- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu 2 cicide bizim pipili için..
Fanatik BJK'li babasından..
Eki Görüntüle 920652 Eki Görüntüle 920653
Mothercare Çocuk, Moda Gurusu, ELC, Victoria Couture, Sonia Rykiel, Santoni, Sunuva, Ralph Lauren, Paul & Shark, Petite Maloles
canım hepsi bu linktede var 5'li bodyler 23.5 tl ve herşey çok ucuzmuş..benim cinsiyet belli değil alamıyorum.. bu arada hepsiburada.com'da satılıyor bu linki oradan kopyaladım
Mağazasında da indirim vardı bende tulumlarından aldım yenidoğan olarak hiç küçük değil chicconun kiler daha ufak canım buara onda da indirim var...
güle güle iyi günlerde giysin kızın canım geçekten insan almadan duramıyo rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşşEki Görüntüle 920028
kızımın ilk cicisini aldım kızlaaaarr e bebekte şöyle bakınalım dedik bunu görünce dayanamadım aldım bu arada kk da e bebek reklamları var sayfa aralarında bi de baktım aynı tulum heryerde insanın içi kıpır kıpır oluyo
sağol canım benim amiiiiiin inşşşcok sekerler güle güle kullan canım
güle güle giysin canım çok güzelmiş bebişinin cicileri
inşş canım rabbim sağlıcakla giymesini nasip etsin hepsi çoook güzel
senin kız doğuştan fanatik canım rabbim uzun ömürler versin inşş sağlıklı günlerde örtünsün kuzucun
Eki Görüntüle 920878 bunuda arabalıyla beraber almıstım daha mavililere baslamadım kesinleşmeden artık mavi alırım
Benimki de pipili teyzesi Ona bahriyeli tulumu aldım ama resmini çekmedim çeker atarım buraya :ÇDişte bu 2 cicide bizim pipili için..
Canım merhaba yanlış hatırlamıyorsam sende izmirde oturuyordun. Mothercare'in mağzası benim bildiğim kadarıyla Karşıyaka carrefourda vardı başka hatırlamıyorum. Sen hangi mağzasından aldın? Birde chicconun mağzasınıda söylersen çok sevinirim. Kısmet olursa ocak sonunda doktor kontrolümüz var bizim velet kendini gösterirse artık bizde başlayalım alışverişe diyoruz.
Canim ben izmirde oturuyorum. Evet karsiyaka carrefourda ve forum bornovada var. Bide alsancakta var mothercare. Chicco ise gecen tesadufen gordum bucadan otobana cikan yol uzerinde var. Ben genelde forum mothercareden ve internetten aldim. Ama mothercare in urunlerine kefilim yegenime almistik 3-4 sene giydi
Canim internetten hangi siteden aliyorsun
Canim ben izmirde oturuyorum. Evet karsiyaka carrefourda ve forum bornovada var. Bide alsancakta var mothercare. Chicco ise gecen tesadufen gordum bucadan otobana cikan yol uzerinde var. Ben genelde forum mothercareden ve internetten aldim. Ama mothercare in urunlerine kefilim yegenime almistik 3-4 sene giydi