- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 36
Yok canm cirpma.hepsini kaba koyup yogurdm ben unu azar azar ekle sadece kivam alincaya kadar.ben icine damla cikolata koydm guzel oldu
Azad artık beni bitirme noktasına getirdi yarın sabahtan anneme kaçıcam yine, 1 hafta orada kalıcam :) ancak babam başa çıkar onunla. Hergün parktayız, homelesslar gibi Park'ta yatıp kalkıcaz artık
Bikaç akşamdır akşam geç bir öğün daha yediriyorum ve emmeden uyutuyorum. Daha doğrusu babası uyutuyor. Çünkü ben uyutunca 2 saatte bir kalkıyor babası uyutunca sabaha kadar sadece 2 kez kalkıyor. Anne bağımlılığını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En azından uyku kısmında. Çünkü tüm gün yapışık bana
Emme işini iyice oyuna çevirdi, sürekli ısırmaya çalışıyor. Emmek istiyor ama süt gelsin istemiyor. Bi tek sabaha karşı 4 te uzun uzun emiyor.
Yaz geldi evde açık giyiniyorum diye bulduğu yeri ısırıyor. Ne kol kaldı ne bacak
Hala yürüyemiyor o şaşırttı beni baya. Ama emeklemede yarışa katılsa açık ara birinci olur müthiş hız yaptıher yeri karıştırıyor bi dk yalnız bırakmaya gelmiyor.
Velhasıl perişanım![]()
![]()
çok bebek gördüm ben böylesini görmedim o da geldi beni buldu.
Emre de oyle valla 5 dk durmuyo yerinde ve son bir haftadir erken kalkmaya basladi

Ohh miss ne güzel... Benim bi kızlardeşim bile yok..çok şanslısın...
Ben de 6 tane var canim 7 kiz kardesiz