Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarrr sapık sanmayın sırasıyla okuyup geliyorum instagrama ekliyorum sizleri kullanıcı adım yeserrr
bu arada hastalar kervanına ben de katıldım. boğazım felaket ve sanırım ateşim de var ama iş yerindeyim ve kıpırdayamıyorum çok izin aldım bugünler de ve cumaya da alıcam oofff napcam ben yaaaa
kızlar ya bende bir ay önce az bişi idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı tahlilde doktor toz vermişti onu içtim. 2 gün önce sağ kasığımda sancı girince bugün doktora gittim idrar tahlili istedi yine çıkmış enfeksiyon. toz verecekti onu kullandığımı söyleyince antibiyotikle bi tanede ilaç vermiş. ne yapsam bilemedim :18: mecbur kullancam artık. yılbaşında da boğaz enfeksiyonu olduğu için zaten bi tane antibiyotik kullanmıştım şimdi hiç kullanmak istemiyorum ama artarsa die de korkuyorum uff ya inş bişi olmaz
piyasadan daha da uygunmuş.ah ben istanbulda olsaydım :)
Kızlar ben hergün bi tavsiye alıyorum yiyecekler konusunda
şimdide hurma ye diyorlar doğumu kolaylastırıyormus hamileykende çok faydalıymış
sizden ricam gün içinde tüketmeye dikkat ettiğiniz şeyler neler
mesela canınız çekmesin ben ceviz , badem ve kayısı kurusu çok tüketiyorum bi kaç gündür çikolata yiyorum
akşamları portakal yada mandalina yemeye muhakkak özen gösteriyorum günde en az 2 litre su içiyorum
şimdide hurma ye diyorlar doğumu kolaylastırıyormus hamileykende çok faydalıymış
mesela canınız çekmesin ben ceviz , badem ve kayısı kurusu çok tüketiyorum bi kaç gündür çikolata yiyorum
akşamları portakal yada mandalina yemeye muhakkak özen gösteriyorum günde en az 2 litre su içiyorum
piyasadan daha da uygunmuş.ah ben istanbulda olsaydım :)
ayy kıyamam devam ediyo mu yaa.. benim sabah bulantılarım devam ediyo hatta çıkarıyorum da ama çok şükür gün içinde olmuyor..
Allah yardımcın olsun canım , benimde daha 1 hafta oldu bulantılar biteli , hala inanasım gelmiyor bittiğine. inşallah biran önce geçer gider ya
kızlar ya ben ilaçlarımı hiç kullanmıyorum ne olacak benim bu halim.
Folikaasit verdi 3 yada 4 kullandım bidaha almadım.
13.haftada demir hapı ve decavit verdi şuan 17.haftadayım 4 haftada toplam7 tane kullanmışım.
ne olacak bu halim iğreniyorum ilaçlardan ya. Hele decavit öküz gözü gibi kocaman zaten sürekli midem bulanıyor ilaçlarda cabası
arkadaşlar bursa medical parka giden varmı ? varsa hangi doktora gidiyorsunuz ?
merhabalar hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum
2014 temmuz annelerinden geliyorum yanlış görmüyorsam bursalı anne adayı epey çok sizde arkadaşlar 14 haftamdayım ama hala doktor konusunda kararsızım Bursalı anneler bana doktor önerebilirmisiniz rica etsem
kılzar ya bugun bebegmı hsstmyrm yaa ufak ufak seyrır pıt pıt yapardı ama hiç tık yokk çok korkyrm :18:
Sen neredesin canım?
Ya bilmiyom birkaç kişi piyasayla aynı dedide ondan bende öyle diyom Gidip bakıcam orada nakit para işliyor nakitle alırsan karlısın
ben samundayım ve bu topikte tek samsunlu benim galiba hiç arkadaşım yok burdan :) bu arada uni baby nin ıslak mendillerine baktım e bebekte de 49 lira http://www.e-bebek.com/uni-baby-yenidoganlar-icin-islak-mendil-12li_UNI-77212
Ben meyveyi eksik etmiyorum ozellikle de ayvayı .Ayva bebek doğdugunda onu tertemiz yapıyormuş ve bebeği güzelleştiriyormuş.Karşılığı da olmayabilir ama sonuçta meyve ve lezzetli benden alacağı bir şey yok .Tavsiye ederim hem ayva yerken çeneye dokununca gamze oluyormuş
Devam etmez mi bacilar....
Bende buyuk ihtimal baska bir sorun var cunku doktor coktan bitmesi gerektigini soyledi....
Yakinda cikar ne oldugu :18:
Güzel canım. dikkat et kargo ücreti olmayan yerden bul al. gitti gidiyorda kargo ücreti yok mesela.45 Tl.
samsun merkezden misin.