Eline saglik canim cok guxel olmus Elif Ecenin dogum gunu hediyeleri:))Bunlar da bizim yaptiklarimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline saglik canim cok guxel olmus Elif Ecenin dogum gunu hediyeleri:))Bunlar da bizim yaptiklarimiz
Site hakkında bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim çok güzel şeyler var. Diş buğdayı baya masraflı olmuştu sayende doğumgününü ucuza kapatırız inşallahesinde mi olmiyacak dogum gunun de
Bbasi da mi olmayacak evde
Cok guzel olmus ben de aldim hayat su ve internetten buldugum bir site sayesinde cogu seyini kendim hazirlayip bastim ikgilenen varsa sitenin adini da yazayim keyfekedersaatler kendi yaptiklarimi da vi ara eklerim
Kilo durumu bizde de aynı canım, üç aydır yerinde sayıyor. Galiba duraklama dönemine giriyorlar:) Bunun dışında bir sıkıntı olmamasına sevindim:)Doktordan geldik kızlar yiğit kilo almayi bırak aldiginida vermiş ama boyumuz uzamis şükür. Balık yağını söyledim doğum günü geçsin artık dedi. Vitamin yazdı. Kan değerleri iyi çıktı kan ilacına gerek yok dedi.kilo alamama sebebi dişler dedi. 7.8.9.hepsi birden geliyo dediyandım ben tek tek çıkarıyo du o bile nasıl zorluyodu şimdi 3u birden çıkacak diyo o yüzden vitamini başladı. Kilo almaması dışında bi sorun yok şükür.
Aslinda cok evhamli olmakta cok rahat olmak ta iyi degil ortasini bulmak lazim ki senin yaptigin normal bence simdilik ben de Ece ye ogle yemegini ozel hazirliyorum onun disinda aksam ki menumuze eslik ediyor ona uygun degilse o zaman ona farkli yapiyorum ben De kiyaslamayi sevmiyorum ama masallah esimin is yerindekiler is yeri sahibinin hanimi hepsi kizimin kilosunu takip ediyor is yerindekiler cocuklariyla is yeri sahibinin hanimi da cocuk bakiyormus baktigi cocukla kiyasliyor o Eceden bir kac gun kucukmus 13 kiloymus ama emekleme hareket yokmusAy kızlar normalde çocuğumu kıyaslamazdım hatta yapanlara kısardım ama annemin bi akrabasının evine uğradık park dönüşü, oğlu azaddan 2 gün büyük ama azad çocuğun yanında 7 aylık gibi duruyor. Çocuğun boyu posu yürümesi herşeyi bizimkinin iki katı . Ama ve çok fena diken üstünde oturuyorum çocuk mikrop kapacak diyebi de bana laf ediyorlar çok tirriyormuşım üstüne öyle özel yemekle çocuk büyümezmiş, sal ortaya büyüsün diyorlar kısaca
bn eminonu tahta kaleden aldm hersey var orda.sağol canım bende hayat suya yapıcam sende müsait olunca eklermisin yaptıklarını fikir olur belki
çok sağol canım ben eminönüne gidicem bizim burda öyle bi yer yok gibi ordan bulurum inşallah
bende ikinci dicektim :))
bn versem yemiyo ama bi yarm borek pogca verince bir kofte fln hepsni bitiriyo kendi yemeyi seviyo bn bi kask veriym tukuruyo huy yaptk bnu. Bugn yarm muzla bir sslatalk yedi isiriyo olmayan disleriylede cigniyo bn 6aydan beri veriyorm eline biseyler korkmuyorm hc oyuzden artik oda alisti.Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye
Canım zaferde bir yer varmış kokossh diye pasta küçük olduğu halde çok fazla fiyat çıkardılar. Ben 100 lira verecektim en fazla. Biz bize olucaz sadece. 10 kişilik normal pasta için o kadar para veremem malesef 160 lira dedi. Bizi biraz aşar. Kendim yapmaya karar verdim. Gerekirse gece uyumambende 1 yasi begenmistim sonrasinda 2. Begendim.. Hangi pastanede yaptiracaksin canim fiyati ne soyleyecekler bakalim. Biz petek pastanesini düşünüyoruz ama henuz gorusmedik.
çok sağol canım ya ii fikir oldu@minnakkartal resm sna :)
Ve artik emre eline alip yemek istiyo biseyleri.bogazina kacar diye vermyodm ben.dun kv de kayisiyi gordu nasil sapirdatiyo agzni:)biraz isirip atti.bu sabah pogacayi da oyle azck isirdi oynadi ezdi atti sonra:)ama korkuyorm iste bogazina takilir diye
Canım benim saftirik oğlum pek mutluydu orda ama ben dayanamadım, kucağımdayken çaktırmadan çindikleyip ağlattım, sonra da huysuzlandı bu diyip kaçtım ordan :)))) yoksa çay yanı a bişeyler gelecekti ben huyluyum bi kete taktım hayatta yemezdim .Aslinda cok evhamli olmakta cok rahat olmak ta iyi degil ortasini bulmak lazim ki senin yaptigin normal bence simdilik ben de Ece ye ogle yemegini ozel hazirliyorum onun disinda aksam ki menumuze eslik ediyor ona uygun degilse o zaman ona farkli yapiyorum ben De kiyaslamayi sevmiyorum ama masallah esimin is yerindekiler is yeri sahibinin hanimi hepsi kizimin kilosunu takip ediyor is yerindekiler cocuklariyla is yeri sahibinin hanimi da cocuk bakiyormus baktigi cocukla kiyasliyor o Eceden bir kac gun kucukmus 13 kiloymus ama emekleme hareket yokmus
Benim koca da buradakilere güvenmiyor , yok hepsinin anne olduğu ne malummuş, belki çocuk kaçıranlar da varmış bu sitede. Valla dedim ben dahil çocuğunu gönüllü vermek isteyen zavallı annelerin buluşma yeri orası, herkes bebeğinden zaten mahvolmuş bi de senin haydut oğlunu kaçırıp bela yapacaklar başınaçok sağol canım ya ii fikir oldu
bu arada instagramda bi fotoğrafçı kız var takipçim miraya doğum günü hediyesi olarak bir yaş fotolarını çekmek istiyorum diyo üçünüz aile fotolarınıda çekim açık havada dedi eşime dedim he he manyakmısın kaçırırlar falan diyo koptum resmen![]()
Ben bile veriyorum eline daha güzel yiyor :)
Canım benim saftirik oğlum pek mutluydu orda ama ben dayanamadım, kucağımdayken çaktırmadan çindikleyip ağlattım, sonra da huysuzlandı bu diyip kaçtım ordan :)))) yoksa çay yanı a bişeyler gelecekti ben huyluyum bi kete taktım hayatta yemezdim .
Benim koca da buradakilere güvenmiyor , yok hepsinin anne olduğu ne malummuş, belki çocuk kaçıranlar da varmış bu sitede. Valla dedim ben dahil çocuğunu gönüllü vermek isteyen zavallı annelerin buluşma yeri orası, herkes bebeğinden zaten mahvolmuş bi de senin haydut oğlunu kaçırıp bela yapacaklar başına![]()
Sirke ve karbonat ile sildim. Sonra da okaliptüs ve limon çiçeği yağı karışımını sıktım yerlere süpürgeliklere falan. Ev hem süper koktu hem de karınca sinek vs giremiyor o kokularaevin halilarini kaldırdım supurdumde şimdi sirke katıp suya silecektim aklıma A apriori11 senin o ğün sirke katip yanında bişey daha kattigin geldi aklıma ikisi birden çok temiz ve Parlak yaptı demiştin. Ama o diğer kattigin şey neydi hatırlayamadım. İsmini bidaha söylesen. Evde yoksa bile yarın alır tekrar silerim. Bugün sirkeli suyla bi sileyim.
Tmm canım çok sağol karbonatimda vardı. Bu yaglarida aktaran bulabilirim sanırım.Sirke ve karbonat ile sildim. Sonra da okaliptüs ve limon çiçeği yağı karışımını sıktım yerlere süpürgeliklere falan. Ev hem süper koktu hem de karınca sinek vs giremiyor o kokulara![]()
Evet canım aktardan alınıyor bi sprey şişesine koyup kullanıyorum. Hem bebekler emeklerken de rahat oluyo içim :)Tmm canım çok sağol karbonatimda vardı. Bu yaglarida aktaran bulabilirim sanırım.
Ha ha ha alemsin vallahi apriori Azad beye de bak sen huzur bulmus orada:))))Ben bile veriyorum eline daha güzel yiyor :)
Canım benim saftirik oğlum pek mutluydu orda ama ben dayanamadım, kucağımdayken çaktırmadan çindikleyip ağlattım, sonra da huysuzlandı bu diyip kaçtım ordan :)))) yoksa çay yanı a bişeyler gelecekti ben huyluyum bi kete taktım hayatta yemezdim .
Benim koca da buradakilere güvenmiyor , yok hepsinin anne olduğu ne malummuş, belki çocuk kaçıranlar da varmış bu sitede. Valla dedim ben dahil çocuğunu gönüllü vermek isteyen zavallı annelerin buluşma yeri orası, herkes bebeğinden zaten mahvolmuş bi de senin haydut oğlunu kaçırıp bela yapacaklar başına![]()
Aaa neguzl cok guzl resmlerinz olurr ama esine cok guldmçok sağol canım ya ii fikir oldu
bu arada instagramda bi fotoğrafçı kız var takipçim miraya doğum günü hediyesi olarak bir yaş fotolarını çekmek istiyorum diyo üçünüz aile fotolarınıda çekim açık havada dedi eşime dedim he he manyakmısın kaçırırlar falan diyo koptum resmen![]()
coksagol cnm isime yaricak buKızlar temizlik diyince akşıma geldi. Sizlede paylaşayım rahat edersiniz. Fırının içini temizlerken yağ çözücüyü boca edip ovalıyodum. Tabi zar zor çıkıyo. İnternette nasıl temizlerim diye gezerken şunu gördüm; bi fırın tepsisinin içine bir tane limonu sıkıyosun. Üzerinede tepsiden taşmayacak kadar su koyup fırını 250 dereceye açıp 15 çalıştırıyosun. Kolayca çıkıyo kirler.
Ece meyveyi pure yemiyor canim ben kucuk kucuk dograyip onune koyuyorum oyle cok hosuna gidiyor hepsini bitiriyor omleti de ayni sekilde dun de malatya dan kuru kayisi gelmisti baktim yumusak verdim eline bir tane kuru kayisiyi yedi ben yaninda oluyorum verirken cok sukur simdiye kadar bogazina kacmadi
bn eminonu tahta kaleden aldm hersey var orda.
bn versem yemiyo ama bi yarm borek pogca verince bir kofte fln hepsni bitiriyo kendi yemeyi seviyo bn bi kask veriym tukuruyo huy yaptk bnu. Bugn yarm muzla bir sslatalk yedi isiriyo olmayan disleriylede cigniyo bn 6aydan beri veriyorm eline biseyler korkmuyorm hc oyuzden artik oda alisti.
çok sağol canım ya ii fikir oldu
Ben bile veriyorum eline daha güzel yiyor :)