Bende senin gibi endişelenmiştim geçen akşam, rahat rahat yemek yedim hiç bulantı yok... ama sabah tekrar başladı bu günde baya var... Benim anladığım arada azalıp çoğalabiliyor... endişe etme canım...
ilk hamileliğim canım dolayısıyla profildeki de kızım değilama 'bi kızım olsa böyle de güzel olsa'duasıyla koydum baktıkça benzer umarım
senin sorun da dua yerine geçer inşallah
benim de hiç bulantım yok canım bakarsın rahat geçer hamileliğimiz herkes bulantı yaşayacak diye bi kural yok yani senin[sıze=3]ya hiç bulantısı olmayanlar napsın? :26:
Bendede hiç yok mesela,bakıyorum nerdeyse hepinizde var diyorum bende mi sorun var :18: Korkuyorum..
Kafayı yicem sanırım endişe etmekten..[/sıze]
Yok cnm üstten muayene etti sadece
Reglim 2 gün geçmişti ve geç döllenme benimki :/ bulantim oluyordu ara ara hafif ama bugun hiç yok :/ bel ağrısı bendede var
Haftaya salı günü tekrar muayene için çağırdı dr ama o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum
benim de hiç bulantım yok canım bakarsın rahat geçer hamileliğimiz herkes bulantı yaşayacak diye bi kural yok yani seninkaçıncı haftan hamilelik takvimi yapsana
Bende senin gibi endişelenmiştim geçen akşam, rahat rahat yemek yedim hiç bulantı yok... ama sabah tekrar başladı bu günde baya var... Benim anladığım arada azalıp çoğalabiliyor... endişe etme canım...
Bi de iştahın ne durumda pufpuf benim maşallahım var şimdiden 3 4 kilo aldım yani
AMİİN inşallah senin de benim de sağlıklı dünyalar güzeli kızlarımız olur benim eşim çok istiyor kız olmasını kız kardeşi olmamış hevesi var canım ama benim için farketmez ilk hamileliğim ya Allah iki duyguyu da herkese tattırsın önce hangisi olur nasipAllah gönlüne göre versin inşallah .Benimde duam hayırlı bir kız evlat 2 oğlum var gönlümden geçen kız ama Rabbim hayırlısını versin.
ya hiç bulantısı olmayanlar napsın? :26:
bendede hiç yok mesela,bakıyorum nerdeyse hepinizde var diyorum bende mi sorun var :18: korkuyorum..
kafayı yicem sanırım endişe etmekten..
aynen ya bebek için diyip diyip yiyorum ben deöyle canımın bişey istemesi,deli gibi acıkmalar falan yok henüz ama yedim mi iyi yiyorum,bu bi gerçek..ay acaba hamileyiz yeriz bişey olmaz,olsada sonra veririz psikolojisine mi giriyoruz abartıyoruzheheheheh
Canim benim hic bulantim yok o zaman bende hic bebek yok :) bence sevinmelisin bulantilarin bitmistir insallah.ben hic gormedim bebegi,ilk doktor randevum ctesi.canini sıkma canim
aynen ya bebek için diyip diyip yiyorum ben deama sonum annem gibi olur diye de çok korkuyorum ilk hamileliğinde bi kilo almış bi daha verememiş
ama içimden geliyo ben zorlamıyorum kendimi yemek için
E ve t bende de hic yok,ben de acaba tuhaflikmi var diyorum.bugun 6+0 olduk
Kizlar normal doğumdan sakin korkmayin
Bende cok korkmustum ama hiçte anlatildigi gibi kabus dolu anlar yaşanmıyor tam tersi.. sadece sanci olayi biraz zor ama dişimizi sıkıcaz artik :) bebegin çıktığı an'i görmek muhtesem bir mucize ben oğlumu 20 yasinda normal dogumla dünyaya getirdim insallah bi aksilik olmazsa bu bebegimide normal dogurmak cok istiyorum
Senin erkenmis hadi hayırlısı insallah mutlu haberler paylaşırsin bizimle :)
Bu günler cok gıcık yaa hiç geçmiyor
Bende sezeryan taraftarıyım,asla normal doğum düşünmüyorum + kendimede güvenmiyorum
yapmayı çok istiyorum ama şimdilik yapmıcam..
önceki 2 seferde yaptım,sonra kaldırmak zorunda kaldım (düşük oldu)
o yüzden bebeği bi göreyim,sonra inş..
geçtiğimiz c.tesi ilk kontrolüm oldu,doktorum max 5 haftalık ama net hafta sayısını önümüzdeki kontrole sölicem dedi..diğer kontrolde bu c.tesi olucak
Ben diyetisyene gidicem kizlar
Ogluma 68 ile hamile kalmistim 85 ile doguma gitmistim
Dogumdan sonra kilolarimi verip 63e düşmüştüm ama birkac ay önce antidepresan tedavisi gördüm 5 ay boyunca ve tam 10 kilo aldim ve sonu gelmiyor hızla kilo aliyorum suan 78 kiloyum diyetisyene gitmezsem 100 kilo olurum doguma kadar psikolojim alt üst olur :/