Kardeşin görmüştür mutlaka yaptıklarını. Eğer güzel diyosa hiç az para değil 350 lira canımkızlar fikrinize ihtiyacım oldu yine en yenisinden
şimdi kız kardeşim aradı onun bi arkadaşı var pasta kurabiye yapıyo pasta kurabiyesini ben hediye yapim demiş kardeşim size attığım fotoyu yollamış kelebekli olan yaparım bundan demiş kafam karıştı o kadar ii olmasa da yapar gibi geliyor sonuçta bu cebime kalacak aşağı yukarı 350 tl demek ama ya istediğim gibi olmazsa ayy ne yapsam
Çıldırcam ya çocuk susmuyo. Sürekli mızırdanıyo. Karnını doyurdum altını değiştirdim napıcam ne istiyo anlamadım ki. Sallayarak uyumak bedir bilmiyo. Ben sallayıncq kafasını sağa sola atıyo. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama keşke biraz sallasaymışım çocuğunapıcağımı şaşırdım
Canım bizim şöyleKızlar günlük beslenme nasıl siz de paylaşır mısınız?
Ne kadar anne sütü, kaç öğün kaç ara öğün?
Öğünlerde neler veriyorsunuz?
Amin hepimizin. Bu gün bi ayrı huzursuzdu nedense. Kucağımda evin içinde dolaştık öyle uyudu anca. Kalkınca keyfi iyiydi çok şükür.şu an benim kızı anlatıyorsun gibi geldi benimkide hep mutsuz ve huzursuz sallayarak uyumuyor ben yanına uzanıyorum emziriyorum yada kaşımla kirpiğimle oynayıp uyuyor allah yardımcın olsun
Benimkine çok benziyormuş kalkış ve yatış saatleri:)Canım bizim şöyle
6:30- 7:00 = kalkış anne sütü
8:00-8:30= kahvaltı (hippin tahıllı tozlarından. Ama çok az yapıyorum 50 ml su gibi mesela. Sadece kıvam versin diye.1 yumurta, bir yemek kaşığı kadar peynir(yoğurt yemiyo diye arttırdım) çekilmiş ceviz, fındık,kaju. Bir çay kaşığı tereyağ)
11:00= öğle yemeği( çorba, dolma ,köfte , sebze yemeği. Hangisi olursa. Elimde kitap var. Tüm tarifleri dönüşümlü yapıyorum.Bi gün önce köfte yedirdiysem ertesi gün balık tavuk sebze falan değiştiriyorum.)
13;00 = anne sütü
15:00= meyve , yoğurt( bizimki artık yoğurt yemiyo ama böyle veriyodum)
17:00 =anne sütü
18:30 = akşam yemeği ( genelde öğle verdiğimle aynı yemeği veriyorum. Tekrar ayrı bişey yapcak vaktim olmuyo. Ama balık yaptıysam öğlen. Akşama çorba yapıyorum. Yada gündüz nohut fasülye yedirdiysem iki öğünde aynı şey fazla gaz yapmasın diye akşama çorba yapıyorum yine)
En geç de 20:30 da emerek uyur yine.
Sabah 6:30 gibi kalkar gece iki kere uyanıyo. Emziririm uyur. Havalar ısındığından beri su vermezsem uyumuyo kesinlikle
Düzenimiz böyleydi çok güzel yerdi ama bu ara dişten dolayı bozuldu baya
Elimdeki kitapta örnek menü koymuşlar kendimize böyle uydurdum. Orda kahvaltıdan sonra bi ara öğün daha var hatta fazladan. Ama onu yedirirsem gökçe öğlen yemiyo. Çıkardım bende.Benimkine çok benziyormuş kalkış ve yatış saatleri:)
Ben de benzer menü uyguluyorum da acaba fazla mı veriyorum diye size de sormak istedim
Geçmiş olsun canımKizlar tatilimi cok gzl gecio derken son gun ateşlendi bebisim otelin dr Una gtrdk bogaznda kizarklklar var brzda ates var calpol verin dedi okdr huysuzlaninca 1 gun erken cktk otelden yolda bi aglama krizi 1 saat suaturamadk konyada bi hastaneye gttk hemen dr a sol kulagnda ve bogaznda iltihap var dedi dr antibiyotik şurup. Ve agizdan damla verdi atesi de yükselir diye fitil ve pedifen verdi gece ates 39.3 e kdr ckti fitile dustu calpolvar diye pedifen almamistm 6 saatte bi fitil verdm düşmüştü sbh yibe 38.4 olmstu suan daha ii keske gtmeseydk. Diyorum smdi ;( sindi atesi 37.1 bole olursa fitil vermyimmi en son 5.30 da verdm 11.30 gbi vermm lazm normlde ama atesi yoksa vermiyimmi yoksa verckmym bilemedm
Bence de yaptır, başka bi şey için harcarsın pasta parasınıkızlar fikrinize ihtiyacım oldu yine en yenisinden
şimdi kız kardeşim aradı onun bi arkadaşı var pasta kurabiye yapıyo pasta kurabiyesini ben hediye yapim demiş kardeşim size attığım fotoyu yollamış kelebekli olan yaparım bundan demiş kafam karıştı o kadar ii olmasa da yapar gibi geliyor sonuçta bu cebime kalacak aşağı yukarı 350 tl demek ama ya istediğim gibi olmazsa ayy ne yapsam
Ne kadara mal oldu?
dogum günü için farklı şeyler düşünen var mı
ben süs esyalarını aldım seker hamurlu kurabıyelerimi yapıcam ama konuklara verecegm hediyeyei secemedim dogumda ve diş bugdayında şişe kullanmıştm artık başka bişey bulmam lazım
Herşey çok güzel geçmiş, nice güzel yıllarınız olsun birlikte:)) Darısı başımıza:)Hayırlı geceler herkese öncelikle geçmiş olsun dileklerınız için çok tesekkur ederım zorlu bir haftayı ateşli iğneli gecırdik son iğnemiz yarın birdaha hastalık yaşamayız inşaallah hazırlıklarım tam olduğu için ve bugun ateşi düştüğü için doğum günümüzü kutladık çok şükür olsun rabbime oğlusumun doğum günü uzunca bir aradan sonra yıllardır uğraş verdiğim hasretle beklediğim uğruna ne acılar çektiğim baranım doğdu bugün teyzeleri hersey istediğim gibi oldu kalabalık misafirlerimiz oldu eğlendik darısı sizlerin başına
Çok tatlı maşallah
aman yptir ne kdr kotu olabilir ki
Kardeşin görmüştür mutlaka yaptıklarını. Eğer güzel diyosa hiç az para değil 350 lira canım
Bence de yaptır, başka bi şey için harcarsın pasta parasını
Canim ben de ayni seyi soyleyecektim zaten pasta kurabiye yapiyormus yapabilir bence hem hediye olacagi icin daha bir ozenle yapar insallah cok guzel olue Mira kizin pastasiTeşekkürler kızlar düşününce mantıklı geldi o parayla başka bişiyi hallederim daa bi sürü alıncak var zaten
2 paket sade kirem santi 1su bardağı sıvı yağ. 2 su bardağı un.ufaltilmis ceviz.kirem santyi toz haliyle yagla karıştır cevizi kat azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur yap üstünü çok kizarmayacak şekilde pişir.170derece.çok az malzemeyle çok güzel ve pratik bi kurabiye. En güzeli margarin yok.Buarada topiğin meşhur 321 popaçasını bende kaşarlı yaptım ..çok güzel oldu..tarifi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..varsa basit ama güzel kurabiye tarifi de akabilşrşm
Bende bugün Yaptım ama Gökçe ile Hiçte kolay olmadı :) daha tadına fırsatım olmadı. Inşallah Gökçe uyursa tadına bakıcam :)Buarada topiğin meşhur 321 popaçasını bende kaşarlı yaptım ..çok güzel oldu..tarifi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..varsa basit ama güzel kurabiye tarifi de akabilşrşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?