aras ismini seviyosun, bize daha erken ama kız olursa Asya kesin ona uyuyor diye bende diğeri erkek olursa Aras diyorum yada arda :)) aras daha güzel ama eşim aras kargo diyor :))Aras kayra güzel oluyo bence ya:)aras ismine hastayım Zaten:)eşim E ile başlayacak diye diretmese aras koyardım:)
Kayraya Buğra benim de aklima geldi iki hörgüçlü deve demek ama sıradan bir deve değil peygamberimizin devesi de ayni zamanda.Haha zaten insanin canını sıkan bu mesele..sanki normal hamile kalan burjuva da biz eksik insanlarız:) bi havalar bi havalar tup bebek mı diye sanki kendisi Nobel ödülünü almış normal hamile kalmış da:)
Buğra geldi benim aklıma soylenisi benziyo diye ama manasını falan bilmiyorum..
İnşallah Canim erken doğum falan olmaz kuvezde olmaları gerekmezse yanimizda olurlar...
Canim sana 2li test dönemi Filiz hoca bakarken hep o mu bakti ne kadar sürdü? Ense kalinliklari ve 2li testin ne çıkmışti biliyor musun? Bize ilk baş Dr. Nihal hanim bakti baya uzun uzun (yarim saat nerdeyse alttaki pozisyonunu almadi ona uğraşti) son 10 dk filiz hoca geldi genel bakti tekrar ölçüm falan yapmadi yani ölçümleri o yapmamis olduiçime sinmeli mi bilmiyom. Yoksa ikisi de çok iyiylerdi sağ olsunlar, ekranda görmek ne güzel :)) bide Sizinkiler alt üst mu yan yanalar mı?
benimkileri çağlar diye bir dr ölçtü filiz yoktu bayağı bir incelemişti alt lı üstlü duruyorlardı alttakini göremedi tam bayağı uğraştı dönsün diye dönmedi oda şüphede kalıp ense kalınlığı var dedi bana kan verdim çok şükür oda temiz çıkmıştı ben daha sonra kontrole gittiğimde bebekler pozizyon değiştirmişti yan yana olmuşlardı değişiyormuş yani pozizyon şekli takılma ona sayı olarak hatırlamıyorum cnm ama normal dediler bana