sende bizdensin,biçoğumuz gibisin arkadaşım,hoşgeldin..
Hoşbulduk :) Allah herkesee bebeğine kavuşmak nasip eder inşallah. Günler geçmiyor sanki, beklemek ne zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bizdensin,biçoğumuz gibisin arkadaşım,hoşgeldin..
Hosgeldin sen buraya yaz bı gun icin diger topige gitme cok az hamile gunünü tamamlarherkese iyi geceler ,gebeliğimi bugun öğrendim bazı yerde 30 hazıran bazı yerde 1 temmuz dogum diyor ama 2 grubada yazayım dedım :.)
27. Hafta cok gecmis benim ilk bebgim 11. Haftada ikili test icin gittigimde esım doktor a erkekli demişti o da net bı sekilde hayır demişti sonrada daha belli degil 2 hafta sonra söylerim demişti ama biz anlamıştık kız oldugnu 13. Haftada kız demişti 2. Bebeğimde 15. Haftada erkek oldugnu söylemişti bakalım bu ne zaman belli olacakbende cok merak ediyorum cinsiyetinii yaa :))) babamizda kiziyor oluruna birak nasil olsa ogrenicez diye
merak ediyorum iste napimm :)
bence benim doktorum 5 aydan sonra falan söyler,ablamda hamile ayni doktordayiz 27.haftasi daha hala net bisey soylemiyeyim diyo
saglikli olsunlarda önemli olan o tabi cinsiyetinide gosteriversinler
bugun acayip agrim var sanki adet olucam gibi? adet donemine yakin olur diyolar ama olan varmi aranizda kizlar?
Cok kucuk oldug icin duyulmuyor bidahaki sefere insallah büyümüş olcak o aman güm güm duyarsınKızlar benim bebeğim kesede göründükalp atışlarında gördük ama duyamadıkçok derindenmiş pat bidaha gidicem inşallah ozandan duyarız
iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim
iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum :) ama kafam rahatken hamıle kaldım ve belırtımde olmadı fazla hafif bulantı dısında :) kese görünür artık dimi 5.6. haftada belli oluyor bildiğim
Günaydın kizlarrrrr nasilsinizzz :) ♥
Herkese gunaydinlarrrr
Kizlar sabahlari sadece bulantim olurdu...
Simde aksamlarida olmaya basladi
Onuda gectim vucut cikarmaya calisiyor ama cikaramiyorum...
Cikarirsam cok rahatlayacagim cunku
Bogazima aci aci diziliyor sanki
dün dr a diyomki bulantım cok ii gözüküyorsun diyor bişe yemedim ondan diyom 1 kilo almışım eşime naz yapıyo dediler offf yaaa işe bak
dün dr a diyomki bulantım cok ii gözüküyorsun diyor bişe yemedim ondan diyom 1 kilo almışım eşime naz yapıyo dediler offf yaaa işe bak
Kizlar benim karnim sanki buyumege basladi
Bebegim buyuyooooooor
Su an midem bos sis falanda degil yuppiiiiii:
bende bian önce büyümesini istiyorummmmmmmmmm
ah güzelim ya ben seni çok iyi anlıyorum ben de dr a söyledim bulanacak tabi hamilesin sen dedi güldü bide :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ceken bilir bacim cekmeyen ne anlar halimizden
Bende bu aralar yiyemiyorum kahvaltida az birsey yedim direkt banyoya attim kendimi
Ben de 1kilo vermeme rağmen karnım hafif belirgin:))
Kizlar benim karnim sanki buyumege basladi
Bebegim buyuyooooooor
Su an midem bos sis falanda degil yuppiiiiii: