Canım 13. Haftalarda da büyümüş müydü karnın ? Benim biraz göbek şeklinde çıktı kimse henüz hamile demez pantolonlarin beli dahi gayet rahat oluyo
çıksın istiyom göbişim
sanki bu iki-üç haftada hızlı büyüyecek gibi
Senin de durudenizin iyi olmasına da çok sevindim maşallah
inşallah vakti zamanında sağlıkla gelirler...
Canım ben öyle uğurlu uğursuza inanmam dinimizde de yeri yok, hem kötü çağirma bende özellikle bebek arabası gibi şeylerin modeline karar verip yazıcam Allah korusun acil birşey olursa eşim ablam gider alırlar diyorum.
Benimde dünden beri bariz vajinada zonklama şeklinde ağrı var normal mi ki ?
Steril etmek gerekiyorsa kaynatmak la uğraşmak iki çocukla zor olur. Bazıları bağışıklık sisteminin gelişmesi için olmasa daha iyi diyor, bi çocuk doktoruna falan danışmalı...
Ben şahsen kendi annem dahi olsa aynı evde uzun süre rahat edemem. Birde görümcemden biliyorum bebek yetiştirmede her kafadan bir ses çıkıyor.. Hayirlisi olsun Canim...
doktor bunu söyleyince eşimin yüz ifadesi pek görülesiydi
Canım ikiz olduğunu söyledim mi? İkize 1200 dediler bana. Fiyat çok iyi bugün hocaya da sordum giricem tabi dedi doğuma. İnşallah görürüz o günleri
sen neye karar verdin.?
Ayyy canım inşallah
aslında kız geç belli olur derler bana pek erken bi tahminde bulundular:26: ve hemen söylediler o anda :26: tabi değişebilir ama şimdiden alıştırdım kendimi sanki
bu arada iki doktor baktı ikisi de birbirinden habersiz bu tahminde bulundu, 4 boyutlu usg nerdeyse 45 dk sürdü ense kalınlığı vs ölçmek için. Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar versin...