Günaydın annişler hepinize iyi haftalar çoğunuz ev işinizi yapıyosun okuduğum kadarıyla ben hiç birşey yapamıyorum yaa bi tane bardak yıkasam kocişle kavga ediyoruz elimi uzatıp yerden bişiy alsam başlıyo söylenmeye o yokken yapayım diyorum ama gelince anlıyo ya kızıyo yok sofrayı dilkelemişim yok koca tencereyi nasıl kaldırmışım o yokken makarna yapazmışım süzerken nasıl kaldıracakmışım le lee leee şimdi diceksiniz ki buna şikayet edilir miii ooohhh mis gibi yat işte ama fazlasıda kötü yaaaa evimin işleri gözüme gözüme batıyo Allahtan işe gidiyorum 5 saat yoksa beni bağlayacak yatağa yat kalkma diye inanırmısınız fanfini bile yok artık hayatımızda söylemesi ayıp:44:
canım ben ilk başta yapılan birsürü tahlili kamu sağlığında yaptırdım içeri girdim kendi doktorum bi kağıt vermişti onu gösterdim bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim özelde doktora gidiyomusun diye sordular evet dedim muayene istermisin dedi yok dedim zaten içerde 3 hastaya birden bakıyolar kimi sandalyede kimi perdenin arkasında ultrasonda falan tamam dedi yolladı barkotla tahlile ikili testi özelde yaptırdım 150 tl bayıldım detaylı için bezmialem vakıf üniversitesine gidicem 50 tl imiş azerikızı gitmiş memnun kalmış bende haftaya salı gidicem sana ayrıntıları o zaman vereyim tecrübe sahibi olayım da dr ismi filan tam bilmiyorum
günaydın pufpuf bizim yerimize de yayıl emi
ayyy bende uyuyamadım ya kasıklarım ağrıdı ya tuvaletim geldi ya belim ağrıdı döndüm durdum kaç kere uyandım hatırlamıyorum dedim kendini hazırla önümüzdeki iki sene deliksiz uyku yok sana
tabiii kızım bi tekme atınca sabah unutuverdim herşeyi