Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hoş geldin aramıza hayırlı olsun ne güzel 26 aylıkmış bebeğin ve hamilesin yaşın da 24 ne güzel bi annesin :)) bebeklerinin aralarında fazla yaş farkı olmuycak zor ama eminim güzel bi duygudur... ben de çok ara vermek istemiyorum açıkçası:)antalyada yaşıyorum, 24 yaşındayım, 26 aylık bi kızım var, 17+2 haftalık ikinci bebişimi hamileyim :)
Günaydın annişler güzel gün Aydın gün olsun 💝
kızlarr bugun kontrolüm vardı, sıkışık gel alttan bakıcam rahim ağzına falan demişti doktor on gün önce. bol bol su içtim ama karnımdan ultrasonla baktı, bir sorun yok dedi. suyun cok iyi, bebişim de kıpır kıpırdı, 342 grm olmuş maşallah.. 2 hafta sonraya ayrıntılı doppler verdi radyolojıden randevu aldım. bir de dun tetanoz aşısı oldum kolum hala ağrıyor. bizden bu kadar.. 4D ile yüzünü çekti verdi doktor bakıp duruyorum
Kesin doğru ölçüyü vajinaldan bakınca çıkar ama doktorunun karnından ölçmeside güzel bir terslik görürse alttan bakar,doktor iside şans ısı bı anlık dalginlig telafisi olmayan hatalara yol açabilir bebeislerimiz Allaha emanet
Biraz önce nette okudum Esra Erol hamileydi bizimleydi hatta haftamız ayniydi bebeğini kaybetmiş,Allah sabır versin bende aynı haftada kızımı kaybetmiştim
Kizlar merhaba bugun ultrason randevumuz vardi.20 hafta 2 gunlugum.cinsiyetimiz de belli kesin ve net erkekmis:) aklimda isim olanlar varsa lutfen yazin.hic bi fikrim yok simdilik bu konuda
kızlar günaydın bugün sizlere pek neşeli günaydın diyemicem morelim çok bozuk akşam eşimin ayağı kırıldı halı sahaya gitmişti birisi vurmuş ayağına geldi hemen acile gitti ama kırılmış alçıya almışlar onu öyle görünce dünyam durdu sanki çok morelim bozuk oturdu içime şöyle hüngür hüngür ağlasam açılcam sanki bebğim için sağlam durmaya çalışıyorum ama olmuyo .. eşim ben iyiyim üzülme sakın diyor ama olmuyorrve bugün işe gelmek zorundayım onada sinirlerim bozuldu kafam hep evde gecede sağ tarafımda bi ağruyla uyandım ama nasıl bıçak saplanmış gibi böyle hem kasık hem arka boşluğa doğru orası çok üzüldüm ondanmı acaba neyse ki sabah geçmişti
kızlar günaydın bugün sizlere pek neşeli günaydın diyemicem morelim çok bozuk akşam eşimin ayağı kırıldı halı sahaya gitmişti birisi vurmuş ayağına geldi hemen acile gitti ama kırılmış alçıya almışlar onu öyle görünce dünyam durdu sanki çok morelim bozuk oturdu içime şöyle hüngür hüngür ağlasam açılcam sanki bebğim için sağlam durmaya çalışıyorum ama olmuyo .. eşim ben iyiyim üzülme sakın diyor ama olmuyorrve bugün işe gelmek zorundayım onada sinirlerim bozuldu kafam hep evde gecede sağ tarafımda bi ağruyla uyandım ama nasıl bıçak saplanmış gibi böyle hem kasık hem arka boşluğa doğru orası çok üzüldüm ondanmı acaba neyse ki sabah geçmişti
çok geçmiş olsun canım, allah beterinden korusun ailenizi.. sakın üzme kendini olan olmuş,ama eşin düzelicez sonuçta ve bu çok iyi. stres yapıp bebeğini üzmene hiç gerek yok. gerçi şu psikolojide üzülmemekte elde değil ama zor işte annelik şimdiden başladık. allah acil şifalar versin canım.
sağ ol canım öyle işte duygusallık varya sabah ayakkabısını görünce bile ağladım alçılı ya ayağı giyemiyor diye ....
Öncelikle çooook geçmiş olsun canım...
bence kesin stres sıkıntı yaptığından canım..
bebeğim için güçlü durmam lazım demişsin çokta doğru ama uygulamamışsın belli ki..
hem neden dert ettin ki bu kadar?başımıza gelebilecek en basit kazalardan biri bu ve çözümlü yani,geçicek illa ki..
Eşinede sanada geçmiş olsun canım ama sen üzme kendini bebeğini düşün ağrılarda gece yaptığımız ters hareketlerden kaynaklanıyor
bendede olmuştu eşşim bebeğe bişey olacak diye korkusundan yatagı ayırdı şimdi karşılıklı kanepelerde yatıyoruz sende dilkkat et destekleyici minder kullan canım
Evet erken yapildi bana hem hizli kilo aldim 7 kilock kadar hemde gebelikten once insulin direndim oldugu icin seker ilaci kullaniyodum onun icin doktorum koontrol etmek istedi cok sukur sorun cikmadi ama sanirim ilerki haftalarda bidaha yapilcakneden erken yapmışlardı şeker yüklemesi testini size,banada sağlık ocağından randevu verdiler haftaya doktoruma sordum daha çok erken yaptırmak için yaptırmayın dedi kararsız kaldım bende,daha önce baktırdığınız şeker testiniz yüksekmi çıkmıştı
cok gecmis olsun Allah beterinden korusun uzmeyin kendinizikızlar günaydın bugün sizlere pek neşeli günaydın diyemicem morelim çok bozuk akşam eşimin ayağı kırıldı halı sahaya gitmişti birisi vurmuş ayağına geldi hemen acile gitti ama kırılmış alçıya almışlar onu öyle görünce dünyam durdu sanki çok morelim bozuk oturdu içime şöyle hüngür hüngür ağlasam açılcam sanki bebğim için sağlam durmaya çalışıyorum ama olmuyo .. eşim ben iyiyim üzülme sakın diyor ama olmuyorrve bugün işe gelmek zorundayım onada sinirlerim bozuldu kafam hep evde gecede sağ tarafımda bi ağruyla uyandım ama nasıl bıçak saplanmış gibi böyle hem kasık hem arka boşluğa doğru orası çok üzüldüm ondanmı acaba neyse ki sabah geçmişti