Canlarım benim sizleri seviyorumm. Radyolog böbreklerdeki büyümeyi 7-8 mm olarak ölçtü. 10 mm Kadar buyuyebilir bir sıkıntı olmaz, 20 mm üzerine çıkınca ameliyat yapılıyor dedi.Yani beni baya rahatlattı. Takip altında tutulacakmışız şimdilik.Daha rahatım artık, şükür.Nabzımı ölçtü 100 ün üzerine çıkmış, cok heyecanlısın galiba dedi
Kalbini, diger organlarını, inceledi onlarda bir problem de yokmuş şükür. Bir de biraz aşağı yerleşimliymiş rahmimde, o yüzden kafa hep aşağıdaymış, çok ayakta kaldığımda kasıklarımdaki agrının sebebi de buymuş. Ama hic bir tehlike görmüyorum dedi. Haftasıyla uyumlu dedi.
Mutluyum şu anda, Allah dermansız dert vermesin bizlere.
Çileğim senin de güzel haberlerini alacağız inşallah, meraklandırma bizi.Bekliyoruz
Canım pufpufum cok sagol, organları gibi enteresan, bir o kadar da özel arkadaşım benim. Sen de annelik heyecanıyla deliye dönen ama bunu( kötü bir Şey olacak korkusuyla) pek de çaktırmamaya çalışan, deli dolu, kimseyi takmayan birisin.Baskalarına yardım için çıldıran, cok tatlı bir annesin.Fotografını da gördüm cook da gúzelsin.
Evet ben de yesil erik gibi hem ekşi, hem tatlıyım. Oturup hiç üşenmedn yazmışsın, cok sağol. Seni seviyorum ben de♥