- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Selam annişler bende bugun bebişimi hissettimmmmm çok güzel ya pıt pıt. Hepinizim biran önce hissetmesini dilerim.iyi akşamlar
ne güzel canım darısı tekmelere ozaman....:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam annişler bende bugun bebişimi hissettimmmmm çok güzel ya pıt pıt. Hepinizim biran önce hissetmesini dilerim.iyi akşamlar
Kızlar ya bugün aşı olmaya gittim. Siteden de gördüğüm kadarıyla çok zor oluyormuş kol şişiyormuş falan diye biraz korkmuştum. Hatta hemşireye de söyledim. Yooo hiç öyle bi geri dönüş olmadı bu konuda dedi. Ben böyle büyük bir iğne sanmıştım. Azıcık bişeydi zaten. Kolumun arka tarafına doğru vurdu iğneyi saniyeler içinde. Hiç acımadı. Sonra da hiç ağrı vs olmadı. Bana doğru iğneyi mi vurdu acaba diye düşünmeye başladım. Acaba size iğne yapan hemşirelerin eli mi ağırdı? Hiç anlamadım valla...
evet haklı olabılırsın ama naparsın korkuyorum.bişiy olur dıye.zor bi surecten geçtım ınslh hepımız zamanında sag salım kucagımıza alırız bebıslerımızı
canım bunun aynısını arkadaşım aldı 2200 tl yatak da dahil sen istanbuldamıydın adres verebilirim
Pufpufuuuum garibiiiiimmm polyannam beniiiiimmm....
Normalciler cokta ya nasilda kendine pay cikariyosun....olsun sonucta sezaryencisinn.... olsun sende bizden sayilirsin asagiya atilan dikislerden korkuyomussun....falan uzak dur benim normalcilerimdeeeenn amacini biliyorum ben seniiiiinnnn
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey normaldi.
Bebek yine cinsiyeti göstermek istemedi,
bu doktor da bu çocuk çok edepli, inatçı göstermiyor dedi
Organların gelişimi iyi dedi, 2 gün önden gidiyormuş.
Boy 23 cm, kilo 270 küsürlü bişey dedi.
Bu kilonun ortalama bir kilo olduğunu, genelde doktorların
bebeklerin kilolarını bu kiloda olmasını istediklerini söyledi.
Eğer böyle giderse bebek tahmini olarak 3200 kg doğar,
bu da hekimlerin istediği ortalama bir kilodur dedi.
Herhalde normal doğum açısından söylemiş olabilir.
Gelecek ay özelde ... doktora gidebilirsin, onun cihazı daha gelişmiş,
ayrıntılı ultrasonu var, organlarının tam olup olmadığını görebilirsin dedi.
Perinatologmuş bu tavsiye ettiği doktor. Riskli gebelik uzmanı.
Çok şükür herhangi bir riskimiz yokmuş. Rahim ağzı mesafesini ölçtü.
42 cm çıktı. 25 cm in altı riskliymiş, erken doğum riski olması açısından.
çok şükür erken doğum riski de yokmuş. Doktorum ilaçlarımı değiştirdi.
2 haftadır bel ağrılarımın olduğunu söyledim. bana demir hapı ve magnezyum yazdı.
Bel ağrılarım için de bir jel yazdı. Magnezyum bel ağrılarına iyi gelir dedi.
İlaçlarımın adı: Demir hapı:Gynoferon, Magnezyum:Magnorm, Jel:Romatim.
Bu arada çok kilo almışım. geçen ay ki kontrolde 78 çıkmıştım, bu ay 81,6.
Doktor çok kilo almışsın dedi. Hemen tiroitlerine bakılsın dedi.
Tok karınla kan verdirdi. Çok acıkıyorum dedim. Normalde ekmek yemeyen
biriyim ama şuanda öyle bi acıkıyorum ki ekmek yemezsem doymuyorum dedim.
Doktor da bu kadar çok ekmek yersen ekmek gibi olursun dedi
merhaba kızlar.. az önce dr.dan geldım ayrıntılı ultrasona girdim bebişim uyuyordu:) iç organlar beyin gelişimi kalça iskelet kemiği her şeyıne bakıldı .hersey normal bı sıkıntı yok şımdılık.rabbım herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.fakat ben daha alıs verıs yapmayı goze alamıyorum.30.haftaya kadar.burdakı arkdasların aldıklarına bakıyorum sımdılık
detaylı ultrasona giren arkadaşlar özelde mi yaptırıryorsunuz bir de kaça mal oluyr yazabilr misinz... bnmde bir dahaki kontrolde detaylı ultrason dedi ancak fiyatını soramadım yüksek bir meblayla karşılaşmaktan açıkçası korkuyorm... bu konuda aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar
Merhaba ben de haziran annesi adayıyım. Liste için mesaj atmak istedim ama henüz konulara yazdığım yazılar özel mesaj göndermeme yetecek kadar olmamış, o yüzden buradan yazayım dedim...
09-06-2014 de bir kız çocuğu dünyaya getireceğim inşallah. Yaşım 37, İst'dayım.
Şimdiden herkese sağlıklı, rahat bir doğum diliyorum. Bizim kız biraz bizi uğraştırıyor ya bakalım...
aynen bende sezaryenden korkuyorum dediğin gibi karnını baştan başa yarıcaklar falan bildiğin ameliyat:26: inşaallah bi sorun olmazda normal dogum yaparız.illaki zordur kolay olsa herkes sezaryene koşmaz.ama annelikte bu yüzden güzel değilmi o kadar sanının acının mükafatı tertemiz yeni doğmuş bi bbebek gibi gnahsız olmak.... ah ah bu ne büyük nimet ya ne büyük nimet rabbime şükürler olsun...
ayy vurdum da geldım cnm ama kolumu hıssttemıyorum tutuldu popodan ve koldan yapılan aşı ve iğnelere huyum var kan alabılırler dmar yolu da acabılırler onda bısey olmuyor ama acıyor otekıler
Amin canım, inşallah hep güzel şeyler duyalım doktorlarımızdan ve sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
aşı konusunda ilk gün çok efelik yaptım ohhh hiç ağrım yok benim diye attım tuttum ama dün çok ağrıdı kolum, eşim de elimde tepsiyle bekletti beni dün akşam, canımın acısından bağırıverdim de çok üzüldü çok pişman oldu sonra... yani ağır bir şey kaldırma, çay tepsisi bile... kolunu çok kullanma ve ağrısı ertesi güne de sarkabiliyor dikkatli olgeçmişler olsunnn
hoşgeldın aramıza allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin...
geçmişler olsun canım beni daha çağarmadılar unuttular mı nedir
detaylı ultrasona giren arkadaşlar özelde mi yaptırıryorsunuz bir de kaça mal oluyr yazabilr misinz... bnmde bir dahaki kontrolde detaylı ultrason dedi ancak fiyatını soramadım yüksek bir meblayla karşılaşmaktan açıkçası korkuyorm... bu konuda aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar
günaydın kızlarrr bugün saat 1,30da kontrolüm var dualarınızı bekliyorummm