2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
kızlar bende hemeroid başgösterdi :96::96: hi bi zorlanma yok acı yok ama niye böyle oldu anlamıyorum :KK50:
 
allah a şükür kabızlıgım yok bugün hamur kızartması yedim hiç kızartma yemiyodum ve ben sürekli oturuyorum yani bilgisayar başında çalışıyorum ondan mı acaba :KK50:

benim lise yıllarımda da olmuştu tedavi olmuştum geçmişti, şimdi üşütünce, acı yiyince, hamur işi yiyince ve kabız olunca ağrı oluyor. lifli gıdalar tüketip bol su içersen rahatlarsın. hareketsizlikte etkilidir. tam olarak hemoroid değildir bence seninki kanama ağrı falan yoksa.. dikkat edersen hemen geçer.
 
benim lise yıllarımda da olmuştu tedavi olmuştum geçmişti, şimdi üşütünce, acı yiyince, hamur işi yiyince ve kabız olunca ağrı oluyor. lifli gıdalar tüketip bol su içersen rahatlarsın. hareketsizlikte etkilidir. tam olarak hemoroid değildir bence seninki kanama ağrı falan yoksa.. dikkat edersen hemen geçer.

edicem inşallah.elime böyle balon gibi bişey geldi :26::KK17::KK17::KK17::KK17:
 
Cok gecmis olsun bacilar :KK19:
Bende de vardi sanirim uzman doktor muayene ettiginde damardaki zedelenme demisti sadece ...
Ic kanama suphesiyle yonlendirmislerdi.....
Ki arastirmalarim sonucu ic hemoroid baslangic belirtilerinden idi....
Ama sukur hamileligim boyunca gayet iyi gidiyorum :nazar:
 
hayırlı olsun canım, tebriklerr
benimde gönlümden erkek geçiyordu ama kız çıktı, 17 . haftada bakmıştı kız dedi direk hemen, haftaya gitcez bizde bakalım değişiklik oldumu bizdede :):):
seninkini kaç haftada demişti kız diye ??

insallah şaşırır da senın de gönlünden gecen olur tatlım :) olmasada saglık olsun elı ayagı duzgun olsun masum bebişinin :*
persembe gunu bellı oldu benım, yanı 21,nci hafta olmus oluyo
 
insallah şaşırır da senın de gönlünden gecen olur tatlım :) olmasada saglık olsun elı ayagı duzgun olsun masum bebişinin :*
persembe gunu bellı oldu benım, yanı 21,nci hafta olmus oluyo

İşin kötüsü bebişe pike takımı, fistodan kundak diktirmiştim pembe, hatta bıkac esya da almıstık giysi hep pembe, hepsi yalan oldu :KK70:
Allah'tan eltimin kız kardesi de dogum yapcak onunki kız, ona satıcam dikilenleri o da bana aynısının mavisini yaptırıcak artık :) aldıgım gıysılerden de degıstırebıldıklerımı degıstırıcem, degısmeyenlerde hedıye artık ::)
 
Merak eden iyi dileklerini sunan arkadaşlarım teşekkür ederim size.Sizden başka kimse umursamamış beni:-( Bebegimin saglıgı yerinde, hersey yolundaydı ama kafası aşagıda, ayaklar gòbek deligimdeydi dr pek bakamadı.Kemdini gòstermedi sıpa:-) Ama maşaallah pipi hep meydandaydı. 21 cm ve 225 gr çıktık.4 gün de ilerdeyiz.Sizlere slmı var bebisimin.
Bu arada hastane çıkışı ve bikac tane zıbın-alt takım da aldım.Herseyleri pek güzel.♥♥
Canım benim bebişte ayaklarını mideme dayadı bazen öne eğilemiyorum müsaade etmiyor sıpa
kızlar iki üç gündür yürürken ilk başta birşey olmuyor ama sonra göbek kısmıma tam ağrı geliyor,iyice yavaşlayınca rahatlıyor nispeten. sizde hiç oluyor mu? büyüdüğünden mi yoksa başka bi sebep olabilir mi sizce?
Aynı şey bendede oluyor biraz yürüyünce göbeğim sertleşiyor.
 
canım doğum günün kutlu olsun ne mutlu sana Allah sana böyle güzel bi hediye nasip etti bebeğinle ilk doğum günün işin güzel tarafından bakarsak inşallah eşinle de barışmışsındır.


canım neredesin istanbulda bilmiyorum tüm devlet hastaneleri tahlilleri yapıyor gdince muayene istemiyorum tahlilleri yaptırıcam demen yetiyo detaylı için ben üniversite hastanesine gidicem fatihte bakalım nasıl olacak azerikızı tavsiye etti o memnun kalmış


canmım benimde öyle başladı öyle de gidiyor birşey tık tık atıyo gibi zaten hareket halindeysen anlaşılmıyo sakin sakin yatarken eğer bebiş de uyanıksa anlaşılıyoyani benimki öyle şimdilik eşim elini koyuyo bak tık yaptı diyorum o daha anlamıyo bu arada herkes bebişinin önden gittiğini söylemiş gün olarak benimki 10 gün geriden gidiyo :44:sağlıklı olsun da napalım

cnm doktora mı girdiğinde muayene değil tahlil istiyorum dememiz gerekiyor.. fatihte hangi hastane acaba ve de doktor ismi verebilirseniz sevinirim, oraya gidebilirim cnm:)
akşamları oturuyorken hissediyorum genelde ama hergün dğl dün bayaa hissettim mesela... geçenlerde de bir gece uyandım ansızın niye uyandımki fln diyordum kendi kendime lavabo ihtiyacım fln da gelmemişti ama çok geçmedi karnımda yine bişeyler hissettim:) tebessümle uykusuz geceler başladı sanırım dedim kendi kendime:) inş bebişimdirrrr:) hareketlerini hissedince çok farklı oluyor insan:) Rabbim herkese bu gzl duyguyu tattırsın inş bebebk dileyen heerkese nasip etsin inş....
 
senle aramızda 1 gün var ama ben daha hiçbişey hissetmiyorum..
hehehehe artık gülüyorum,sinirlerim bozuldu :KK1: bekliyoruz bakalım benim köfte ne zaman "ce eeee" diyecek.. Uslu çocuk vesselam :KK34:

aramızda 1 gün dğl 4 gün var cnm:)) bizimki geriden gidiyormuş 5 gün... geçen hafta doktorum haziran 28 gibi doğum görünüyor dedi... ilerleyen zamanlarda değişir mi bilmiyorum ama döllenme geç olmuş olabilir dedi... hissetmeye gelince bn de çok iyi anlamadığım için emin olamıyorum ama öyleyse eğer çok hoş bir duygu cnm kısa zamanda hissetmeni dilerim:KK66:))
 
kedidir o kedi:KK1::KK1: canım tabi bebeğin hareketleridir ben ilk 11. hafta da pıtpıtlar hissetmiştim ama çok hafifti göz seyirmesi gibi şimdi de baya hissediyorum az önce turşu yerken hiç durmadı :))

:)) maşallahhh sn epey erken hissetmişsin cnmm... bn de diyorum erken heralde yanlış hissediyorum diyordum:) geç bile kalmışız baksana:KK70: her gün hissedilmiyor ama dğl mi cnm bn dün çok hissettim mesela ama bgn yok bsy
 
Kizlar ilk net hissettigimde 31 Aralik gunuydu....
Hic unutmuyorum gece tekmesine kalkmistim ....
Kalktigimda da yedim bir iki tekme baya bir aglamistim :KK16:
Bu gercekten bambaska bir duygu :21:
 
Kızlar ben hamile kaldığımda 53 kiloydum ilk 3 ay içinde bıkaç kilo vermiştim şuan 21haftadayız toplam 6 kilo almışım bu kilonun 3 kilosunu son 3 haftada almışım doktorum bıraz dıkkat etmemı söyledi:KK1:

Ben 55 kiloyla hamile kaldim 18+4 um 2,5 kilo almisim, bana cok gibi geliyor ama bakalım inşallah fazla almam.
 
X