2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
herkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)
Hosgeldin sen buraya yaz bı gun icin diger topige gitme cok az hamile gunünü tamamlar

bende cok merak ediyorum cinsiyetinii yaa :))) babamizda kiziyor oluruna birak nasil olsa ogrenicez diye
merak ediyorum iste napimm :)
bence benim doktorum 5 aydan sonra falan söyler,ablamda hamile ayni doktordayiz 27.haftasi daha hala net bisey soylemiyeyim diyo
saglikli olsunlarda önemli olan o tabi cinsiyetinide gosteriversinler :KK70:

bugun acayip agrim var sanki adet olucam gibi? adet donemine yakin olur diyolar ama olan varmi aranizda kizlar?
27. Hafta cok gecmis benim ilk bebgim 11. Haftada ikili test icin gittigimde esım doktor a erkekli demişti o da net bı sekilde hayır demişti sonrada daha belli degil 2 hafta sonra söylerim demişti ama biz anlamıştık kız oldugnu 13. Haftada kız demişti 2. Bebeğimde 15. Haftada erkek oldugnu söylemişti bakalım bu ne zaman belli olacak

Karin ağrılar normal rahim buyudukce olur gecen gun banada oldu agriyla birlikte surekli akıntım varmış gibi oluyordu

Kızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız
Cok kucuk oldug icin duyulmuyor bidahaki sefere insallah büyümüş olcak o aman güm güm duyarsın

meraba kızlar ben de 7 haftalık hamileyim içim içime sığmıyo hep bebeğimi düşünüyorum ilk bebeğim olacak allahın izniyle rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..:2:

iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim

inanmıyorummm sen hamimişmiii kaldınnn ayy çok sevindimm şekeirmm yaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim

Radyommmmm canım arkadaşım, akışta gördüm, cok sevindimmmmm teprik koyuyorum sana :)

Herkese gunaydinlarrrr :21:
Kizlar sabahlari sadece bulantim olurdu...
Simde aksamlarida olmaya basladi :KK4:
Onuda gectim vucut cikarmaya calisiyor ama cikaramiyorum...
Cikarirsam cok rahatlayacagim cunku :KK5:
Bogazima aci aci diziliyor sanki :KK14:

Herkese gunaydinlarrrr :21:
Kizlar sabahlari sadece bulantim olurdu...
Simde aksamlarida olmaya basladi :KK4:
Onuda gectim vucut cikarmaya calisiyor ama cikaramiyorum...
Cikarirsam cok rahatlayacagim cunku :KK5:
Bogazima aci aci diziliyor sanki :KK14:

dün dr a diyomki bulantım cok ii gözüküyorsun diyor bişe yemedim ondan diyom 1 kilo almışım :KK15:eşime naz yapıyo dediler offf yaaa işe bak:KK22:

dün dr a diyomki bulantım cok ii gözüküyorsun diyor bişe yemedim ondan diyom 1 kilo almışım :KK15:eşime naz yapıyo dediler offf yaaa işe bak:KK22:

ah güzelim ya ben seni çok iyi anlıyorum ben de dr a söyledim bulanacak tabi hamilesin sen dedi güldü bide :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Kizlar benim karnim sanki buyumege basladi :KK49:
Bebegim buyuyooooooor :21:
Su an midem bos sis falanda degil yuppiiiiii::KK76:

merhaba kızlar bizde 6. haftamızı doldurduk çok şükür ,size sormak istediğim bişey var ben henüz 7.haftaya girmiş olmama rağmen karın ve bel bölgemde kaşımalar başladı bukdr erken başlaması normal mi acaba kiloda almadım ama catlak belirtisi diyorlar ve korkuyorum 4.-5. ada olsam karnım çıkmaya başladığı için dicem ama bukadar erken kaşıntı olur mu bilmiyorum.bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

ah güzelim ya ben seni çok iyi anlıyorum ben de dr a söyledim bulanacak tabi hamilesin sen dedi güldü bide :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ceken bilir bacim cekmeyen ne anlar halimizden :KK50:
Bende bu aralar yiyemiyorum kahvaltida az birsey yedim direkt banyoya attim kendimi :KK43:

işim gücümde yok eşime naz yapacam zaten halim yok:KK49::KK50:

Benimde göbeğim çıktı ama regl olmadığım için ödem şişliği diye zannediyorum gerçi 2.hamileliklerde göbek erken çıkıyormuş

Kizlar benim karnim sanki buyumege basladi :KK49:
Bebegim buyuyooooooor :21:
Su an midem bos sis falanda degil yuppiiiiii::KK76:

Ben de topu topu 300 gr. aldım ama bildiğin hafiften şişti karnım :KK66:))))) Oleeeeeeeeeeeeeeeey o zaman.Br tek bende değilmiş :KK52: :KK52:

belinaymine 10.30da gidecekti.Haydi iyi haberlerle gelir umarım.....

Adet sancısı gibi ağrılar başladı yine.Alttan alttan ağrıyor :KK66:))

Benim de 15.30.....Rabbim gzel haberlerini alayım da döneyim inşallaaaaah...... :KK16:

Kızlar merhaba, sabah benden sanki yumurtlama günümdeymişim gibi bi akıntı geldi beyazdı. Sizde de öyle bi şey oldu mu hiç? 5. haftayı bitirdim sanırım, doktora gitmeme de bir hafta var. Sanırım köt bi durum yok diye hissediyorum midem bulanmaya başladı artık, geçen seferki gebeliğimde de mide bulantısı ve göğüslerimde şişkinlik sorun çıkana kadar devam etmişti ama akıntı kafamı karıştı. Bir size sorayım istedim.

X