2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
pufpufum öncelikle cok memnun oldum senle tanıstıgıma bu topikte karsılastıgıma diğer topiklerde görüyodum ama :KK55:gercekten zor bi durum 2 tane üstelik :KK14:bna göre o ay hamile kalamamaktan daha zor boş gebelik rabbim inşallah gösterir bu sefer sana tüm kalbimle diliyorumm:KK54:

çok sağolasın,çok teşekkür ediyorum canım..içten yazdığın,kalpten söylediğin o kadar belli ki..
Allah'ım inş seninde yüzünü güldürür,musmutlu ve sapsağlıklı getirirsin sonunu.. en ufacık bi endişen bile olmaz inş..
herkes diyoki,en azından hamile kalabiliyosun..ama yok öyle bişey..
inan böyle olacağına hiç olmasın daha iyi..psikolojik etkisi biyana,ağrısı öyle zor öyle dayanılmazki..kimseye yaşatmasın Allah..

:nazar::nazar::nazar::nazar:bizimkinede elini sürsün fütfennnn:KK5:

aaaay canım yaaa iyi anlıyorum seni..
eşini yönlendirsen bi şekilde anlatsan durumu,hiç mi yapmaz yardım etmez?ama sanada yazık,ilerleyen dönemlerde daha zor olucak üstelik bebiş büyüdükçe..

Desenize ben oldukca sansliyim kizlar :KK16:
Bizim babamiz normalde de bana is yaptirmazdi...
Bebegimizi ogrendikten sonra ayakta durmama bile izin yok...
Su anda mutfagi topluyo bende yaninda oturuyorum desem yalan olmaz :KK9:

çok sağolasın,çok teşekkür ediyorum canım..içten yazdığın,kalpten söylediğin o kadar belli ki..
Allah'ım inş seninde yüzünü güldürür,musmutlu ve sapsağlıklı getirirsin sonunu.. en ufacık bi endişen bile olmaz inş..
herkes diyoki,en azından hamile kalabiliyosun..ama yok öyle bişey..
inan böyle olacağına hiç olmasın daha iyi..psikolojik etkisi biyana,ağrısı öyle zor öyle dayanılmazki..kimseye yaşatmasın Allah..

aaaay canım yaaa iyi anlıyorum seni..
eşini yönlendirsen bi şekilde anlatsan durumu,hiç mi yapmaz yardım etmez?ama sanada yazık,ilerleyen dönemlerde daha zor olucak üstelik bebiş büyüdükçe..

sizeee :nazar::nazar::nazar::nazar:banada üüüüüüüüüüüüüüü:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:cok tembel benim ki bensiz afferdeersiniz wcwye gidemez:KK76::KK76:

aynen benimkide öyle :nazar:

Kizlaar bnm iki gundur yogun akintim var seffaf. Sanki yumurtlama donemndeki gibi. Acaba usuttum mu ki? Yoksa normal mi:44:

Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım

Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken teş şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.

Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.

Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.

Örnek Hesaplama: 1980 yılında doğan bir bayan, 16 şubat ve sonrasında doğdu ise, miladi normal yaşına +1 ekleyecek. Eğer 1 ocak- 15 şubat 1980 tarihleri arasında doğmuş ise, çin takvimine göre bir yaş daha büyük olacağı için, normal yaşına +2 ekleyecek.

$adsız.jpg

Arkadaşlar çoookkk şükür rabbime bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum :KK66:)) RABBİM herkese yaşatsın çoookk mutluyum :KK66:)

Arkadaşlar çoookkk şükür rabbime bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum :KK66:)) RABBİM herkese yaşatsın çoookk mutluyum :KK66:)

canımmmmm hayırlı olsun,Allah hep böyle mutlu haberlerle gelmeni nasip etsin inş..
darısıda bizlere... :KK34:

amiiinnnnn canım Allah hepimize sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün bebişler sağlıklı doğumlar nasip eder inş.. sen kaç haftalıksın? nerde oturuyosun?

Amin canım.
Kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor haftaya söyleyecek inşallah.
Ama zaman bir türlü geçmiyor :)

X