- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 83
- 35
öyleyse çok iyi olur ama daha konuşamaz derdini anlatamaz ya ezilir diye korkuyorum ben açıkçasıcanım arkadaşımın kreşi var iş yerine yakın.. diğer kızım da çocuk gelişimi okuyor lisede.. eğer kabul ederse sana staja vereyim diyeceğim. böylelikle ablası da yanında olur diye düşünüyorum.. arkadaşımla henüz konuşmadım ama bu şekilde düşünüyorum inşallah olur.. porsiyonunu biraz küçülterek vermeyi denersen belki bir daha kusmaz en azından denemiş olursun..
eşim içinse hakkımızda hayırlısı bir şey diyemiyorum..
Biz 11 ay 20 günlüğüz ilk dişii daha yeni çıktı:)) minicik hala ucu gözüküyo sadece:)Efe'cik bugün itibari ile 11 ay 14 günlük.. Benim köftede 2 diş var sadece..
Canım boyununda kilosununda maşallahı var. Ben dün ölçtüm boyunu evde 76 cm di. Kilosuda 10 aylıkken 9 du. Şimdi 9 buçuk anca olmuştur. Belki o bile olmamıştıröyleyse çok iyi olur ama daha konuşamaz derdini anlatamaz ya ezilir diye korkuyorum ben açıkçası
yok canım porsiyondan değil dün doktora götürdüm kustu yine enfeksiyon kapmış ilaç kullanıyoruz şuan aşısınıda erteledim o yüzden kilosu 10,650 boyu 81 nasıl tam bilemedim ama normal sanırım.
eşin ve senin için evet hayırlısı olsun canım...
ablamız yanında olacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum 3 ay ama sonrası için ne olur bilemedim şimdi... inşallah çok çabuk geçer gider canım. kilosuna maşallah bizimki ne kadar oldu hiç tartmadım.. bence maşallah çok iyi... bizimki 8 kglarda dolaşıyordur yiyip kilo almayanlardan..öyleyse çok iyi olur ama daha konuşamaz derdini anlatamaz ya ezilir diye korkuyorum ben açıkçası
yok canım porsiyondan değil dün doktora götürdüm kustu yine enfeksiyon kapmış ilaç kullanıyoruz şuan aşısınıda erteledim o yüzden kilosu 10,650 boyu 81 nasıl tam bilemedim ama normal sanırım.
eşin ve senin için evet hayırlısı olsun canım...
Efe'cik bugün itibari ile 11 ay 14 günlük.. Benim köftede 2 diş var sadece..
11 ay 15 günlüğüz bizimde 2 dişimiz var canım.. Efecikle aramızda 1 günümüz var..
geçmiş olsun canım ya bende merak ediyorum yürüyünce ne olacak diyeazonce yne dustu yok bn zabdedemiycem bu kizi. Bn oyle dussem kirilir biyerim kesin. 1sn sabit durmuyo halilari yikamaya verdim koridor kalebodr korkuyorum kafasini vurcak dye gobegini sisirip yuruyo bi sag bi sola
iyiki doğmuş fıstık Rabbim hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin. ayrıca geçmiş olsun ve boyuna kilosunada maşallahBugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü
tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
iyi ki doğdun yavrum iyi ki sen benim canım oldun iyi ki anne yaptın beni
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...
hımm ben ikisini de tanımıyorum o halde :))Canim hamile olanlardan biri lorenna diye bir arkadas digeri ciftekuzu diye bir arkadas ciftekuzu sanki erken dogum yapmisti birseyler olmustu diye hatirliyorum sanki
İğne bitti ama yeterli değil dedı dr şurupla devam edıcEz ateşimiz de bıttı çok şükürbizde 5igne sonrasinda 5 gun surupla gecirmistik kandaki enfeksiyonu igne yapilirken cok cani aciyodu. Kske karnimizdaki gbi hep guvenli yasasalar hasta olmasinlar dusmesinler ama olmuyo gce hcbiseyi yoktu sabh gozumun alti mor nasl yapti anlamadm smdibnu. Atesi ckiyomu oglunun canm ignelerden sonra
İyi ki doğmuş kızın.. Mutlu yaşları olsun..Bugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü
tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...
Nickini tam hatırlayamıyorum burda biri vardı 1 haftalıkken bebeğini kaybetmişti. Bende onu merak ediyorum.bende bebeklerini kaybedenleri merak ediyorum ins toparlanmislardir ve tekrar bebisleri olur
Canım kurabiyeyi hiç denemedim ama annem sürekli poğaça börek atar fırına 1 ayda biter. Hiç tat farkı olmazKizlar 9 haziran kizimin dogum gunu ve bi sürü sey yapmak istiyorum bendeisimdeyimgucumdeyim gibi sade vi pasta kesimi yapacaktim ama ailem biz geliriz dedi acaba bu borekler kekler kurabiyeler buzlukta ne kadar tadi bozylmadan dayanirki
Doğum günü kutlu olsun, nice güzel yaşlara:)Bugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü
mira da 11 ay 4 günlük ve sadece iki dişi var üstelik sekiz aylıkken çıkarmıştı bunları hala daa yeni bir diş yok ortalarda
geçmiş olsun canım ya bende merak ediyorum yürüyünce ne olacak diye
iyiki doğmuş fıstık Rabbim hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin. ayrıca geçmiş olsun ve boyuna kilosunada maşallah
hımm ben ikisini de tanımıyorum o halde :))
İyi ki doğmuş kızın.. Mutlu yaşları olsun..
Nickini tam hatırlayamıyorum burda biri vardı 1 haftalıkken bebeğini kaybetmişti. Bende onu merak ediyorum.
bayan_balon cnm doğum gununuz kutlu olsun hayırlı uzun ömrü olsun
Doğum günü kutlu olsun, nice güzel yaşlara:)
almıştır canım kilo sana öyle geliyodur bizimkidee o civardaydı 10 aylıkken diş çıkardı kilo verdi üstüne ama biraz bu ay almış işte sanırımCanım boyununda kilosununda maşallahı var. Ben dün ölçtüm boyunu evde 76 cm di. Kilosuda 10 aylıkken 9 du. Şimdi 9 buçuk anca olmuştur. Belki o bile olmamıştır
Giydirip resmini cek canim gorelim Gokcecigi mayosuyla:))Mayomuz geldiii. Rengi n11 de görünenden daha canlı daha güzelmiş. Kuzum uyansada giydirsem
Cok guzel olmus sirineEki Görüntüle 1541186 Pembiş pembiş çok tatlı oldu sıpam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?