- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Canim birkac hafta oncede dediklerini birebir yasadim....Gunaydin bacilar nasılsınız yavlişleriniz nasil rahat uyuyabildiniz mi ben 2 3 gecedir rahat yatamiyorum ya karnim sıkısiyor yada belim agriyor surekli donuyorum yatakta
Ona yakin kalkar yonumu degistirirdim uyurken.....
Ama simdi oldukca rahat uyumaya basladim....
Ayrica magnezyum kullaniyor musun agrilarin icin ???
Canim hayirli olsun oglunkızlarr günaydınn. biz de dün gittik doktora. cinsiyetini öğrendik ve şok şok şok. tüm takvimler kız dedi. mide bulantılarım, tatlı yiyememelerim, deli gibi turşu yemelerim gibi durumlardan dolayı kız olduğundan emindik biz eşimle. o moda girmiştik tam da . kızımız geliyor diyorduk, çok da istiyorduk amaaaaaa doktor bebeğimiz erkek demez miii. gayet de belirgindi ultrasonda. fotoğrafını falan çekti doktor bakıyorum evde tam pipi yani eşimle ikimiz de donup kaldık çok komikti kesin halimiz. ama iyiydi oğlumuz çok şükür. 175 gram 11.8 cm. olmuş.
3 lü tarama testi yaptılar. ultrasonda sorun yoktu. yine toxoplazma yaptılar, o da negatif. ama rahim ağzımı ölçtü doktor. önce 3 çıktı, sonra 3.3 çıktı. en az 3.5 olmalı dedi doktor. haftaya bi daha bakacak, yine az olursa ilaç tedavisine başlayacağız dedi. buna kafam takıldı. umarım bi sorun olmaz. bu konuda fikri olan ya da böyle bir şey yaşamış olan var mı kızlar?
Sagligida yerindeymis yakisiklinin masaallah
ben geldim şekerlerimmm kızımı gördümm geldim doktoro cinsiyetini sordum bilmiyomuş gibi kızz dedi güldükkk herşey yolunda dedi oturuyodu yine boyunu ölçemedi uğraşmadıda kapıda bi ordu var çnünkü kilosu 247 gr olmuş az daha olsa çeyrek kilo diyorum ben eşime vee doktordan geldiğimden beri kasıklarımın biraz üstünde bişeyler hissediyorum balon patlar gibi yoksa tekmemi diyorum gaz değil çünkü o kadar aşağıda gaz olmaz ama belki benim kuruntumdur çok değişik bişey içim hopluyo böyle bi hoş oluyrum... yoksaaa hissetmeye mi başladımm inşallahhhhhhhh
Masaallah canim gormussun kizini
Ayrica ilk baslarda gazla karistiriyor insan haklisin sende birkac gune kalmaz tekmelerini yemeye baslarsin
Bak o zamanda elin karninda tekmelerini bekleyeceksin