merhaba kızlar; 2 gündür yazamıyorum yoğunluktan... biz babamızı bıraktık oğlumla çalışmaya geldik
3 gün ayrı kalıcaz, ahhh bu tayin çıkmazsa biz daha çok ayrı kalıcaz ya hayırlısı
dünden bu yana çok yoğunum, kasıklarımda batmalar hissediyorum, yorgunluktan sanırım... bir de dün akşam başım döndü,boşluğa düşer gibi hissettim kendimi, yanında kaldığım eski ev arkadaşım asm de çalışıyor, kan değerimin düşmesi ile alakalı olduğunu söyledi bu baş dönmelerinin... onun dışında iyiyim... sağlıkçı da bulmuşken bol bol nazlandım,bilgilendim dün gece arkadaşıma...
kızlar kaç haftalık gebesiniz ve kilolarınız ne alemde merak ettim :44:
18+3 teyiz ve 3-3,5 kilo almışım...
birde kızlar siz bebek odası takımı alıcakmısınız yoksa sadece besık kucukte dolapmı dsunuosunuz ben karrasızım herkez bsık 1 yasına kadar bıle yatamıor dıyoda
büyüyen beşikli takım almayı düşünüyordum, eşim 10 yıl sonrasının hesabını mı yapacaksın, belki beğenmeyecek sonra,belki yıpranacak falan dedi, hevesimi kırdı... son durum 4-5 yıl yatabileceği bir beşik ve güzel bir dolap alacağım.. özellikle mavi almayacağım ki, nasipse 2.bebişim kız olursa aynı beşiği 3-4 yıl da o kullanır,sonra genç odası alırız falan filan... yatak odasında kullanmak için de park yatak mı diyorlar ondan almak istiyorum...
malesef ben son 3 hafta kalasıya kadar çalışcam memurum çocuk doğunca kullanmak istiyorum iznimi bakalım nası dayancam :26:
aynı durumdayız canım, hatta ben 30 mayısa kadar çalışmak zorundayım... 16 gün önce bırakıcam işi, çünkü bahar dönemi 30 mayısta bitecek,derslerimi tamamlayıp finalleri arkadaşlara paslayacağım... işin kötüsü tam 16 eylül de dersler başlarken iznim bitecek
sonra yıllık izindi, rapordu, heyet raporuydu derken 2014 ü tamamlamak istiyorum... sonrası Allah kerim, belki tayinim çıkar da bebişimi geceleri yalnız bırakıp buralara gelmek zorunda kalmam... son ihtimal ücretsiz izne ayrılıcam, ama tabi bütün rapor haklarımı zorladıktan sonra....