• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@ayferzey @hiraysen @kmltm kremşantiyi mikserle mi çırpıcaz yoksa normal hamur elde edene kadar elle mi karıştırıcaz? İlk tarif alınca böyle inini dibini sorasım geliyor

Yok canm cirpma.hepsini kaba koyup yogurdm ben unu azar azar ekle sadece kivam alincaya kadar.ben icine damla cikolata koydm guzel oldu

Azad artık beni bitirme noktasına getirdi yarın sabahtan anneme kaçıcam yine, 1 hafta orada kalıcam :) ancak babam başa çıkar onunla. Hergün parktayız, homelesslar gibi Park'ta yatıp kalkıcaz artık :KK43:
Bikaç akşamdır akşam geç bir öğün daha yediriyorum ve emmeden uyutuyorum. Daha doğrusu babası uyutuyor. Çünkü ben uyutunca 2 saatte bir kalkıyor babası uyutunca sabaha kadar sadece 2 kez kalkıyor. Anne bağımlılığını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En azından uyku kısmında. Çünkü tüm gün yapışık bana :KK43:
Emme işini iyice oyuna çevirdi, sürekli ısırmaya çalışıyor. Emmek istiyor ama süt gelsin istemiyor. Bi tek sabaha karşı 4 te uzun uzun emiyor.
Yaz geldi evde açık giyiniyorum diye bulduğu yeri ısırıyor. Ne kol kaldı ne bacak :KK43:
Hala yürüyemiyor o şaşırttı beni baya. Ama emeklemede yarışa katılsa açık ara birinci olur müthiş hız yaptı :KK43: her yeri karıştırıyor bi dk yalnız bırakmaya gelmiyor.
Velhasıl perişanım :KK43: :KK43: :KK43: çok bebek gördüm ben böylesini görmedim o da geldi beni buldu.

Emre de oyle valla 5 dk durmuyo yerinde ve son bir haftadir erken kalkmaya basladi:(ama gunduz de uyuyo iki defa 1 er saat kadar.o ara dinleniyorum bende.dislerin huysuzlugu mizmizligi gecti ya buna da sukur.bugun kuzenimin bebegini gormeye gittik annem ve ablamlarla.hicbisey anlamadim ya surekli pesinde gezmekten:(evde oturmak daha rahat:(

Ohh miss ne güzel... Benim bi kızlardeşim bile yok..çok şanslısın...

Ben de 6 tane var canim 7 kiz kardesiz:21::cool:

Bugun dr kontrolumuz vardı tekrar kan tahlili yaptı yine kan aldılar sabahta iğnemiz vardı çok ağlattık kuzumu bugun enfeksıyonda düşme var ama yeterli depil dedi dr muz iğneler bitti birsüre şurupla devam edıcez test yaptı bağışıklıktanmı yoksa etraftanmı sık hasta oluyor ona gore takvıye verıcekmiş yoksa yıne tekrarlar ben tam 7 ay hıç hasta etmedım kuzumu dişler bsşladığından berı hasta dedım bu arada toplam 400 tl ödedık bu test dahil neyse iyileşsınde inşş
Bu son olsun aşıyı 10 gun sonra yaptır dedı menenjıtı yaptırmamıştım 13 ayda mutlaka yapılacak inek sütünü sordum muhallebıye yarısını bile katma dedı 12 ay tam dolunca başlanabılırmiş
Çok geçmiş olsun canım bu arada çok tatlıymış barancık da
Cnm özledık senı azad çok yoruyo seni yaramaz
Annemlerde daha rahat ederim inşallah

Bugun dr kontrolumuz vardı tekrar kan tahlili yaptı yine kan aldılar sabahta iğnemiz vardı çok ağlattık kuzumu bugun enfeksıyonda düşme var ama yeterli depil dedi dr muz iğneler bitti birsüre şurupla devam edıcez test yaptı bağışıklıktanmı yoksa etraftanmı sık hasta oluyor ona gore takvıye verıcekmiş yoksa yıne tekrarlar ben tam 7 ay hıç hasta etmedım kuzumu dişler bsşladığından berı hasta dedım bu arada toplam 400 tl ödedık bu test dahil neyse iyileşsınde inşş
Bu son olsun aşıyı 10 gun sonra yaptır dedı menenjıtı yaptırmamıştım 13 ayda mutlaka yapılacak inek sütünü sordum muhallebıye yarısını bile katma dedı 12 ay tam dolunca başlanabılırmiş
Canim gecmis olsun insallah tamamen gecer enfeksiyon iyilesir kuzucuk

ilk alti ay anne sutunden gelen antikor bebegin hasta olmasini engelliyor ancak bebek buyumeye başladıkca anne sutundeki antikor yeterli olmayabiliyor ve sik sik hastalaniyor. kahvaltida ihlamur icirirsen soguk alginligina iyi gelir bide pekmezde iyi. Insallah bagisiklik sistemi zayif degildir. Havalar tam isinmadigi icin ben hala cok ince giydiremiyorum cunku ruzgar esiyor

Yok canm cirpma.hepsini kaba koyup yogurdm ben unu azar azar ekle sadece kivam alincaya kadar.ben icine damla cikolata koydm guzel oldu

Emre de oyle valla 5 dk durmuyo yerinde ve son bir haftadir erken kalkmaya basladi:KK43:ama gunduz de uyuyo iki defa 1 er saat kadar.o ara dinleniyorum bende.dislerin huysuzlugu mizmizligi gecti ya buna da sukur.bugun kuzenimin bebegini gormeye gittik annem ve ablamlarla.hicbisey anlamadim ya surekli pesinde gezmekten:KK43:evde oturmak daha rahat:KK43:

Evde de dışarda da rahat yok bana :(
Bende bi tane kızkardeş var o da süslenip gezmekten fırsat bulup arayıp sormaz bile :(

Emre de oyle valla 5 dk durmuyo yerinde ve son bir haftadir erken kalkmaya basladi:KK43:ama gunduz de uyuyo iki defa 1 er saat kadar.o ara dinleniyorum bende.dislerin huysuzlugu mizmizligi gecti ya buna da sukur.bugun kuzenimin bebegini gormeye gittik annem ve ablamlarla.hicbisey anlamadim ya surekli pesinde gezmekten:KK43:evde oturmak daha rahat:KK43:

Ben de ev gezmesine gitmek istemiyorum daha cok yoruluyorum gecenlerde esim tutturdu ablama gidelim cay icmeye diye kendisi aradi evdelermi diye gelin demis gorumcem gittik badana yaptirmis halilar yok yerde Ece surekli yere inmek istiyor burnumdan geldi birsey de demedi gorumcem bilseydim gitmezdim cay ictik hemen kalktik

Evde de dışarda da rahat yok bana :KK43:
Bende bi tane kızkardeş var o da süslenip gezmekten fırsat bulup arayıp sormaz bile :KK43:
canim kimsenin kimseye faydasi yok herkes kendi derdinde. Benim annem bana hamileyken hep derdi: aman cocuguna ben bakmam kendin bak isim gucum var derdi. Simdi istese de baktirmiyorum kendim bakiyorum sukur ki kizim cok yaramaz degil

canim kimsenin kimseye faydasi yok herkes kendi derdinde. Benim annem bana hamileyken hep derdi: aman cocuguna ben bakmam kendin bak isim gucum var derdi. Simdi istese de baktirmiyorum kendim bakiyorum sukur ki kizim cok yaramaz degil
Ben de canim 2 cocuk buyuttum3. yu buyutuyorum kimsenin bir faydasini gormedim arada bir icerliyorum aslinda bu duruma anbem yakin bana burada komsularimin anneleri sehir disindan gelip destek oluyorlar kendimi bu konuda yalniz hissediyorum kizim cok hareketli durmuyor iki erkek cocuk zor oluyor sadece dua ediyorum herseyin yoluna girmesi icin

Ben de canim 2 cocuk buyuttum3. yu buyutuyorum kimsenin bir faydasini gormedim arada bir icerliyorum aslinda bu duruma anbem yakin bana burada komsularimin anneleri sehir disindan gelip destek oluyorlar kendimi bu konuda yalniz hissediyorum kizim cok hareketli durmuyor iki erkek cocuk zor oluyor sadece dua ediyorum herseyin yoluna girmesi icin
Zor valla helede 3 olunca cok zor olmali. Benim arkadaslarimin anneside sehir disina gidip aylarca kalirdi torinuna bakardi ama annem daha dogmamis yorunu icin bile ben bakamam biz nadil buyuttuk oda buyutsun deyince oyle kirilmisimki simdi disarida onemli isim olmadigi surece anneme birakmiyorum kendim buyutuyorum hatta ise baslayinca bakıcı tutmayi dusunuyorum. (simdi bakmam demiyor ise baslayinca idare ederiz elifi diyor ama ben artik baktirmak istemiyorum kirildim cunku)

Canım eşim kuş lokumu ve suyunu da hazırlayıp getirdi :) suyunu az koyması ve köpüksüz olması dışında süperdi :KK48:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 66
Zor valla helede 3 olunca cok zor olmali. Benim arkadaslarimin anneside sehir disina gidip aylarca kalirdi torinuna bakardi ama annem daha dogmamis yorunu icin bile ben bakamam biz nadil buyuttuk oda buyutsun deyince oyle kirilmisimki simdi disarida onemli isim olmadigi surece anneme birakmiyorum kendim buyutuyorum hatta ise baslayinca bakıcı tutmayi dusunuyorum. (simdi bakmam demiyor ise baslayinca idare ederiz elifi diyor ama ben artik baktirmak istemiyorum kirildim cunku)
Ben de senin gibi gururluyum canim daha once de ogullarimi buyuturken birakmadim cok zorda kalmadikca birkac davranisi yuzunden kizim 3 aylikken ilk defa birakacaktim hastaneye gitcektim bilegimde beze cikmisti ve geceleri agriyla uyaniyordum kizimi kucagimda zor tutuyordum annem bu arada kiz kardesimin cocuguna bakiyor kardesim calisiyor mecburen birakmak zorundaydim hastane ortamina sokamazdim gittim kapiyi acti keske biriniz buyutseydiniz de ondan sonra digeriniz dogursaydi ben nasil bakcam ikisine dedi sanki surekli bakacak randevu aldim hemen gelcem dedim ve yarim saat sinra aldim birde esim bir kac ay once ameliyat oldu o zaman biraktim yine mecburen

Back
X