Kızlar bi iş teklifi aldım. Ustaöğreticilk...... Ama istanbulda...... Gitmeye karar verdim kızlar ben bu annemle aynı evde duramıyorum onunlayken ders çalışamıyorum... Benim psikolojimi bozucak şeyler söylüyor... Olursa eğer gidicem kızlar
ya kızlar mutlak degerde takıldım kaldım atlasammı acaba olmuyor anlamıyorum neden bilmem çözemiyorum antremanlarla matematik 25 . bölümde takıldım kaldım aslında kolay görünüyor ama sorulara geçince yok deli olucam çok basit aslında dimi bende var bir problem hele ki bu kitapta
Kızlar bi iş teklifi aldım. Ustaöğreticilk...... Ama istanbulda...... Gitmeye karar verdim kızlar ben bu annemle aynı evde duramıyorum onunlayken ders çalışamıyorum... Benim psikolojimi bozucak şeyler söylüyor... Olursa eğer gidicem kızlar
Kızlar sağolun. ama galiba birileri beni dolandırıyo kafam karışık. adam benden diploma fotokopimi istedi yolladm şimdide kimlk fotokopimi istyo... sanırım sahtekar birileri benm bilglermi kulllanıcaklargüvenemyorum... yine işszmm
Kızlar sağolun. ama galiba birileri beni dolandırıyo kafam karışık. adam benden diploma fotokopimi istedi yolladm şimdide kimlk fotokopimi istyo... sanırım sahtekar birileri benm bilglermi kulllanıcaklargüvenemyorum... yine işszmm
Öncelikle bana bu fikri verdiği için http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-ders-calisma-gunlugum-katilabilirsiniz.html konuyu açan sn.üye'ye teşekkür ediyorum.
Benim amacım 2014 Kpss'den 95 üstü almak, Ankara Merkez dışında bir yer yazamam ve burada alan içi Bakanlıklar da alan dışı düz memurluklar da 95 üstü gerektiriyor. 2013 malumunuz bizim yılımız değil, iki senede bir hakkımız var.
Bana katılacak arkadaşları bekliyorum. Daha iki sene var demeyin, iş güç şu bu derken günde 2-3 saatlik çalışma bile bize anca yetecektir. Özellile benim gibi dil edebiyat mezunu iseniz, matematik ve geometriye ağlamaklı bakıyorsanız...
bende kpssye gırmeyı dusunuyorum canım tekstıl mezunuyum. ama bılgım yok ben sımdı mesela tekstıl muhendıslıgı uzerıne tercıh yapabılrmyım hemde baska bı bolum uzerıne farklı tercıh yapma sansım varmı yanıı fıkır beklıyorm arkadaslarr
listeye katılmak isteyen arkadaşlar var mı ???
bende kpssye gırmeyı dusunuyorum canım tekstıl mezunuyum. ama bılgım yok ben sımdı mesela tekstıl muhendıslıgı uzerıne tercıh yapabılrmyım hemde baska bı bolum uzerıne farklı tercıh yapma sansım varmı yanıı fıkır beklıyorm arkadaslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?