- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Canım benimde bel ağrım oluyordu. Dr. magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve ilaç verdi bakalım içiyorum şimdilik
Evet bel agrilarima benimde cok iyi geldi canim ama baldir kismimda garip bir agri var....
Sanki curumus gibi ic kisimda damarlarim falan cekiliyor kotu oluyorum .....
Ins. Fazla uzun surmeden gecer....
canlarım bu konu yazılalı baya olmuş ben şimdi gördüm sayfaları yakalamaya çalışırken.
O haberi ben de gördüm ve bir süre kullanmadım. sonra haberlerin nedense tek bir kaynaktan çıktığını farkettim. ve aynı sıralarda köklü ilaç firmalarına sıra sıra karalama kampanyalarının başlatıldığını farkettim. ve sonra eşimle bu konuyu konuşurken (eşim aynı zamanda kimyagerler derneği antalya il temsilcisi ve derneğimiz ilaç ve kozmetik üzerine bir çok kongreler düzenliyor. bu kongrelerden eşim ilaç eczacılık genel müdürlüğünde bir çok tanıdığı var) eşim bana yeni bir firmanın kurulduğunu ve bu firmanın diğer firmaları kötüleyerek piyasaya kendi ilaçlarını dağıtmaya başladığını söyledi. kozmetik ürünlerde denetim bu kadar değil ama ilaç ruhsatları zor alınıyor öyle bir şey olsaydı sağlık bakanlığından geçmezdi onayı dedi. ben de içiyorum kalbimi bozmayarak. içenler de kalbini bozmasın bence.
zaten kötülük yapmak isteyen nelerin içinde neler yediriyor bize Allah bilir..
Akla ilk gelen ihtimallerden bitiymis yani....
Firma karalama taktigi ....
Cok sagol tatlim bilgi verdigin icin iste aranan sonuc buuuu
Gunaydin kk nin eennnn guzel anneleri ve eennnn sirin bebekler... gunaydin canim arkadaslarim gunaydin gunaydin gunaydiiiiinn :)
Sabah sabah cosasim var yine :) iki haberim var size. Birincisi bugun oglusumla gorus gunumuz, cok mutluyum. Ikincisi bende sifayi kaptim galiba dunden beri bogazim giciklaniyo r agriyor hele oksurunce asagi kadar tirmalanmis sanki bogazim. Boyle olan var miydi aranizda kizlar nasil iyilestiniz. Nasil onlem almaliyim
Gunaydinnnn
Ilk olafak gozun aydin oglunu gormeye gidecegin icin
Hayirli haberlerle gelirsin ins.
Ikinci olarak cok gecmis olsun canim.....
Bende de uzun suren bir oksuruktur var karnima kramplar giriyor....
Ins. Uzun surmeden atlatiriz