• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tesekkur ederm kzlar smdi uyudu kuZucuk cok yok atesi inip cikio ama calpolle idare ediyim en iisi 38 ustune cok ckrsa fitil veririm yine antibiyotik olarak ta ceftinex verdi dr persembe nasipse istanbula gidiyorm artk kontrole ordaki kendi dr Una gotururum
Su bebisler hc hastalanmasn ya baygın baygın bakio kuZucuk

Kizlar cola reklami bir de didi reklaminda Ece bir döktürüyor cok komik hareketler yapiyor esimle koptuk az once resmen bir daha cekip instagramda paylascam

Efe'nin en çok sevdiği reklam ; Hopi (paracıklar paracıklar katlansın hep paracıklar) :KK45:

Doğum günümüzden bir kaç kare

aaaay bayıldım..çok güzel..özellikle pasta çok hoşmuş,nerden ve kaça yaptırdınız?

Tesekkur ederm kzlar smdi uyudu kuZucuk cok yok atesi inip cikio ama calpolle idare ediyim en iisi 38 ustune cok ckrsa fitil veririm yine antibiyotik olarak ta ceftinex verdi dr persembe nasipse istanbula gidiyorm artk kontrole ordaki kendi dr Una gotururum
Gecmis olsun canim

@kmltm bencede mesafe şart kv ile.. Gerçi bakıcı bulmakta zor.. Bende arıyırum eylülmdönemi için..çocuğun için katlanılacak tip te değillerse hemen taşın

Efe'nin en çok sevdiği reklam ; Hopi (paracıklar paracıklar katlansın hep paracıklar) :KK45:

aaaay bayıldım..çok güzel..özellikle pasta çok hoşmuş,nerden ve kaça yaptırdınız?

Aynen emre de bayiliyo hopi ye:))

@kmltm bencede mesafe şart kv ile.. Gerçi bakıcı bulmakta zor.. Bende arıyırum eylülmdönemi için..çocuğun için katlanılacak tip te değillerse hemen taşın

Aslnda iyi ama her seye karisiyo canm.her seyden haberi olsun istyo.oraya gittgmzde emre aglasa bile bana vermemek icin kirk takla atiyo:))normalde iyiyz de araya cocuk girince ve her gun gorusme konusu olunca nasl olurz bilmyorum.ramazandan sonra tasincm ama bakici da bulurm umarim Allah iyilerle karsilastirsjn

Çok gecmiş olsun cnm bizde atesli enfeksıyon gecırdık iğnelerımız bugun bıtecek benden bulaşmıştı insan kendını suçluyor olacaksa heryerde oluyor gecen haftayı bir saat bıle uyumadan ağlayarak kucakta gecırdık dr gttığımızde titrıyordu atesi düşmedi uzun sure bak senınkı düşmüş hemen atlatırsınız inşş

BiZim bugun dr kontrolumuz var yarında 1 yaş aşımız iğnelerle birlikte aşı yapıyorlarmı diye sormam gerekiyor bence aşı kalıcaktır sizce?

Çok araştırdım bursada yaptırdım cnm cupcake ödüllü bir pastacı kendisiymiş allah çıkardı karşıma hastalıkla uğraşırken dilimini 10 tl yapıyorlardı genelde indirim yatırdım 250 tl aldı

Son düzenleme:
Doktr kontrolumuz ve menenjit asisinin ikinci dozu var dgum gunumuzle ayni gun nasl olcak bu is. Dgum gununden snraki gun kuzenimin kinasi var ertesigun dgunu var sonraki gunde tatile gdicez. Ee bu asilar nezamn olucak

Kizi uyuttum abisine biraktim manav market yapayim dedim evde birsey kalmadi pisircek kitliktan cikmis gibi ne gorduysem aldim elimde bir dunya yük boynum kotu zaten nerdeyse aglaya aglaya gelecektim eve hala ellerim titriyor eve geldim bir baktim uyanmis kucuk hanim huysuzluk yapti emziriyorum simdi uyusun biraz daha yemek yapcam
Cnm senin yükün gercekten zor kıyamam sana dünürüm annem derki böyle sıkılıp yorulduğumda ellere yapmıyosun kendi eşine çoluk çocuğuna yapıyosun yapacaksın tabii diyip kızıyo

Doktr kontrolumuz ve menenjit asisinin ikinci dozu var dgum gunumuzle ayni gun nasl olcak bu is. Dgum gununden snraki gun kuzenimin kinasi var ertesigun dgunu var sonraki gunde tatile gdicez. Ee bu asilar nezamn olucak
Üst üste çok denk gelmiş. Bi iki gün önce olsa acaba bi sorun olur mu? Bixe doğum gğnünde ağlatmayalım ertesi gün gelin demişlerdi

Gecmis olsun ALlah sifa versin

Back
X