• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
BiZim bugun dr kontrolumuz var yarında 1 yaş aşımız iğnelerle birlikte aşı yapıyorlarmı diye sormam gerekiyor bence aşı kalıcaktır sizce?

Bence de yapmazlar canm.gitmeden ara sor yapmiyolarsa bosuna gitme bence.

L Lilium3 gecmis olsun canm.boyle boyle aliscaklar napalm olacagi varsa her sekilde oluyo.hemen atlatir insallah

Doğum günümüzden bir kaç kare
Herşey harika gözüküyor pastanıza da bayıldım..
Kizlar tatilimi cok gzl gecio derken son gun ateşlendi bebisim otelin dr Una gtrdk bogaznda kizarklklar var brzda ates var calpol verin dedi okdr huysuzlaninca 1 gun erken cktk otelden yolda bi aglama krizi 1 saat suaturamadk konyada bi hastaneye gttk hemen dr a sol kulagnda ve bogaznda iltihap var dedi dr antibiyotik şurup. Ve agizdan damla verdi atesi de yükselir diye fitil ve pedifen verdi gece ates 39.3 e kdr ckti fitile dustu calpolvar diye pedifen almamistm 6 saatte bi fitil verdm düşmüştü sbh yibe 38.4 olmstu suan daha ii keske gtmeseydk. Diyorum smdi ;( sindi atesi 37.1 bole olursa fitil vermyimmi en son 5.30 da verdm 11.30 gbi vermm lazm normlde ama atesi yoksa vermiyimmi yoksa verckmym bilemedm
Cnm çok geçmiş olsn. Tatile gittigin için hastalanmadı emin ol evde de ateşleri olabiliyor. İnş. hemen toparlanır.
@kmltm bende kv ile yakın oturuyorum ama bizde durumlar biraz farklı hiç gelip gitmiyor bende gayet mesafeliyim. Sürekli görüşüyor olsaydık bende yapamazdım. Taşınman sanırım senin için daha hayırlı. Bide uygun bi bakıcı bulursan herşey çok daha iyi olacaktır.

Herşey harika gözüküyor pastanıza da bayıldım..

Cnm çok geçmiş olsn. Tatile gittigin için hastalanmadı emin ol evde de ateşleri olabiliyor. İnş. hemen toparlanır.
@kmltm bende kv ile yakın oturuyorum ama bizde durumlar biraz farklı hiç gelip gitmiyor bende gayet mesafeliyim. Sürekli görüşüyor olsaydık bende yapamazdım. Taşınman sanırım senin için daha hayırlı. Bide uygun bi bakıcı bulursan herşey çok daha iyi olacaktır.

Insallah canim:KK19:

Üst üste çok denk gelmiş. Bi iki gün önce olsa acaba bi sorun olur mu? Bixe doğum gğnünde ağlatmayalım ertesi gün gelin demişlerdi
esim tatilden dondgumzde goturelm diyo kontrole.10gun snra sorn olurmu acaba . Saglkocagndanda cagirdilr asi icin. bir yasinda gel dediler doktrda aynisni dedi.

Bir yas asilarini yaptran varmi? Doktru arycam kafam karisti. @azerikızı sen yaptrmis olablirsin

esim tatilden dondgumzde goturelm diyo kontrole.10gun snra sorn olurmu acaba . Saglkocagndanda cagirdilr asi icin. bir yasinda gel dediler doktrda aynisni dedi.
bizi bir gün sonra çağırdı ama ben zaten doğum gününü 10 gün önceden yapacağım için sorun yok sizinki kötü denk gelmiş dediğin gibi doktorla konuş bakalım belki bi on günden bi sorun olmaz sonuçta hasta falan oluncada öteliyolar

Tüm süs eşyalarım elimde kaldı masa örtüm süslemeler ihtiyacı olan birilerine verıcem

dogum günü için farklı şeyler düşünen var mı
ben süs esyalarını aldım seker hamurlu kurabıyelerimi yapıcam ama konuklara verecegm hediyeyei secemedim dogumda ve diş bugdayında şişe kullanmıştm artık başka bişey bulmam lazım

ben süs esyalarını aldım seker hamurlu kurabıyelerimi yapıcam ama konuklara verecegm hediyeyei secemedim dogumda ve diş bugdayında şişe kullanmıştm artık başka bişey bulmam lazım
lavanta kesesi yada bir yaş magneti resim çerçevesi benim kafamda olanlar eminönüne gidip bakacağım buraya eklerim yine henüz bende tam kararımı vermiş değilim

diş buğdayı için mutfak el havlularından aldım rengarenk ve onların üstüne EHA işledim. Elif Hira A... üstünü de kurdela ile bağladım güzel bir hediye oldu..

Eklentiler

• 11196249_10207016827038845_6673417465406317580_n.webp
    11196249_10207016827038845_6673417465406317580_n.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 73
bizi bir gün sonra çağırdı ama ben zaten doğum gününü 10 gün önceden yapacağım için sorun yok sizinki kötü denk gelmiş dediğin gibi doktorla konuş bakalım belki bi on günden bi sorun olmaz sonuçta hasta falan oluncada öteliyolar
Doktr donus yapsi snra saglk ocagiyla goruscem

kızlar fikrinize ihtiyacım oldu yine en yenisinden
şimdi kız kardeşim aradı onun bi arkadaşı var pasta kurabiye yapıyo pasta kurabiyesini ben hediye yapim demiş kardeşim size attığım fotoyu yollamış kelebekli olan yaparım bundan demiş kafam karıştı o kadar ii olmasa da yapar gibi geliyor sonuçta bu cebime kalacak aşağı yukarı 350 tl demek ama ya istediğim gibi olmazsa ayy ne yapsam

Kızlar günlük beslenme nasıl siz de paylaşır mısınız?
Ne kadar anne sütü, kaç öğün kaç ara öğün?
Öğünlerde neler veriyorsunuz?

kızlar fikrinize ihtiyacım oldu yine en yenisinden
şimdi kız kardeşim aradı onun bi arkadaşı var pasta kurabiye yapıyo pasta kurabiyesini ben hediye yapim demiş kardeşim size attığım fotoyu yollamış kelebekli olan yaparım bundan demiş kafam karıştı o kadar ii olmasa da yapar gibi geliyor sonuçta bu cebime kalacak aşağı yukarı 350 tl demek ama ya istediğim gibi olmazsa ayy ne yapsam
aman yptir ne kdr kotu olabilir ki

bende bu ufleyince kopuk cikab zimbirtilardan aldim ustune etiket yapcam bi de bonibon alip onlari kaplicam bi de posetli kuraviye yapicam o kadar

ben kızımınn doğum gününü hello kitty konseptli yapacağım misafirlerede hello kitty şeklinde sabunlar yaptırdım

Back
X