- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlimm sakin uzme kendini. Cok sukur dermansiz dert degil bebegini strese sokma sakin. Benim esiminde basindan boyle bisey gecti suan bi bacaginda platin var ama turp gibi masallah. Senin esinde iyilesir insallah en kisa zamanda arada olan bebise olmasin mantikli dusun
cok gecmis olsun Allah beterinden korusun uzmeyin kendinizi
günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri.....
canım çok çok geçmiş olsun..pufpufun dediği gibi Allahtan daha büyük bir sıkıntı dermanı olmayan bir hastalık değil diyerek avutmaya çalış kendini..evet hormonlar mahfediyor insanı tüm duygularımız tavan..sinirimizde üzüntümüzde öfkemizde... üzme canım kendini bebişinde üzülür bak...çok geçmiş olsun canım ..bende garibim bugün sabah haberde okumıcam artık..içim endişe doluyor..15 haftalık bebeiğini kaybetmiş esra erol.. insan çok acayip oluyor.. ben zaten ne hareket nede tekme hissetmediğim için hep napıyor diye düşünerek geçiyor gecelerim gündüzlerim..gece elim karnımda uyuyakalıyorum acaba hissedermiyim diye..oturup ağlıcam evde olsaydım ama işyerindeyim.. ( randevuma 10gün var...
nolur bugün güzel bir gün olsun hepimiz için..içim sıkıntılı hayır olsun rüyamda bebeiğimi doğurduğumu gördüm hemde evde banyoda..kardeşim yanımda kucağıma veriyor..ama daha erken diyorum tekrar koyalım diyorum..
minik kızım benim..ve arkadaşlarımın minik kızçeleri ve paşaları...
nolur sizde bizim ruh durumumuza aldırmadan orda kendinize iyi bakın..bizim endişelerimiz sizi etkilemesin..sizi çok seviyoruz biz...canımızsınız siz.. lütfen bizimle kalın..
günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri.....
canım çok çok geçmiş olsun..pufpufun dediği gibi Allahtan daha büyük bir sıkıntı dermanı olmayan bir hastalık değil diyerek avutmaya çalış kendini..evet hormonlar mahfediyor insanı tüm duygularımız tavan..sinirimizde üzüntümüzde öfkemizde... üzme canım kendini bebişinde üzülür bak...çok geçmiş olsun canım ..bende garibim bugün sabah haberde okumıcam artık..içim endişe doluyor..15 haftalık bebeiğini kaybetmiş esra erol.. insan çok acayip oluyor.. ben zaten ne hareket nede tekme hissetmediğim için hep napıyor diye düşünerek geçiyor gecelerim gündüzlerim..gece elim karnımda uyuyakalıyorum acaba hissedermiyim diye..oturup ağlıcam evde olsaydım ama işyerindeyim.. ( randevuma 10gün var...
nolur bugün güzel bir gün olsun hepimiz için..içim sıkıntılı hayır olsun rüyamda bebeiğimi doğurduğumu gördüm hemde evde banyoda..kardeşim yanımda kucağıma veriyor..ama daha erken diyorum tekrar koyalım diyorum..
minik kızım benim..ve arkadaşlarımın minik kızçeleri ve paşaları...
nolur sizde bizim ruh durumumuza aldırmadan orda kendinize iyi bakın..bizim endişelerimiz sizi etkilemesin..sizi çok seviyoruz biz...canımızsınız siz.. lütfen bizimle kalın..
gunaydın kızlar hayırlı haftasonlarımız olsun geçmiş olsun emleb rabbim şifa versin allahtan yaz değil yoksa kasıntıdan sıkıntıdan cok bunalırdı kemiik suyu içir canım rabbimin izni ile tez zamanda ayaga kalkar inşallah
merhaba anneler size sorum tetanos aşısı kaçıncı haftada yapılıyor yaptıran var mı?
Ayrıca şuan 20. Haftadayım ve sadece 2 kilo aldım. Sizlerin kiloları nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
kızlar günaydın bugün sizlere pek neşeli günaydın diyemicem morelim çok bozuk akşam eşimin ayağı kırıldı halı sahaya gitmişti birisi vurmuş ayağına geldi hemen acile gitti ama kırılmış alçıya almışlar onu öyle görünce dünyam durdu sanki çok morelim bozuk oturdu içime şöyle hüngür hüngür ağlasam açılcam sanki bebğim için sağlam durmaya çalışıyorum ama olmuyo .. eşim ben iyiyim üzülme sakın diyor ama olmuyorrve bugün işe gelmek zorundayım onada sinirlerim bozuldu kafam hep evde gecede sağ tarafımda bi ağruyla uyandım ama nasıl bıçak saplanmış gibi böyle hem kasık hem arka boşluğa doğru orası çok üzüldüm ondanmı acaba neyse ki sabah geçmişti
Hayirdir inşallah kan rüyayı bozar derler ciddiye alma bende ilk bebeğimi kaybedince ikincide her gece rüyamda kaybettim ya kanamam oluyordu ya suyum geliyordu geceleri kabuslarla uyanıyordum sonra bı gece rüyamda biri bana dediki niye korkuyorsun senin bebeğine hiç bisey olmayacak demişti,Canim bende cok kotu bi ruya gordum bu gece. Kanamam olmustu hastaneye gidiyodum esime haber veriyodum ama hic ilgilenmiyodu nasil mutsuzdum. Daha oncede ruyamda kanamam oldugunu gormustum. Hayirlara yormak lazim. Cok takilma bence sende . Bu ruyalarda karmasik duygularimizdan.
Kac haftalik oldun sen cilegim
merhaba
ben 18 + 3 günlükken ilk tetenoz iynemi oldum yanlız ciddi ağrı yapıyor haberin olsun
şuan 19 + 1 günlüğüm ve tam 5 kilo aldım :)
antalyada yaşıyorum, 24 yaşındayım, 26 aylık bi kızım var, 17+2 haftalık ikinci bebişimi hamileyim :)
kızlar günaydın bugün sizlere pek neşeli günaydın diyemicem morelim çok bozuk akşam eşimin ayağı kırıldı halı sahaya gitmişti birisi vurmuş ayağına geldi hemen acile gitti ama kırılmış alçıya almışlar onu öyle görünce dünyam durdu sanki çok morelim bozuk oturdu içime şöyle hüngür hüngür ağlasam açılcam sanki bebğim için sağlam durmaya çalışıyorum ama olmuyo .. eşim ben iyiyim üzülme sakın diyor ama olmuyorrve bugün işe gelmek zorundayım onada sinirlerim bozuldu kafam hep evde gecede sağ tarafımda bi ağruyla uyandım ama nasıl bıçak saplanmış gibi böyle hem kasık hem arka boşluğa doğru orası çok üzüldüm ondanmı acaba neyse ki sabah geçmişti
Esra Erol ister istemez farkında olmadan herkesi etkiledi.Bizimle aynı aylarda olduğu için empati yapıyoruz,bizmiş gibi etkileniyoruz.Canim bende cok kotu bi ruya gordum bu gece. Kanamam olmustu hastaneye gidiyodum esime haber veriyodum ama hic ilgilenmiyodu nasil mutsuzdum. Daha oncede ruyamda kanamam oldugunu gormustum. Hayirlara yormak lazim. Cok takilma bence sende . Bu ruyalarda karmasik duygularimizdan.
Canim bende cok kotu bi ruya gordum bu gece. Kanamam olmustu hastaneye gidiyodum esime haber veriyodum ama hic ilgilenmiyodu nasil mutsuzdum. Daha oncede ruyamda kanamam oldugunu gormustum. Hayirlara yormak lazim. Cok takilma bence sende . Bu ruyalarda karmasik duygularimizdan.
çok sağ ol canım desteğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim öyle daha kötü detler var çok şükür bununla ama ben hala kendimi inandırmak istemiyorum kırık olduğuna hiç ağrısı olmadı kırık olsa çok ağrı olur ama bilmiyorum işte duygular tavan zaten morelim bozuk geldim işe bide esra erolu duydum Allah sabır versin çok zordur umarım sayenizde daha iyyim toparladım canım belkide doktor kırık yok dicek prof. gidicekler birazdan var eskişehirde bildiğin doktor ortepedi eşin kime gidiyodu canım ...
ben bugün 18+2 oldum canım....haklısın ruh durumumuz rüyalarımızıda etkiliyor ama insan uzaklaştıramıyor düşünceleri bazen...Canim bende cok kotu bi ruya gordum bu gece. Kanamam olmustu hastaneye gidiyodum esime haber veriyodum ama hic ilgilenmiyodu nasil mutsuzdum. Daha oncede ruyamda kanamam oldugunu gormustum. Hayirlara yormak lazim. Cok takilma bence sende . Bu ruyalarda karmasik duygularimizdan.
Gunaydinnnnnnnn guzel birgun sizlerin olsun canlarimmm
Canim cok gecmis olsun esinede sanada.....
Yine agrin tekrarlarsa bekleme git derim doktora....
Sadaka falan ver canim nazar olmasin uzerinizdeki.....
Ben cok inanirim kotu nefse
slm kızlar nasılsınız hastanede yattık bizde dun yattım bu sbh tabrcu oldum ve işten çıkışımı verdim idrr yollarımda mikrop çıktı iyyz bakalım bir suru serum yedim
slm kızlar nasılsınız hastanede yattık bizde dun yattım bu sbh tabrcu oldum ve işten çıkışımı verdim idrr yollarımda mikrop çıktı iyyz bakalım bir suru serum yedim