- 15 Ocak 2014
- 246
- 43
- 34
günaydın kızlar sanırım kendi kendime nazar değdirdim akşam eşimle çok fena kavga ettik..o beni kırıcak çok kötü bişey yaptı..her tarafım kasıldı soğuk suyla zor sakinleştirdim kendimi..kızıma bişey olucak diye okadar korktumki oan ne eşim nede kendim umrumdaydım sadece sakin olup onu hissetmeye onunla konuşmaya çalıştım göğüsüm kafesinden fırlıcak gibi kalkıp iniyodu dişlerim dudaklarım uyuştu çok kötüydüm bu sabah ufakta olsa kızım anne ben burdayım dedi onu üzmekten okadar korkuyorumki daha kokusunu içime çekmeden anne olmanın ne demek olduğunu anlıyosun..eşim bugün nöbetçi..annem bende temizlik yapıcaz..onun yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum arıyo açmıyorum..Rabbim bana evladım için dayanma gücü versin..yoksa ağlamaktan ziyan edicem kendimi.....
Canım şimdi sinirlisin ama iki gün sonra barıştığında keşke bu kadar fevri davranmasaydım dersin bunu düşünüp biraz sakinleş lütfen. Hem bak eşin tel ettiğine göre bence senin kırgın olduğunu anlamış... Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun canım lütfen böyle düşün. Bence bugün eşinin nöbette olması bir bakıma iyi olmuş kafanı toplarsın biraz temizlik yaparken kendini dinlersin harcadığın enerjiylr birlikte tüm sinirin de akar gider akşam da kociş bi özür çaktı mı eskisinden iyi olursunuz inşallah canım😉 hem bak aklıma ne geldi. Sinirlendiğinde doğumgünündeki pastayı düşün. Eşinin o pasta için daha doğrusu senin için ne kadar uğraştığını ve onun seni ve bebişinizi ne kadar çok sevdiğini düşün