canım kullanıcı adım crnemrylmz
ekledim canım valla bizim kızlar çok hoşmuş yaa maşallah hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kullanıcı adım crnemrylmz
Kızlar merhaba gitti gidiyorda şuan Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12`li paket kargo dahil 44,90 hemen alın derim
Canım ben sormuştum çok sağol nadir cevap verenlerden birisin.
pufpufcum kendimize başka grup kursak olmaz mı yine gizli?
kızlar beni de ekleyin bktrsln kullanıcı adım. Ben de sizi ekleyebilir miyim??
tabii ekleyebilirsin canım
ekledim canım valla bizim kızlar çok hoşmuş yaa maşallah hepinize
arkadaşlar günaydın hepinize..
Ayrıntılı ultrasonun ücretini bilen varmı? Daha zaman var ama belki aranızda bilgisi olan vardır diye sordum..
canım valla hastaneye göre değişiyor ben sordum 140 diyen de oldu 110 diyen de. Hastaneye bağlı.
bakalım bakalım ya ben görmeden almaya korkuyorum kötü olur mu diye. Elime geçince beğenmezsem ya ?
arkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazılarınızdan hatırladığım kadar rüyamda hep erkek bebek görüyordum cinsiyeti de erkek cıktı gibi şeyler yazmıştınız...
ben cinsiyetini henüz öğrenememişlerdenim ve dün gece rüyamda iki erkek çocuk gördüm, doktor ikiz bebeklerin olacak diyordu... ne yani şimdi sizin teoriye göre ikizim mi olacak ?? :))
aranızda iyi rüya tabiri yapan barsa yorum beklerim...
istanbul sancaktepe bölge hastanesinde 125 tl verdim ben randevu aldım
evt dediğin fiyatlar ve daha yukarısıda var..cevabın için tşk ederim.ben türkiye hastanesine gidiyorum, randevu aldım 200 tl dediler.
istanbul sancaktepe bölge hastanesinde 125 tl verdim ben randevu aldım
Inşaallah öyledir canım.Özelde ücret vererek mi yaptıracaksınız yoksa, doktorlarınızda ayrıntılı ultrason mu var?
Kızlar herkese günaydın güzel anneler ve onlarım masum bebekleri
Bugün çok mutluyum çünkü dün buraya sigarayı bırakıyorum yazdıktan sonra hiç içmedim ki bu büyük bi başarı benim için
çok şükür canımda istemiyor olacak galiba kızlar başarıyorum
bebeğimde iyi çok şükür bütün gece rüyamda aklıma gelmeyecek meyvelerden yedim sabah kalktım güldüm kendime
şimdi tek tek saymayacam meyveleri canınız çekmesin ama bitanesi vardıkı ben onu eşimden istedim aşeriyorm diye hakkını yiyemem adam buldu ama ben aldırmadım kilosu 600 tl dediler 3 tanesine 25 tl para istediler aldırmadım rüyamda kütür kütür yedim ama :)
pufpuf bende ekliydim face grubuna hatta ordaki ismim mine nur.kendi facebookum yok fruba katılmak için bunu kullanmıştım ama grubu göremiyorum yoksa beni de mi engellediniz
Kızlar şimdi facede grup kuracam. Ben buradaki nikimle yeni sayfa açtım. Babygel gel, grubun adı 2014 Haziran Anneleri olacak. Yalnız grubu kurmak için 1-2 arkadaşım olmalıki grup kurup istek yollamalıyım. Sizde ister normal faceinizle ister benim gibi buradaki nicinizle yeni sayfa açın. Beni ekleyin.
Mine nur seni ekleyecem ama hangisisin 3-4 kişi var aynı isimle
ya siz böyle birbirinizi instagrama face e ekleyip duruyorsunuz. Bizim başımız kel mi hesabımız yok nolcak
Oralara dadanıp urayı unutmayın haaa
Kızlar şimdi facede grup kuracam. Ben buradaki nikimle yeni sayfa açtım. Babygel gel, grubun adı 2014 Haziran Anneleri olacak. Yalnız grubu kurmak için 1-2 arkadaşım olmalıki grup kurup istek yollamalıyım. Sizde ister normal faceinizle ister benim gibi buradaki nicinizle yeni sayfa açın. Beni ekleyin.
CANIM FOTOGRAF YOK BENDE.emineturedi@hotmail.com diye aratabilirsin
ben ekliyorum canım kendi hesabımla hemen
bende uygun bıryerler bakıorum bakalım sancaktepede hangı hastene bırde cd fılan verdiler mi cnm nasıl abktılar memnun kaldınmı
kafam iyice karıştı vay arkadaş yav :26:
katılıyorum canım benimde hesabım yok face var tek oda eşimle ortak kullanıyoruz.instagramı eşim kabul etmedi,resim falan paylaşmama müsaade etmez,burdan görüşmeye devam edelim kalanlarla.kızlar bizi unutmayın(