- 9 Ekim 2012
- 295
- 49
- 35
Herkese merhaba kızlar. Sizi uzun zamandır takip ediyordum. Bugünkü Facebook muhabbeti itibariyle artık ben de konuya dahil olayım dedim:) tabii aranıza kabul ederseniz.. Ankara'da oturuyorum ilk bebeğim 30 yaşındayım kızım olacak inşallah 5haziran da tahmini doğum tarihimiz. Alıntı vs yapmayı bilemiyorum umarım pufpuff görür msjımı ve beni de listeye ekler... Normalde çalışıyorum ama şu sıra raporluyum evde takılıyorum yaklaşık bir aydır. Kanamam oldu plasenta aşağıdaymış biraz o yapıyormuş kanamayı. Allah'tan sorun ortaya çıktı da ben de rahat bir nefes aldım. Allahım kimseye göstermesin çok sıkıntılı bir süreç.. Plasenta previa mı neymiş rahatsızlığımın adı. Bu arada bu rapor sayesinde herkesin yazdığını neredeyse satır atlamadan okuyorum. Inanılmaz keyifli. Ama doğrusu çok vakit alıcı. Gündüz çok yazıyorsunuz yahu ben işe gitmemesine rağmen sabah erken kalkan arkadaşlara imreniyorum doğrusu. Hayatım boyunca hiç öyle olamadım. Keşke erken kalkabilsem azıcık. Işe başlayınca çok zorlanıcam kesin
Sizin de gördüğünüz gibi gayet geveze bir insanım ilk günden korkutmayayım sizi
Ayy inşallah arada kaynamaz yazdıklarım. Sabah olsun bi an önce de hoşgeldin yazılarınızı göreyim istiyorum hihhi
Ha bi de ben hala tekme hissetmiyordum. Bakıyordum foruma benim dönemde olup hissetmeyen kimse kalmadı diye hayıflanıyordum. Ama sanki dün geceden beri bi şeyler hissediyorum. Bilemiyorum gaz gibi de geliyor ama inşallah tekmedir. Tekmedir artık değil mi nerdeyse 5 aylık olucaz yani tembel kızım Nazlı kızım narin kızım..
Hoşgeldin aramıza..
Günaydın annelerim, cok heyecanlıyım 2 saat sonra randevumuz var💝
Günaydın canım umarım çok güzel geçer , haberlerini bekliyoruzzz..
Gunaydinnnnnnnnnnn
Teyzelerrrrrr ruyamda oglum yanimda ana kucagindaydi.....
Emziricektim basladi yalandan aglamaya oyyy kiyamam acikmis mi benim oglum dedim.....
Ya cok yakisikliydi ama yine gormek istiyorum yine
Günaydın canım.. Ayy o rüyalar yok mu süper oluyor ahh bide gerçeğini bian önce tatsak :) gecen gün bende gördüm 2-3yaşlarında aynı babasına benziyo yatakta bi oynuyoruz bi oynuyoruz yok böyle tatlı bişey , bütün gün rüyanın etkisiyle sırıttım :)))
Güzel anneler ve onların kıymetlileri herkese günaydın..
Günaydın canımm..