- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
allahım çok şeker oluyorlaarrr ben de kendi ördüklerime bakıp bakıp abu annesinin kuzusuuuu diye seviyorum.. Annem yenice bi battaniye örüyor. kayınvalidem henüz cinsiyetini bekliyor bizimki de nazlı olduğundan göstermiyo Allah'ım sağlıkla gelsinler de içleri de dolsun kıyafetlerimizin misler gibi koksunlar..
ah bu anneler iyi ki varlar .bana da açtı dolabından gösterdi 19 tane yelek hırka örmüş.3 kardeşiz ama paylaşcaz.cinsiyet belli olsun yine yapıcam diyo da kıyamıyorum yaptırmıcam hediye de çok geliyo zaten.annemden biliyorum tüm yiğenlerine örüp örüp veriyodu hediye olrak
bende istemem filan dedim ama bayıldım hepsine. eskiden kızardım daha evlenmedim fol yok yumurta yok örme diye. Gözüm görürken elim tutarken öreyim derdi ( benim geç evleneceğimi bildiği için çocukta yapmam hemen filan diyordum kadıncağız iyice yaşlanırırm yapamam diye stok yapmış ) Şimdi iyiki örmüş diyorum. Bebeğimiz olacağını öğrenince ilk siparişimi verdim anneme ahanda bu http://deryaorgu.blogspot.com/2013/11/sar-civcivli-orgu-cocuk-hrka-ve-bere.html bitirmiş çok güzel olmuş örmek isteyen olursa diye koydum. Dahada sarı istemem her yer sarı oldu