2014 ikiz anneleri

hayır sankı tup le deyınce uzaydanmı geldı zannedıyolar bu bebelerın anlamış dglım..

Kesın tup der gıbı bakıyolar ama hıc da sorma cesaret eden olmadı cunku ıkız oldunu kımse solemedım annem babam ve esım bı ıkı yakın arkadasımm onlarda zaten tedavıde oldumu bılıyolardı..

Durudenır-zderyaaa takmaaaa bosverrrrrrrr

Aras kayra güzel oluyo bence ya:)aras ismine hastayım Zaten:)eşim E ile başlayacak diye diretmese aras koyardım:)
Canım aynen benim de var!!! Çok korkuyorum erken doğumla ilgili bişeyse de benim haberim yoksa diye. Senin kaçıncı haftada başlamıştı?

Yaklaşık 3 haftaya yakındır var canım senin haftalrında başladı galiba hepimiz aynı şeyleri yaşıyoz normal ama insan korkuyo yine:)

saol canım benım yaa..ama geçenlerde eşımın kuzenının oldu Aras koydular.( bende begenıyorum Arası.Kayrayada uyduramadım bi isim.babamın adıyla Mehmet Kayra olucak bebişim biri Allahın izniyle:) diğer kuzumada buluruz ınş:))

Mehmet kayrada çok gzl olmuş:)adıyla yaşasınlar inş

Haha zaten insanin canını sıkan bu mesele..sanki normal hamile kalan burjuva da biz eksik insanlarız:) bi havalar bi havalar tup bebek mı diye sanki kendisi Nobel ödülünü almış normal hamile kalmış da:)
Buğra geldi benim aklıma soylenisi benziyo diye ama manasını falan bilmiyorum..

herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım

Canım çok çok geçmiş olsun ama bak ne güzel hiç değilse 30. haftadasın. o da bişeydir. benim doktorum 27. haftadan sonra yaşatırız inşallah demişti. bi 6-7 hafta daha dayan inşallah. haline şükret ve her gece yatmadan elini karnına koyup her bebiş için 33'er defa "Ya Mübdi" de. erken doğumu önlermiş. Sabah vakti de 99 defa demen gerekiyor. Ben yapıyorum yapabildiğim kadar.

Babalar dokunulacak hareket etmiyorlar benimkiler de
Yeni Doğan İkizlerin Duygulandıran Görüntüsü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

kızlar bu linkteki videoyu izlemenizi tavsiye ederim, çok duygulandım ben:26:
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler gerçekten çok duygusal

Mehmet kayrada çok gzl olmuş:)adıyla yaşasınlar inş

saol arkadaşım:)biliyosun benımkı hıç bı ısımı begenmıyo.benımkıde ya K ile başlıcak diyo yada A ıle .çok begenıyomuş gıbı bide alternatıfte sunuyo yanı:)))benımde içime sındı cnım,diğer yavrumda gucenmesın onada bulucaz.isimleriyle yasasın yavrularımız inş.

belim çok ağrıyor bugün
gece de hiç uyuyamadım...nasıl geçer bu bel ağrısı??

Canım ya çok üzüldüm şey yapsana belki işe yarar. Ben 3 yastıkla yatıyorum. Bunları hani böyle sedyelerin eğimli bi hali olur ya veya şezlongların, o hale getiriyorum. yani belimden başlayarak sırtıma ve başıma kadar destek yapıyorum (ya da eşim yapıyor) öyle uyuyorum. dene, belki işe yarar. o şekilde sırtüstü yatıp rahat uyuyorum ben.

Benim eşim çoktan hissediyo ama bebekler o dokununca kımıldamıyo:))beni biliyolar

Benim minnoş kızım maşallah çok hareketli http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png ama oğluşum daha sakin. babası da ben de 20. haftada hissetmiştik. tam da tartışıyoduk var ya, bi tekme attı oğluşum (ben babasına sana kızdı diyorum tabi ki :) ) o gün bu gündür ikimiz de hissediyoruz. resmen dalgalanıyo karnım, hissetmemek mümkün değil inanın :)

Yaklaşık 3 haftaya yakındır var canım senin haftalrında başladı galiba hepimiz aynı şeyleri yaşıyoz normal ama insan korkuyo yine:)

Oh be, içim rahatladı canım. Ben de C.tesi kontrole gitcem, erkene mi alsam diyodum bu kasıklardaki pıtlamalar yüzünden. Ya ne çok teferruatı var bu hamileliğin!!!

herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım
O sorular bitmeyecek herhalde Canim( bizde bide anneler dahil bilmiyorlar, genelde soru tüp mü değil de aile de var mıydı oluyor, en büyük şansım kendi annemin ilk çocuklari da ikiz (40 sene önce 7 aylik doğmuşlar tabi kuvez yok 1 gün yaşamislar) onu söyleyince hiii diyorlar :))
belim çok ağrıyor bugün
gece de hiç uyuyamadım...nasıl geçer bu bel ağrısı??
Canim geçmiş olsun sola doğru iyice bacagini çekip cenin pozisyonunda biraz yatsan. Bide sakın hani hamileler elini beline koyar ve arkaya gerinir ya onu yapma tam tersine ağriyi arttirirmiş.

97 le takipteyim :)
Bende ölçüceeem ben deeee :))) zayifim ama hiç bir zaman incecik belim olmadi. 65-68 arasiydi bak alim kaç olmuş
AKSUCUMM HADI GOZUN AYDINN DARISI BIZIM BASIMIZAAA ..BIZDE CUMARTESI GIDICEZZZ ..

GUZEL HABERLER ALMAK NE GUZELL MASAŞŞALAHHH 41 KEREE
Çok sağol Canim darısı başına, varya inanamiycaksin yok böyle bir güzellik uzun uzun koca ekranda seyrediyosun. Mutlaka kameraya çekin, eşim daha çok foto çekti ama videoyu izlemek daha güzel oluyor. Bakalim cinsiyet tahminleri senin ne olacak
Yeni Doğan İkizlerin Duygulandıran Görüntüsü Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

kızlar bu linkteki videoyu izlemenizi tavsiye ederim, çok duygulandım ben:26:
Bende dün izlemiştim ne muhteşemler maşallah darısı bizim başımıza bu günleri görelim
Ayy demek aras ismini seviyosun, bize daha erken ama kız olursa Asya kesin ona uyuyor diye bende diğeri erkek olursa Aras diyorum yada arda :)) aras daha güzel ama eşim aras kargo diyor :))
Kayraya Buğra benim de aklima geldi iki hörgüçlü deve demek ama sıradan bir deve değil peygamberimizin devesi de ayni zamanda.

Son düzenleme:

benimkileri çağlar diye bir dr ölçtü filiz yoktu bayağı bir incelemişti alt lı üstlü duruyorlardı alttakini göremedi tam bayağı uğraştı dönsün diye dönmedi oda şüphede kalıp ense kalınlığı var dedi bana kan verdim çok şükür oda temiz çıkmıştı ben daha sonra kontrole gittiğimde bebekler pozizyon değiştirmişti yan yana olmuşlardı değişiyormuş yani pozizyon şekli takılma ona sayı olarak hatırlamıyorum cnm ama normal dediler bana

Benim kiler çapraz olarak alt üst, yan yana gelebilirler dedi inşallah gelirler alt üste baskı daha çok oluyormuş diye duydum. Rahim ağzi uzunluğuna baktirdin mi Canim? Çağlar bey yada Hulusi bey bakti mi?alttan bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…