2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
kızlar ya bu bebek şampuanı kremi losyonu falan en iyi marka hangisi. hangi markanın almak lazım :KK53::KK53:
bebek şampuanını ne yapacaksın cnm merak ettimde :KK1::KK1:
Kilonu söylemeseydin 57-59 arası derdim :KK1: olsun göbiş büyük olsun bebiş rahat rahat oynayıp dursun :KK9: :emir_bebek:
boyum uzun oldugu için kaynıyo arada kilom...göbeğimde kocaman bebişim dönerken sağa sola çarpmıyo bende hiç hissedemiyorum haraketini:KK17::KK17:
Sanırım bi tek ben tartıya çıkınca kilo aldığıma seviniyorum :KK1: :KK1:
incesin yaa ondan canım...
Teşekkür ederim canımm:KK16: yeşil erik olsada yesek :KK39: :KK1:
bencede ya olsada yesek...
 
hihihihihi güzel anne seniiiiiiii :KK54: Aynen ne bencıller bırde mınıbus zaten balık ısrıfı kapılar da gıdıolar ben olelerıne cogunlkuk bınmıorum sonuc ıse gec kalıorum her sabah :KK1:

Hiç boş otobüs de denk gelmiyorki :KK43: Bi kere yine ayaktaydım ve en öndeydim. Şansıma bir kaza atlattık ve sımsıkı tutunmuş olmasam ön camdan fırlayacaktım. Şoför kolunu gerdi de düşmedim :KK43: Sinir oluyorum yaa :KK47:
 
Canım hiç korkma benim kahverengi kanamam abartısız tam bir ay sürdü. Çok şükür şimdi geçti. Sadece ilk gün Dr a gittiğimde aktif kanamaydı. Orda serum takıldı ve sadece bir iğne yedim. Sonrası için iğne de vermemişti.

Yaaa... Senin de sonradan mı oldu canım kanaman? Benimki bugün kesildi. Regl kanaması gibi 3,5 gün sürdü. Çok ilginç bir durum
 
Kızlar yardım göbegimin hizasında aşağı doğru bir ağrı var bir iki saniye duruyo tekrar ağrıyor uyudum uyandım hala var ya:KK43:
 
bebek şampuanını ne yapacaksın cnm merak ettimde :KK1::KK1:

boyum uzun oldugu için kaynıyo arada kilom...göbeğimde kocaman bebişim dönerken sağa sola çarpmıyo bende hiç hissedemiyorum haraketini:KK17::KK17:

incesin yaa ondan canım...

bencede ya olsada yesek...

kız bebiş için alışverişte almıcakmıyız :)) pişik kremi, şamğuan sabun falan :KK52::KK52::KK52:
 
Güzel anneler ve minik bebişleri nasılsınız bakalımmmm :KK16: Biz bugün kontrole gittik bebişimle.Hem doktor amcamız hemde dopplerimizi çeken ablamız bol bol gösterdi bebeğimizi bugün birsürü fotoğrafı oldu yine hemde çok güzel fotoğraflar, pipisini bile çekti doktor amca :KK1: Keyfi yerindeydi sıpamın bir eli ağzınnda bir eli ensesinde yatıyordu bu arada bacaklar sürekli hareket halinde,bakmaya doyamadımmmm :nazar: :nazar: en önemliside hiç sorun çıkmadı maşallah sapasağlammış bebeğim :nazar: bu arada doktordan çıkınca babamız gezdirdi bizi sinemaya gittik alışveriş yaptık yeni geldik eve..Kızlar bu arada kışlıklarda çok indirim var ben baya bi 3-6 ve 6-9 ay bişeyler aldım,Bebişimin yeni cicilerinide diğer topice atarım bi ara,şimdi biraz dinlenelim çok yorulduk öpüyoruzzzzzz :KK9: :KK9:
 
$photo.jpg

bu da benim göbiş kızlar biraz önce çektim :)) :KK52::KK52:
 
Kesinlikle hem istedigimiz kiyafetleri giyemiyoz bi de kilo aldik saclar da boyle olunca hos durmuyo pek saclarimi kestirmeme esim izin vermiyo da blki boyarim bn de...


Benim saçlar sarı. Diplerim çoktaaan çıktı. Haftaya kısmetse abimin nişanı var ve ben bu halde katılmak zorundayım. Çünkü doktorum organik de dahil, doğuma kadar saç boyamak yasak dedi :KK43:
 
Son düzenleme:
bnde 2 kılo aldım kızlar ya bende kabızlık var bu ara çok kotuyum ynı nasıl gecer ki kontrolum pazartesi gunu neden olabılır ki :KK17:
 
Selam annişler.bugun kontrolümüz vardı çok güzel geçti.bebişim 22 cm 324 gram olmuş herşey yolunda dedi doktorumuz.3 lü tarama için kan verdik.bu hafta içinde de tetanoz aşımızı olucaz nasipse. Doktorum saçlarımı boyatmama da izin verdi.sarışın günlerime geri döndüm:)
 
X