- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
bizim babamız süper valla,nazar değmesin acaip yardımcı bana,sağolsun.. aaaay canım benim ooooo :13:
bizimkinede elini sürsün fütfennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim babamız süper valla,nazar değmesin acaip yardımcı bana,sağolsun.. aaaay canım benim ooooo :13:
Iyiyiz heralde :) ilk doktor muayenemize ctesi gidicez.bakalim hayirlisiyla hersey yolundadir ins
pufpufum öncelikle cok memnun oldum senle tanıstıgıma bu topikte karsılastıgıma diğer topiklerde görüyodum ama gercekten zor bi durum 2 tane üstelik bna göre o ay hamile kalamamaktan daha zor boş gebelik rabbim inşallah gösterir bu sefer sana tüm kalbimle diliyorumm
bizimkinede elini sürsün fütfennnn
çok sağolasın,çok teşekkür ediyorum canım..içten yazdığın,kalpten söylediğin o kadar belli ki..
Allah'ım inş seninde yüzünü güldürür,musmutlu ve sapsağlıklı getirirsin sonunu.. en ufacık bi endişen bile olmaz inş..
herkes diyoki,en azından hamile kalabiliyosun..ama yok öyle bişey..
inan böyle olacağına hiç olmasın daha iyi..psikolojik etkisi biyana,ağrısı öyle zor öyle dayanılmazki..kimseye yaşatmasın Allah..
aaaay canım yaaa iyi anlıyorum seni..
eşini yönlendirsen bi şekilde anlatsan durumu,hiç mi yapmaz yardım etmez?ama sanada yazık,ilerleyen dönemlerde daha zor olucak üstelik bebiş büyüdükçe..
Desenize ben oldukca sansliyim kizlar
Bizim babamiz normalde de bana is yaptirmazdi...
Bebegimizi ogrendikten sonra ayakta durmama bile izin yok...
Su anda mutfagi topluyo bende yaninda oturuyorum desem yalan olmaz
Desenize ben oldukca sansliyim kizlar
Bizim babamiz normalde de bana is yaptirmazdi...
Bebegimizi ogrendikten sonra ayakta durmama bile izin yok...
Su anda mutfagi topluyo bende yaninda oturuyorum desem yalan olmaz
yoo yanınıza geldik kuzucuk perşembe gidiyoz kalbi duymaya inşallah duyarım korkuyorumm
Kizlaar bnm iki gundur yogun akintim var seffaf. Sanki yumurtlama donemndeki gibi. Acaba usuttum mu ki? Yoksa normal mi:44:
Kizlaar bnm iki gundur yogun akintim var seffaf. Sanki yumurtlama donemndeki gibi. Acaba usuttum mu ki? Yoksa normal mi:44:
kibar hamillelik takvimi yapsana kac haftalıksın canım keseni görmedin daha dimi
Yaa takvime gore yarin 6hafta bitiyo,ama bakalim doktor ne dicek.keseyi falan gormedik doktora gitmedim henuz.ctesi ins
sizeee banada üüüüüüüüüüüüüüücok tembel benim ki bensiz afferdeersiniz wcwye gidemez
Arkadaşlar çoookkk şükür rabbime bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum )) RABBİM herkese yaşatsın çoookk mutluyum )
Arkadaşlar çoookkk şükür rabbime bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum )) RABBİM herkese yaşatsın çoookk mutluyum )
amiiinnnnn canım Allah hepimize sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün bebişler sağlıklı doğumlar nasip eder inş.. sen kaç haftalıksın? nerde oturuyosun?
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin canim...
Allah (c.c.) anali babali buyutsun...
Kac mm olmus ufaklik....