2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kardeşin görmüştür mutlaka yaptıklarını. Eğer güzel diyosa hiç az para değil 350 lira canım

şu an benim kızı anlatıyorsun gibi geldi benimkide hep mutsuz ve huzursuz sallayarak uyumuyor ben yanına uzanıyorum emziriyorum yada kaşımla kirpiğimle oynayıp uyuyor allah yardımcın olsun

Kızlar günlük beslenme nasıl siz de paylaşır mısınız?
Ne kadar anne sütü, kaç öğün kaç ara öğün?
Öğünlerde neler veriyorsunuz?
Canım bizim şöyle
6:30- 7:00 = kalkış anne sütü
8:00-8:30= kahvaltı (hippin tahıllı tozlarından. Ama çok az yapıyorum 50 ml su gibi mesela. Sadece kıvam versin diye.1 yumurta, bir yemek kaşığı kadar peynir(yoğurt yemiyo diye arttırdım) çekilmiş ceviz, fındık,kaju. Bir çay kaşığı tereyağ)
11:00= öğle yemeği( çorba, dolma ,köfte , sebze yemeği. Hangisi olursa. Elimde kitap var. Tüm tarifleri dönüşümlü yapıyorum.Bi gün önce köfte yedirdiysem ertesi gün balık tavuk sebze falan değiştiriyorum.)
13;00 = anne sütü
15:00= meyve , yoğurt( bizimki artık yoğurt yemiyo ama böyle veriyodum)
17:00 =anne sütü
18:30 = akşam yemeği ( genelde öğle verdiğimle aynı yemeği veriyorum. Tekrar ayrı bişey yapcak vaktim olmuyo. Ama balık yaptıysam öğlen. Akşama çorba yapıyorum. Yada gündüz nohut fasülye yedirdiysem iki öğünde aynı şey fazla gaz yapmasın diye akşama çorba yapıyorum yine)
En geç de 20:30 da emerek uyur yine.
Sabah 6:30 gibi kalkar gece iki kere uyanıyo. Emziririm uyur. Havalar ısındığından beri su vermezsem uyumuyo kesinlikle

Düzenimiz böyleydi çok güzel yerdi ama bu ara dişten dolayı bozuldu baya

şu an benim kızı anlatıyorsun gibi geldi benimkide hep mutsuz ve huzursuz sallayarak uyumuyor ben yanına uzanıyorum emziriyorum yada kaşımla kirpiğimle oynayıp uyuyor allah yardımcın olsun
Amin hepimizin. Bu gün bi ayrı huzursuzdu nedense. Kucağımda evin içinde dolaştık öyle uyudu anca. Kalkınca keyfi iyiydi çok şükür.
birde bizim bir battaniyemiz var ona sarılarak uyuyo başka bişey örtersem uyumuyo deli çocuk

Benimkine çok benziyormuş kalkış ve yatış saatleri:)
Ben de benzer menü uyguluyorum da acaba fazla mı veriyorum diye size de sormak istedim

Benimkine çok benziyormuş kalkış ve yatış saatleri:)
Ben de benzer menü uyguluyorum da acaba fazla mı veriyorum diye size de sormak istedim
Elimdeki kitapta örnek menü koymuşlar kendimize böyle uydurdum. Orda kahvaltıdan sonra bi ara öğün daha var hatta fazladan. Ama onu yedirirsem gökçe öğlen yemiyo. Çıkardım bende.
Dur hatta atayım fikir olur

Geçmiş olsun canım

Bence de yaptır, başka bi şey için harcarsın pasta parasını

Ben hediye vermek için 7 tane hediye yaptırıyorum..6 tanesi sipariş verildi yapılıyor,1'i konseptimize uygun şeker hamurlu kurabiye olcak onu ben yapacağım..
Hediye seçeneğini bile isteye bol tuttum ben,1 yaş partisine nedense çok heveslendim çok önem veriyorum o yüzden..

Herşey çok güzel geçmiş, nice güzel yıllarınız olsun birlikte:)) Darısı başımıza:)

Teşekkürler kızlar düşününce mantıklı geldi o parayla başka bişiyi hallederim daa bi sürü alıncak var zaten
Canim ben de ayni seyi soyleyecektim zaten pasta kurabiye yapiyormus yapabilir bence hem hediye olacagi icin daha bir ozenle yapar insallah cok guzel olue Mira kizin pastasi

@minnakkartal cim senin bu irmikli toplardan yapicam tarifi almistim ama sen pisirip ikiye mi boldun degisik kremsanti kullanirken yoksa bu tarif 1 paket kremsanti icinmi bi de toz olarak eklicem dimi soguduktan sonra mi cok soru sordum :)

Buarada topiğin meşhur 321 popaçasını bende kaşarlı yaptım ..çok güzel oldu..tarifi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..varsa basit ama güzel kurabiye tarifi de akabilşrşm
2 paket sade kirem santi 1su bardağı sıvı yağ. 2 su bardağı un.ufaltilmis ceviz.kirem santyi toz haliyle yagla karıştır cevizi kat azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur yap üstünü çok kizarmayacak şekilde pişir.170derece.çok az malzemeyle çok güzel ve pratik bi kurabiye. En güzeli margarin yok.

Bende yarın doğum günü susleri için çıkıp bakİCam. Ablalari yiğit bir yaşında yazısını kartonlarla süsleyerek biz yapıcaz diyolar. Kırtasiye malzemesi falan almam lazım sanırım. Ayın 19 u doğum günümüz ramazan olduğu için 14 dunde yapıcaz bizde.

Buarada topiğin meşhur 321 popaçasını bende kaşarlı yaptım ..çok güzel oldu..tarifi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..varsa basit ama güzel kurabiye tarifi de akabilşrşm
Bende bugün Yaptım ama Gökçe ile Hiçte kolay olmadı :) daha tadına fırsatım olmadı. Inşallah Gökçe uyursa tadına bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…