• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben de ayni seyi soyleyecektim zaten pasta kurabiye yapiyormus yapabilir bence hem hediye olacagi icin daha bir ozenle yapar insallah cok guzel olue Mira kizin pastasi
Inşallah canım tamam dedim artık bakalım

@minnakkartal cim senin bu irmikli toplardan yapicam tarifi almistim ama sen pisirip ikiye mi boldun degisik kremsanti kullanirken yoksa bu tarif 1 paket kremsanti icinmi bi de toz olarak eklicem dimi soguduktan sonra mi cok soru sordum :)
canım irmik piştikten sonra ikiye böldüm Ilındıktan sonra çoğunluk kısma bir paket Sade toz krem şanti kattım az olan kısma Orman Meyveli olanını kattım dolapta soğutup top şeklini verdim bide o gün yazdım mı hatırlamıyorum irmiği kapatırken bir yemek kasığı Tereyağ ve vanilya koyunca hem parlak hem daa güzel kokulu oluyo

2 paket sade kirem santi 1su bardağı sıvı yağ. 2 su bardağı un.ufaltilmis ceviz.kirem santyi toz haliyle yagla karıştır cevizi kat azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur yap üstünü çok kizarmayacak şekilde pişir.170derece.çok az malzemeyle çok güzel ve pratik bi kurabiye. En güzeli margarin yok.

Ben de o tarifi yqzcktm smdi:)ben 1 kremsanti 1 bardak yag un azck da kabrtka tozu koydm.agizda dagilan guzel bi kurabiye oluyo.buzluga attm dogununde cikarp pudra sekeri serpcm ustune:kk77:@minnakkqrtal gecen sen sormstn sanrm tarifi yazmayi unutmusum sorryo_Obu arada cuma gunu iki ablam gelcek ikramliklari hazirlamaya:))kardes candir:)))

Azad artık beni bitirme noktasına getirdi yarın sabahtan anneme kaçıcam yine, 1 hafta orada kalıcam :) ancak babam başa çıkar onunla. Hergün parktayız, homelesslar gibi Park'ta yatıp kalkıcaz artık :(
Bikaç akşamdır akşam geç bir öğün daha yediriyorum ve emmeden uyutuyorum. Daha doğrusu babası uyutuyor. Çünkü ben uyutunca 2 saatte bir kalkıyor babası uyutunca sabaha kadar sadece 2 kez kalkıyor. Anne bağımlılığını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En azından uyku kısmında. Çünkü tüm gün yapışık bana :(
Emme işini iyice oyuna çevirdi, sürekli ısırmaya çalışıyor. Emmek istiyor ama süt gelsin istemiyor. Bi tek sabaha karşı 4 te uzun uzun emiyor.
Yaz geldi evde açık giyiniyorum diye bulduğu yeri ısırıyor. Ne kol kaldı ne bacak :(
Hala yürüyemiyor o şaşırttı beni baya. Ama emeklemede yarışa katılsa açık ara birinci olur müthiş hız yaptı :( her yeri karıştırıyor bi dk yalnız bırakmaya gelmiyor.
Velhasıl perişanım :( :( :( çok bebek gördüm ben böylesini görmedim o da geldi beni buldu.

bak sen azad efendiye, iyice yaramazlaştılar yahu benim kız tay tay iki yürüyüp bi düşüyor, gündüz bi 15 dakika belki uyuyo gecede kafadına göre emiyo en az 3 kez bir yaşına ümidim inş bi kaç level atlarız ..bazen imdatt diye bağırmak istiyorum..tükenmişlik sendorumu dedikleri bu olsa gerek! İnş zor günler biter hepimi

Ben de o tarifi yqzcktm smdi:)ben 1 kremsanti 1 bardak yag un azck da kabrtka tozu koydm.agizda dagilan guzel bi kurabiye oluyo.buzluga attm dogununde cikarp pudra sekeri serpcm ustune:kk77:@minnakkqrtal gecen sen sormstn sanrm tarifi yazmayi unutmusum sorryo_Obu arada cuma gunu iki ablam gelcek ikramliklari hazirlamaya:))kardes candir:)))
Ohh miss ne güzel... Benim bi kızlardeşim bile yok..çok şanslısın...

Azad artık beni bitirme noktasına getirdi yarın sabahtan anneme kaçıcam yine, 1 hafta orada kalıcam :) ancak babam başa çıkar onunla. Hergün parktayız, homelesslar gibi Park'ta yatıp kalkıcaz artık :KK43:
Bikaç akşamdır akşam geç bir öğün daha yediriyorum ve emmeden uyutuyorum. Daha doğrusu babası uyutuyor. Çünkü ben uyutunca 2 saatte bir kalkıyor babası uyutunca sabaha kadar sadece 2 kez kalkıyor. Anne bağımlılığını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En azından uyku kısmında. Çünkü tüm gün yapışık bana :KK43:
Emme işini iyice oyuna çevirdi, sürekli ısırmaya çalışıyor. Emmek istiyor ama süt gelsin istemiyor. Bi tek sabaha karşı 4 te uzun uzun emiyor.
Yaz geldi evde açık giyiniyorum diye bulduğu yeri ısırıyor. Ne kol kaldı ne bacak :KK43:
Hala yürüyemiyor o şaşırttı beni baya. Ama emeklemede yarışa katılsa açık ara birinci olur müthiş hız yaptı :KK43: her yeri karıştırıyor bi dk yalnız bırakmaya gelmiyor.
Velhasıl perişanım :KK43: :KK43: :KK43: çok bebek gördüm ben böylesini görmedim o da geldi beni buldu.
emme konusunda şu sıra mirada öle emmek istiyo ama süt istemiyo gece çok zor oluyo o yüzden iki fırtta bi kafa çekiyo bu sefer huysuzlanıyo Inşallah annende olmak ilaç gibi gelsin sana

İyi aksamlar kizlar bugun kizim tay dururken iki uc adim atti sonra tekrar tutunuyo koltuga yine iki uc adim atiyo ya tutunuyo yada dusuyo insallah devami gelir yarin 11 aylik oluyoz zaten yasina biraz olsun yurumesinibumit ediyom :KK49:
oyy maşallah inşallh yürür bizimde dün bi durdu ama bgn cesaret edemedi

emme konusunda şu sıra mirada öle emmek istiyo ama süt istemiyo gece çok zor oluyo o yüzden iki fırtta bi kafa çekiyo bu sefer huysuzlanıyo Inşallah annende olmak ilaç gibi gelsin sana
Sağol canım inşallah, tabi annem babam da biz bununla uğraşamayız diyip beni sepetlemezlerse :)

Azad artık beni bitirme noktasına getirdi yarın sabahtan anneme kaçıcam yine, 1 hafta orada kalıcam :) ancak babam başa çıkar onunla. Hergün parktayız, homelesslar gibi Park'ta yatıp kalkıcaz artık :KK43:
Bikaç akşamdır akşam geç bir öğün daha yediriyorum ve emmeden uyutuyorum. Daha doğrusu babası uyutuyor. Çünkü ben uyutunca 2 saatte bir kalkıyor babası uyutunca sabaha kadar sadece 2 kez kalkıyor. Anne bağımlılığını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En azından uyku kısmında. Çünkü tüm gün yapışık bana :KK43:
Yaz geldi evde açık giyiniyorum diye bulduğu yeri ısırıyor. Ne kol kaldı ne bacak :KK43:
Hala yürüyemiyor o şaşırttı beni baya. Ama emeklemede yarışa katılsa açık ara birinci olur müthiş hız yaptı :KK43: her yeri karıştırıyor bi dk yalnız bırakmaya gelmiyor.
Velhasıl perişanım :KK43: :KK43: :KK43: çok bebek gördüm ben böylesini görmedim o da geldi beni buldu.
canim Ece de cok hareketli ve miz miz bugunlerde tek yaptigim yemek ve bulasik o da zorla en son dun sinirim bozuldu oturup agladim yemek yaparken bacagima yapisip agliyor adim atamiyorum uyuyor hemen uyaniyor onceden uyuyordu birkac saat yemegimi yapiyordum simdi cok zor

kızlar fikrinize ihtiyacım oldu yine en yenisinden
şimdi kız kardeşim aradı onun bi arkadaşı var pasta kurabiye yapıyo pasta kurabiyesini ben hediye yapim demiş kardeşim size attığım fotoyu yollamış kelebekli olan yaparım bundan demiş kafam karıştı o kadar ii olmasa da yapar gibi geliyor sonuçta bu cebime kalacak aşağı yukarı 350 tl demek ama ya istediğim gibi olmazsa ayy ne yapsam
Bence yapan birisi varsa bu konuda da kendine güveniyorsa ona yaptır. 350 tl ile miranın biçok eksigini tamamlarsın.
Buarada topiğin meşhur 321 popaçasını bende kaşarlı yaptım ..çok güzel oldu..tarifi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..varsa basit ama güzel kurabiye tarifi de akabilşrşm
3 ymk kaşığı şeker
1pkt vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 pktten az margarin (oda sıcaklığında olacak)
1 su bardağı fındık (küçük parçalar halinde)
Alabildigine un. İyice yoğur yuvarla küçük küçük yağlı kağıtlı tepsiye koy. Üstleri hafif kızarınca (çok çabuk pişiyor sürekli kontrol et) fırından çıkar. Pudraşekerinin içine biraz tarçın koy ve kurabiyeler sıcakken içine batır. Tavsiye ederim çok lezzetli oluyor.

Ne kadara mal oldu?
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Allah nice güzel yaşlarını kutlamayı nasip etsin...
Tesekkür ederım cnm Kendi işyerımızın bahcesınde yaptık yemekler restaurandan geldi masa süslemeyı arkadaşım hedıye yaptı süslemeleri kızkardeşim aldı oğluma babasına ve bana kıyafet aldık pastaya 250 tl verdım misafırlere hedıye vermedım

Bence yapan birisi varsa bu konuda da kendine güveniyorsa ona yaptır. 350 tl ile miranın biçok eksigini tamamlarsın.

3 ymk kaşığı şeker
1pkt vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 pktten az margarin (oda sıcaklığında olacak)
1 su bardağı fındık (küçük parçalar halinde)
Alabildigine un. İyice yoğur yuvarla küçük küçük yağlı kağıtlı tepsiye koy. Üstleri hafif kızarınca (çok çabuk pişiyor sürekli kontrol et) fırından çıkar. Pudraşekerinin içine biraz tarçın koy ve kurabiyeler sıcakken içine batır. Tavsiye ederim çok lezzetli oluyor.
Çook teşekkür ederim, eminim güzel olur fındıklı kurabiye..inş denerim..

Bugun dr kontrolumuz vardı tekrar kan tahlili yaptı yine kan aldılar sabahta iğnemiz vardı çok ağlattık kuzumu bugun enfeksıyonda düşme var ama yeterli depil dedi dr muz iğneler bitti birsüre şurupla devam edıcez test yaptı bağışıklıktanmı yoksa etraftanmı sık hasta oluyor ona gore takvıye verıcekmiş yoksa yıne tekrarlar ben tam 7 ay hıç hasta etmedım kuzumu dişler bsşladığından berı hasta dedım bu arada toplam 400 tl ödedık bu test dahil neyse iyileşsınde inşş
Bu son olsun aşıyı 10 gun sonra yaptır dedı menenjıtı yaptırmamıştım 13 ayda mutlaka yapılacak inek sütünü sordum muhallebıye yarısını bile katma dedı 12 ay tam dolunca başlanabılırmiş

Back
X