bugun yoğun bir gündü kızlar geçmişi okuyamadım çok hızlı gidiyor valla yetişemiyorum.
paylaşmak istediğim bişeyler var ancak bu saate kaldı.bugun gebelik eğitimine başladık biz oğluşumla
çok keyifli ve çok eğitici bir program ilk gün için çok güzel izlenimler bıraktı bende.devlet hastanesini tebrik ettim. 22 senelik bir ebe veriyor eğitimi tabi oda eğitim almış bu konuda, egzersizler yaptık aklımıza takılan herşeyi sorduk çok güzeldi çevrenizde varsa mutlaka gidin.20. haftadan sonra başlıyormuş zaten kesinlikle tavsiye ederim.1.30 da başladı 4 te bitti plates yaptık en son biraz dinlenip çıktık 8 kişilik bir grup çok kalabalıkta değildi.çok eğlendik hemde bilgilendik.
ebenin özellikle dikkat etmeniz gereken şeyler die bahsettiklerini sizinle paylaşayım.
sırtüstü 5 dakikadan fazla yatmayın dedi,ama gece uykusunda sırtüstü yattığınızı farkederseniz paniklemeyin gece uykusunda vücut fonksiyonları yarıya düşer dedi. oyuzden normalden daha az etkilenir bebeğiniz dedi.yinede mümkünse sola yada sağa yatın dedi.
kegel egzersizlerine başlamanın tam zamanı dedi.(doktor kontrolünde olmalı mutlaka kafanıza göre egzersiz asla yapmayın dedi)
göğüs ucunu asla uyarmayın ve hatta dokunmayın dedi bu önemli dedi doğumu tetikler dedi.
doğum hakkında çok güzel bilgiler verdi.devlet hastanesi olduğuna göre bu uygulama buraya özel değildir sanırım kızlar mutlaka bulunduğunuz yerdeki kadın doğum hastanesine sorun eğitim hakkında bilgi alın gerçekten çok keyifli.