- 21 Haziran 2011
- 497
- 75
nasılsınız canlar hava bugün bursada çook güzel bende çarşıya çıkıp azıcık kızım için bişeyler bakınayım diyorum ayrıca cumartesi çalışan annelere kolaylıklar diliyorummm Allah'tan ben cumartesileri gitmiyorum..ayrıca benimde kızımın kapı süsü ve lohusa şerbeti sunumu için bardak ve tepsileri hazır el emeği göz nuru
Eki Görüntüle 968035 Eki Görüntüle 968036 Eki Görüntüle 968039
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım evet c.tesi çalışan annelere kolay gelsin.nazar değmesin onlara...
Ay kizlar dun disciye gittim..bebisten dolati dis taslarim olmustu surekli kanio die onlari temizlettim disciden cikarken mrdivenden dustum.ama oyle boyle vurmadim dizlerimi bide mermerdi merdiven resmen bir diz kapagi daha oldu dizimde bide tek elimde korkulugu tutuyodum nasil sıktıysam kendimi kolumu burktum ama iste anne olmak boyleymis demekki bi elim karnimda aklim cikti neyseki dizlerimin uzerine dustum insan kendini degil artik icindeki cani dusunuyo..aman kendinize cok dikkat edin dunden beri soktayim nasil korktuysam dudagim ucuklamis bu sabah ;(
Ay canımya nasıl üzüldüm sen anlatınca, hatta gözlerimden yaş süzüldü eşim noluyo niye duydusal şeylermi izliyorsun, okuyorsun diye soruyor, elinden tablet düşmüyor diyor
Aman dikkat et canım, iyi korumuşsun bebeğini, hepimiz dikkat etmeliyiz ama kaza gelince geliyor işte, neyse allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun.