- 1 Ağustos 2013
- 467
- 42
Hii inatcisin sende benim gibi saka saka..
Sen daha iyi bilirsin canim
estagfurullah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii inatcisin sende benim gibi saka saka..
Bosver o zaman onu.. gel biz takilalim.. bebisin hareketlerini hissediyor musunHii inatcisin sende benim gibi saka saka..
Kızlar kaçıncı haftanızdasınız ve kaç kilo aldınız??
Kizlr kc gunde bi ultrosona giriyorsunuz
kızlar yaa bu isim olayı delirtiyor artık beni.. eşimle her gün bunun kavgasını ediyoruz. inada bindirdi şuan işteyiz hala msj atıyor bana baskı yapıyor. çok mu yanlış bişi istiyorum ben ya, ikimizin ortak kararı olsun diyorum. birimizin beğenmedi bişi koymayalım ve sadece çocuğu düşünerek verelim bu kararı istiyorum. o ise annesinin ismini koymaya çalışıyor, alış diyor bide bana!
Hava süper evde temizlik var ohhhhhh misssssssss
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar..
Merak etmeyin aranızda en kilolu ben hamile kalmışım :)
1.72boy 92 kilo ile hamile kaldım hiç mide bulantım kusmam falan olmadı dolayısıyla kilom hiç düşmedi ilk 3 ay kilo almamaya dikkat ettim 4.ay 1 kilo almışım..
Şuan 18. Hafta bitiyo toplamda 1,5 - 2 kilo aldım iyi gidiyorum diye düşünüyorum ama bakalım devamı nasıl gelicek..
Zaten son iki ay istemesemde bol bol alıcam bakalım.. Hayırlısı..
gözün aydın cnm değerleriniz gzl çıkmış... bsy sormak istiyorum... rahim ağzı ölçümüünü nasıl yapıyor cnm alttan mı bakıyor yoksa detaylıda belli oluyor mu o da?? bir de detaylı ultrasonu kaça yaptırdın??[/QUOT
Teşekkür ederim canım
Rahim ağzı ölçümünü karından bakarak yapıyor.
Karından bakarken bak bu başı, bu ayağı, bu karnı felan derken
bak bu da rahim ağzı kalınlığı dedi ve ölçtü 42 cm çıktı.
önce başı ölçtü 18+5 günlük dedi
Karnını ölçtü 18+6 günlük dedi
Bu da rahim ağzı kalınlığı dedi ve hatta resmini çekti verdi.
Rahim ağzı kalınlığı için ayrıntılı ultrasona gerek yok canım,
doktor kendi cihazıyla ölçüyü, bebeğe bakarken ona da bakıyor.
Bana ayrıntılı ultrasona girmek istersen gelecek ay ...doktora git istersen dedi.
Kendi cihazı gelişmiş olmadığı için özel muayenehanesi olan bir doktoru tavsiye etti.
Yalnız ben daha bu doktoru aramadım. Arayıp bir fiyat öğreneceğim bakalım.
Fiyatı öğrenirsem sizinle paylaşırım arkadaşlar.
Bu arada bana bu doktoru tavsiye eden EMA ve MYMHABMAB (adını yanlış yazmış olabilirim)
arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sorularıma çok güzel ve açıklayıcı cevaplar veriyor.
Ben sormadan bana herşeyi çok güzel anlatıyor.
Canım yanlış hatırlıyorsundur, rahim ağzı kalınlığı 4,2 cm dir. 42 cm rahmin ciğerlerine kadar çıkmış olur
sabahtan beri hiç yanıma gelmedi çok kırgınım barışacağımı sanmıyorum yani sarılmak içimden gelmıyor onun gelmesi lazım
20. Haftadayım, 3 kilo aldım, ama asıl 6. Aydan sonra dikkat et diyorlar, hızlı alınıyormuş.
Doktorumuz ayda bir çağırıyor ama bazen 3 hafta oluyor.
İki isim koyarak çözüme ulaştırabilisiniz. O istediğini koyar sen istediğini koyarsın.
Ooohhhh iyi günlerde kirlen canım....bizde hava güzel diye gezdik vallaha bütün gün, bebek arabalarına baktık, Kıyafet ve oda takımı baktık, nerdeyse 3-4 km yürümüşümdür. Artık havalar böyle giderse iş yerinde öğlen araları da yürürüm. Çok kilo almam umarım :)
Hehehehe guldurdun beni aksam aksam..alemsinCanım yanlış hatırlıyorsundur, rahim ağzı kalınlığı 4,2 cm dir. 42 cm rahmin ciğerlerine kadar çıkmış olur
Bosver o zaman onu.. gel biz takilalim.. bebisin hareketlerini hissediyor musun
Adana damisin yoksa sen
20. Haftadayım, 3 kilo aldım, ama asıl 6. Aydan sonra dikkat et diyorlar, hızlı alınıyormuş.
Doktorumuz ayda bir çağırıyor ama bazen 3 hafta oluyor.
İki isim koyarak çözüme ulaştırabilisiniz. O istediğini koyar sen istediğini koyarsın.
Ooohhhh iyi günlerde kirlen canım....bizde hava güzel diye gezdik vallaha bütün gün, bebek arabalarına baktık, Kıyafet ve oda takımı baktık, nerdeyse 3-4 km yürümüşümdür. Artık havalar böyle giderse iş yerinde öğlen araları da yürürüm. Çok kilo almam umarım :)
Hehehehe guldurdun beni aksam aksam..alemsin
bende güldüm okuyunca sizde gülün istedim
Bizim kacaklar nerede yaw pufpuf huzeyfe cilek azeri deterjan aysenaz oetgsl ve diger fistiklar... icimden bi ses buralarda oldugunuzu soyluyor
yoo sivas neden ki
Profil bilgilerinde yasadiginiz yer adana yaziyor da burdasin sandim
canlarım tatlı annişerimm Kontrolümüz çok iyi geçti çok şükür herşey yolunda dedi... 21 cm 280 gram olmuşuz yüzünü falan pek net gösterdi kızım.. Bebeğin kafasında küçük kistler var bu ayrıntılı ultrasonda çıkar sakın korkma bunlar kayboluyo dedi :26: Bi o kafama takıldı ama korkma dediği için rahatım 10 şubatta renkli ultrasonum var 14 şuabattada kontrolüm var..bidahaki gelişinde şeker yüklemesi yaparız dedi yada sağlık ocağı yapar dedi..siz nerde yaptırcaksınız kızlar :26: özelde ücretlimi oluyo şeker yüklemesi
Bol tekmeli gecelerhmm yok orda değilim. ben çıkıyorum cnm uykum geldi. gece bebekler daha hareketlenıyor sanırım gece bebeğimi dinleycegm sen de öle yap
aaa detaylıya kendi doktorumuz bakacak sanıyordum bn:) çok aydınlattın cnm çok sağol... Senin özeldeki doktor şunları istiyorum dediğinde devlette yaptıracam diyorsun heralde sn anladığım kadarıyla... Bnm doktor bu zamna kadar 2li ve dörtlü istediı bn de o hastanede yaptırdım... Detaylı diyince de fiyatların bu kadar yüksek olduğunu bilmediğim için seslenmedim açıkçası :)
Kızlar size bir soru; siz bebeginizin haftasında, ultrasonda çıkan haftayı mı takip ediyorsunuz yoksa son adet tarihinize göre olan haftayı mı?Benim bebiş 4 gün önde gidiyor tabiki haftası da degisiyor.Kafam çok karısıyor.Hangi haftadayım bilemiyorum:-(
Kızlar size bir soru; siz bebeginizin haftasında, ultrasonda çıkan haftayı mı takip ediyorsunuz yoksa son adet tarihinize göre olan haftayı mı?Benim bebiş 4 gün önde gidiyor tabiki haftası da degisiyor.Kafam çok karısıyor.Hangi haftadayım bilemiyorum:-(