kızlar,
butikbebeyi ben de tavsiye ederim.
online alışverişte markafoni trendyol vb gibi genel sitelerin dışında bebek alışverişi için her gün yokladığım ve alışverişlerden çok memnun olduğum bazı siteler var.
biri mompery, diğeri unnado, butikbebe, markalı alışvrişler için markabebe...
bebişler için özel tasarımlar için de ben instagramda selince tasarım ile çalışıyorum. selin hanım nazillide yaşıyor bir oğlu var, ona bir defter yaptırdım sayfamdan bakabilirsiniz artık herkes kopyalıyor :) ikimiz birlikte tasarladık süper oldu kızıma günlük yazıyorum anneannesi babaannesi dayıları teyzeleri babaannesi dedeleri de birer sayfa yazıyorlar :)
sayfalarında ayak izi delgeçi var o kadar güzel ki...
3 tane de saç bandı gönderdi bana fiyatları da oldkça uygun...
kargoyla gönderiyor her şeyi tavsiye ederim :)
butikbebeyi ben de tavsiye ederim.
online alışverişte markafoni trendyol vb gibi genel sitelerin dışında bebek alışverişi için her gün yokladığım ve alışverişlerden çok memnun olduğum bazı siteler var.
biri mompery, diğeri unnado, butikbebe, markalı alışvrişler için markabebe...
bebişler için özel tasarımlar için de ben instagramda selince tasarım ile çalışıyorum. selin hanım nazillide yaşıyor bir oğlu var, ona bir defter yaptırdım sayfamdan bakabilirsiniz artık herkes kopyalıyor :) ikimiz birlikte tasarladık süper oldu kızıma günlük yazıyorum anneannesi babaannesi dayıları teyzeleri babaannesi dedeleri de birer sayfa yazıyorlar :)
sayfalarında ayak izi delgeçi var o kadar güzel ki...
3 tane de saç bandı gönderdi bana fiyatları da oldkça uygun...
kargoyla gönderiyor her şeyi tavsiye ederim :)