• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S Sevgidili5 @hiraysen @kmltm kremşantiyi mikserle mi çırpıcaz yoksa normal hamur elde edene kadar elle mi karıştırıcaz? İlk tarif alınca böyle inini dibini sorasım geliyor
Yok canım Mikser yok öyle kremşanti yi kabartma falanda yok.malzemeleri katip elle yoguruyosun.
gunaydin buraya doğru düzgün yazamıyorum çok okuyamiyorum da umut zivanadan cikti da sinir tanimiyor seviyorum sizleri opuldunuz siz ve melekleriiz
Günaydın bizde seni seviyoruz canım. Allah kolaylik versin.

Bu ara tüm çocuklar bi coşmuş durumda sanırım. Gökçenin öyle pek huysuzluğu falan olmazdı. Yemeğini uykusunu geciktirmezsen sakin bi çocuktu genele nispeten. Ama ateşlendiği zamandan beri bişeyler oldu çocuğa yemek bile yapamaz hale geldim. Akşam eşim 7 de hgeldi ondan sonra çay demledim kahvaltılık bişeyler hazırladım yedik.
Markete gidiyoruz babasının kucağında olsa bile ben mutlaka görebileceği bi yerde olcam. Es kaza geri de kaldam çığşık atmaya başlıyo resmen. Sesleniyorum annem burdayım diye görünce susuyo. Kaçıracaklar sanki brni. Çok yoruldum çokkkk

Ben de senin gibi gururluyum canim daha once de ogullarimi buyuturken birakmadim cok zorda kalmadikca birkac davranisi yuzunden kizim 3 aylikken ilk defa birakacaktim hastaneye gitcektim bilegimde beze cikmisti ve geceleri agriyla uyaniyordum kizimi kucagimda zor tutuyordum annem bu arada kiz kardesimin cocuguna bakiyor kardesim calisiyor mecburen birakmak zorundaydim hastane ortamina sokamazdim gittim kapiyi acti keske biriniz buyutseydiniz de ondan sonra digeriniz dogursaydi ben nasil bakcam ikisine dedi sanki surekli bakacak randevu aldim hemen gelcem dedim ve yarim saat sinra aldim birde esim bir kac ay once ameliyat oldu o zaman biraktim yine mecburen
Aynı durumdayım bende :( hastaneye bile giderken hemen alttaki kv më biraksmiyorum. Eşim o işinin yoğunluğu arasında geliyo bebek arabasiNida alıyoruz ben hastanedryken oda yakınındaki parkta yigiti oyaliyo. Adam sonra kostura kostura ise gidiyo. Kv de evde geniş geniş oturuyo.kadın bebek oyalamayi bakmayı hiç bilmiyo yada işine gelmiyo bırakıp bi yere çıkınca 5dk.sonra ariyo durmuyo agliyo diye.4 çocuğunu nqsil buyutmus anlamadım.

Kizlar eski sayfalara baktim da hamile olan iki arkadas var ikisi de temmuz annesi olacakmis
o zaman artık üç tane mi hamişimiz var heralde diğerleri artık girmiyor

günaydın kızlar ben zorlu bi geceden çıktım mira ağlaya sızlana zor uyudu dün ilk kez muhallebi yedi yatmadan acaba o mu ağır geldi bilmiyorum gece de kesinlikle üstünü örttürmüyor örtünce mızmızlanıyor üstünü açana kadar sağa sola dönüyo çok korkuyorum hasta olucak diye

o zaman artık üç tane mi hamişimiz var heralde diğerleri artık girmiyor

günaydın kızlar ben zorlu bi geceden çıktım mira ağlaya sızlana zor uyudu dün ilk kez muhallebi yedi yatmadan acaba o mu ağır geldi bilmiyorum gece de kesinlikle üstünü örttürmüyor örtünce mızmızlanıyor üstünü açana kadar sağa sola dönüyo çok korkuyorum hasta olucak diye
3. Kim :KK57:

Bizim kızda öyle kapatmıyo üstünü. Uyku tulumuyla çok rahattım en azından aklım kalmıyodu. Acaba diktirsem mi diyorum çarşaf kumaşı gibi bi kumaştan tulum nasıl olur bilemedim

Bugun dr kontrolumuz vardı tekrar kan tahlili yaptı yine kan aldılar sabahta iğnemiz vardı çok ağlattık kuzumu bugun enfeksıyonda düşme var ama yeterli depil dedi dr muz iğneler bitti birsüre şurupla devam edıcez test yaptı bağışıklıktanmı yoksa etraftanmı sık hasta oluyor ona gore takvıye verıcekmiş yoksa yıne tekrarlar ben tam 7 ay hıç hasta etmedım kuzumu dişler bsşladığından berı hasta dedım bu arada toplam 400 tl ödedık bu test dahil neyse iyileşsınde inşş
Bu son olsun aşıyı 10 gun sonra yaptır dedı menenjıtı yaptırmamıştım 13 ayda mutlaka yapılacak inek sütünü sordum muhallebıye yarısını bile katma dedı 12 ay tam dolunca başlanabılırmiş
bizde 5igne sonrasinda 5 gun surupla gecirmistik kandaki enfeksiyonu igne yapilirken cok cani aciyodu. Kske karnimizdaki gbi hep guvenli yasasalar hasta olmasinlar dusmesinler ama olmuyo gce hcbiseyi yoktu sabh gozumun alti mor nasl yapti anlamadm smdibnu. Atesi ckiyomu oglunun canm ignelerden sonra

3. Kim :KK57:

Bizim kızda öyle kapatmıyo üstünü. Uyku tulumuyla çok rahattım en azından aklım kalmıyodu. Acaba diktirsem mi diyorum çarşaf kumaşı gibi bi kumaştan tulum nasıl olur bilemedim
@yaz yagmuru iki kişi var daha demiş ondan dedim mahtuana mahtuana nın dışında iki kişi daha vardır diye ikisi kim onlarıda bilmiyorum :))
bide acaba öyle yazlık bi uyku tulumu var mıdır ki çünkü bu kız kesinlikle üstünü örttürmicek belli

bizde 5igne sonrasinda 5 gun surupla gecirmistik kandaki enfeksiyonu igne yapilirken cok cani aciyodu. Kske karnimizdaki gbi hep guvenli yasasalar hasta olmasinlar dusmesinler ama olmuyo gce hcbiseyi yoktu sabh gozumun alti mor nasl yapti anlamadm smdibnu. Atesi ckiyomu oglunun canm ignelerden sonra
ya bende dün gece sersem gibiydim salondan odaya geçerken miranın kafasını dolaba çarptım aklım çıktı bide yeni dalmıştı uyanmadı ondan da korktum iki saat başında gözümü kırpmadım

@yaz yagmuru iki kişi var daha demiş ondan dedim mahtuana mahtuana nın dışında iki kişi daha vardır diye ikisi kim onlarıda bilmiyorum :))
bide acaba öyle yazlık bi uyku tulumu var mıdır ki çünkü bu kız kesinlikle üstünü örttürmicek belli

ya bende dün gece sersem gibiydim salondan odaya geçerken miranın kafasını dolaba çarptım aklım çıktı bide yeni dalmıştı uyanmadı ondan da korktum iki saat başında gözümü kırpmadım
azonce yne dustu yok bn zabdedemiycem bu kizi. Bn oyle dussem kirilir biyerim kesin. 1sn sabit durmuyo halilari yikamaya verdim koridor kalebodr korkuyorum kafasini vurcak dye gobegini sisirip yuruyo bi sag bi sola

azonce yne dustu yok bn zabdedemiycem bu kizi. Bn oyle dussem kirilir biyerim kesin. 1sn sabit durmuyo halilari yikamaya verdim koridor kalebodr korkuyorum kafasini vurcak dye gobegini sisirip yuruyo bi sag bi sola
durmuyorlar canım yaa.. benimde dün geldi halılarım.. kalebodurda şıp şıp ses çıkıyor diye daha hızlı vuruyor ben elimi yere öyle vursam canım çok yanar ama bu zamane çocuklarına maşallah..

Bugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü :KK68::KK68::KK68:
tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
iyi ki doğdun yavrum iyi ki sen benim canım oldun iyi ki anne yaptın beni
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...

tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...
Nice guzel yaslara canim

doğum günü kutlu olsun prensesin.. iyi ki doğmuş ve seninle burada da olsa tanışmışız.. :KK75::KK19: sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve ailenizle bir ömür diliyorum canım..

Canim hamile olanlardan biri lorenna diye bir arkadas digeri ciftekuzu diye bir arkadas ciftekuzu sanki erken dogum yapmisti birseyler olmustu diye hatirliyorum sanki

Doğum günü kutlu olsun prensesin. Sağlıklı hızur dolu güzel bir ömür geçirir inşallah

Back
X