2014 ikiz anneleri

maşaallah bu göbüşe senin ölçün kaçtı canım?
102 ydi canım en son.senin göbüş nasıl?
Anaaa kız senin göbek hakkaten kocamanmış:)))çok tatlı ama:)alışverişini tamamlamaya calış bi an önce doktor bana yorulmak yok dedi bugün yorucu yürüyüş yok dedi artık.
yaaaaaa.boşuna kompleks yapmadım şekerim
bence de canım.6 kasımda tekrar randevum var.o zaman tamamlıycam inşallah.
gözün aydın canım.maşallah bebişlere
benim oğlanlar zayıf mı ne?

bende daha önce birkaç yerde okumuştum ama kesin birşey olmayınca kullanmaya devam etmiştim senin yazını okuyunca dr aradım eşdeğer olan decavit aldım ona devam edicem teşekkür ederim.

bende 5 gibi kalkıyorum. sonra õylesine yatıyorum, uyur uyanık.7:30 gibi kalkıp işe hazırlanıyorum. ama gün içinde hîç uykum gelmiyorum. eskisi gibi yani. vücudum alıştı sanki hep bõyleyim.Allah yardım ediyor sanırım hormonlardan...

gõzün aydın, maşallah benim de kızımın hep elleri yüzünde, bu aralar tekmeleride pek hissedilir oldu minnoşun alışveriş çok zevkli ama bi okadar zorlu:18:

Selam güzel anne adaylari, daha önce de yazmistim hatirlarsiniz. Günlerdir tüm sayfalari okumakla uğraşıyorum sizleri artik az çok tanıyorum. Bundan sonra Allah izin verirse daha sık aranızdayim. Ptesi kontrolum var her kontrol ayri bir heyecan ayni zamanda korku :18: Bu günlerimize binlerce kez şükürler olsun, Rabbim hep güzellikler paylaşmayı nasip etsin

Gözün Aydın canım çok şükür iyi haberlerini almışsın
Sağol canım benim.darısı sizlere olsun:)elimden gelse ewe ultrason makşnası alcam:)
Yok canım kiloları iyi seninkilerinde maşallah.1 haftada bile çok kilo alıolar inan:)benim haftalarımda seninkilerde öyle olur.

Hoşgeldin tatlım.haftalar ilerledikçe benide çok doğum korkusu sarıyoallah kurtarsın hepimizi hayırlısıyla

Doktoruma doğumu sordum kızlar.spinal anestezi olcak,epiduralden daha iyi dedi...doğum ücretiniz ne sizin kızlarbenim doğum 5000 lira,pahalı çocuklar bunlar anacım

Canım cok sağol bugün doktorum beni rahatlattı ayrıntılı ultrason yaptırıcam artık...

4.haftamda öğrendim ama 12.haftada öğrenen olabiliyormuş.

Doktoruma doğumu sordum kızlar.spinal anestezi olcak,epiduralden daha iyi dedi...doğum ücretiniz ne sizin kızlarbenim doğum 5000 lira,pahalı çocuklar bunlar anacım

gerçekten cok pahalıymış Allah yardımcıız olsun

çok tatlı olmuşsun maşallah cnm sana.ben 19 haftalığım 92 cm benimki.heralde 22 de ben de senin gibi olacağım
teşekkür ederim canıım.inş benm kadar genişlemezsin.
gõzün aydın, maşallah benim de kızımın hep elleri yüzünde, bu aralar tekmeleride pek hissedilir oldu minnoşun alışveriş çok zevkli ama bi okadar zorlu:18:
saol canmcım,maşallah bebişlerimizekesinlikle çok yorucu.geç kalmamak lazım
kaç kilo aldın arkadaşım ben çok aldığım için merak ediyorum ben 12 haftaya kadar almadım.sonra 5 kilo:26:
5 kilocuk mu sadece? canm ben 12 kilo aldım.son 40 gündür 2 kilo almışm.15. haftada 10 kilo almıştım
amaninnnnn.5000 çok para canm yabenim hastanede 1750.buna rağmen ben kadın doğum hastanesini düşünüyorum.perşembe ye randevu aldım.eğer dr ve ortam içime sinerse orayada devam edicem...
Bebişlerinizi ilk hangi haftada hisseettiniz.ben hissedemiyorum .korkuyorum.
ben 16.hafta dolunca hissetmeye başladım canm ama çok çok az bir kıpırtı olarak.hiç merak etme 2-3 haftaya hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…