- 12 Mart 2011
- 307
- 23
canım bence eşini ikna etmeye çalış inat etme sakın daha önünde zamanın var eğer ikna olmazsa da hiçbir şey söyleme tamam da deme zamana bırak doğum olunca naz yap güzel sözlerle eşini etkile erkekler çocuk gibidir hemen kanarlar zaten bebeğin de heyecanıyla dediğini yaptırmaya bak bence bana da eşimin kardeşleri üç defadır güya şaka yapıyorlar kaynanamın ismini koymam konusunda bir keresinde eşim abisinin eşine dediki senin iki tane kızın var sana düşerdi sen niye koymadın dedi öylece kaldı ama ondan sonra bir kere daha aynı şeyi söylediler eşim yoktu ben de sinir oldum bir de doğum yapacağım yere daha doğrusu pahalı olmasına doğum şekline ben epidural normal istiyorum epidural yaptırma ağrılı yap bunlara bile karıştılar eve gelince eşime söyledim o da boşver biz ne biliyorsak onu yapıyoruz çatlasınlar dedi
eşini tebrik ediyorum canım, benimki olsa sesini çıkarmazdı büyüğü diye eminim.ve konuyu bende kapamaya çalışıyorum ama bu kez ayşem diye sesleniyor dayanamıyorum, söyleme diyorum yine yapıyor. ben kızıma ismiyle bile seslenemiyorum onun yüzünden, yapmak istediklerim var yapamıyorum ama umru değil. kızma sakin ol ama alış diyor sürekli. sürekli ağlatıyor