Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım sana da sanırım hepimizde bir halsizlik mevcut günlerce dinlenip yerimden kalkmak istemiyorum ben de inşallah o günler de gelicek meleklerimizin tekmelerini hissedicez gece uykumuzdan bile uyandıracak bizi biraz sabretmek gerekiyor sanırım.. rahatlamışsındır ağlayınca bazen ağlamak iyi geliyor insana..
günaydın tatlı annişler ve onların minik yavruları....
kızlar bir de mide yanması olan var mı.benim çok midem yanıyor.üst tarafları
Kızlaaaaaar biz geldiiiiik :):)
Dün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimizi öğrendik :) Biz de pipililer kervanına katıldık Rabbimin izniyle :):):) Bebeğim 202 gr sanırım da 17 cm :) Herşey yolundaymış. İç organları falan herşey normal dedi :) 4 lü tarama için kan tahlili verdim :) Korkarak gitmiştim ama şükürler olsun ki herşey yolundaymış :)
Dün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimizi öğrendik :) Biz de pipililer kervanına katıldık Rabbimin izniyle :):):) Bebeğim 202 gr sanırım da 17 cm :) Herşey yolundaymış. İç organları falan herşey normal dedi :) 4 lü tarama için kan tahlili verdim :) Korkarak gitmiştim ama şükürler olsun ki herşey yolundaymış :)
kızlaaaaaarrrrrrrrrr günaydın... şimdi okula bir yazı gelmiş milli eğitimden sanki benim için göndermişler yaz tatiline denk gelen analık iznini çalıştıgı döneme aktarabilir diye bir bilginiz var mı ben tam anlamadım yazıyı
Günaydin canim dostlarim rabbim öncelikle hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasib eylesin!! Bizde hemen hemen 2 sene ugrasdiktan sonra güzel rabbim bizede nasib eyledi ve isteyen herkezede nasib eder insallah kimsenin kucagi bos kalmaz!! Bende 15 haziran dogum yapcam insallah sizinle paylasmak istedim:) Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
hepinize kocamannn günaydınn sanırım şifayı kapmışım yaaa üst solunum yollarım berbeatttt çok ilerlemden müdahale ediyorum ama bkalım mikropları yenebilicemmi
azerikızı hayırlı olsun tekmelrin bende birisinden tekme yiyice bu kadar sevinicem aklıma bile gelmezdi
çok güzel hep vursun hissediyosun ..
canım ne güzel Rabbim hepimize yaşattı bu duyguyu hoşgeldin sayfamıza Allah'a şükürler olsun diyelimmmm
Kızlar herkese günaydın
bende bugün daha halsizim sanırım şifayı kapanlardanım bende
bide çok ağlak duygusal bişey olduk cıktım aksam durup dururken ağlamaya başladım eşimde şaşırdı noluyo sana dedi şaştık kaldık
engel olamadım ama döküldü gözyaşlarım bebeğimi çok merak ediyorum niye tekmelemiyor diye akşam çok konuştum meleğimle o yüzden ağladım galiba
Dün kontrolümüz vardı ve cinsiyetimizi öğrendik :) Biz de pipililer kervanına katıldık Rabbimin izniyle :):):) Bebeğim 202 gr sanırım da 17 cm :) Herşey yolundaymış. İç organları falan her]şey normal dedi :) 4 lü tarama için kan tahlili verdim :) Korkarak gitmiştim ama şükürler olsun ki herşey yolundaymış :)
Ayyyy arkadasimmm agzindan bal damliyo bendede ayni dert var ama be heyet raporluyum okula gitmiyorum ogrenmem cok zorrrr bisey ogrenirsen lutfen haber verrrr burdada
günaydın
sana birşey danışmak istedim normalde isminde betül mü ?
ben kızıma bu ismi vermek istiyorum da sen memnunmusun isminden
kızlaaaaaarrrrrrrrrr günaydın... şimdi okula bir yazı gelmiş milli eğitimden sanki benim için göndermişler yaz tatiline denk gelen analık iznini çalıştıgı döneme aktarabilir diye bir bilginiz var mı ben tam anlamadım yazıyı