- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
kıskanıyorummmmmm :) ben hastayım dün işe gelmedim yattım evde ama rapor yok bişey yok mecbur bugün kalktım geldim. ıhlamur limon mandalina içim dışım bunlar oldu ama dün de çok sıkıldım evde yatarken öööffff bi yanım evde yat diyo diğeri sıkılıyo. Bebeğim doğsun da onunla oyalanır vakit geçiririm inşallah. Siz napıyorsunuz kızlar? evde olan arkadaşlara soruyorum nasıl geçiriyorsunuz vaktinizi? Öneri istiyorum. Kitap okudum internete girdim ama telden sıkıldım bıraktım başka ne yapabilirim?
Vala napalim sabah kalkiyom genelde kayinvalideme gidiyorum kahvaltıya kocis erken giderse
sonra gorumcemin oğlu 1.sınıfta okula geliyoz öğlen kv le yemek yediriyoz ona sonra anane var ona gidiyoz oturmaya 3te çocuğu aliyoz okuldan
eve gidiyorum biraz toparlama yemek yapıyorum kocis geliyo 6 da yemek yiyoz 7de yuruyuse gidiyoz
yarım saat sonra tv izliyoz 11.30da uykum geliyo benim sonra 12 dedi mi yatıyorum :)))
Canim benimde en nefret ettigim seydir tek yemek yemek .....
Gel birlikte yapalim bende yapmadim daha
Vala benim burda arkadaşımda yok sıkıcı
Ayyy sorma ya gecen kocise bi kacamak yapim canim istiyo dedim de izin vermedi. Buzz gibi olsada icsek
Ya benimde kocis aliyo içiyorum azcik o da çok seviyo vazgeciremiyorum onu
ohooo ona bakarsak dün de acı biber yiyordum ben çok fazla onu yeme bunu yeme yapıca da olmuyor. ben kırmızı biber nane kimyon bunlardan vaz geçemem.. ayrıca sahlep de sadece tarçın var onun da zararı yokkiii tatlılarda yiyoruz ..
Vala hiç vazgeçmem baharat falan yiyorum